Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Athlon XP soğutucu olmadan çalışıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soğutucu olmadan çalışan bir Athlon XP nin sonunu görmek istermisiniz? (işlemciye gerçekten acıdım)

http://upgradingandrepairingpcs.com/videos/PC_Large/dvd/Run_Athlon_No_Heatsink.wmv

• rahatsızlar...
  • one yaw oksıjen kaynagı gıbı 572C
  • adamlara para batıyo heralde alıp alıp yakıolar. aslında aklımdan baska sozler de gecıyo ama bunun yerı burası deıl.
  • herhalde çekirdek 0.18 ve board nfoce değil sanırım kolaysa şimdiki boardlarda yaksınlar:)
  • tam bilmiyorum ama kt600 de yanabilir belki.
    onlarda otomatık sıstem kapatma varmı.
  • nforce boardlarda sanırım var en azından 2 epox değiştirdim onlarda vardı ve yeni çıkanların özellik listelerinde önemle vurgulanıyor:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar sıkıntıdan işlemci yakıolar.Manyaqmılar nedirler yaw.İnsan bize verir biraz.
  • elalem bol bulmuş, canım işlemciye eziyet edip idam ediyorlar, ısı arttıkça içim cızz etti yaw resmen... zavallı athlon
  • Bu katliama bi "DUR" demenin zamanı geldi...[arindr]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by unstoppable</i>
    <br />one yaw oksıjen kaynagı gıbı 572C
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

572 fahreynayt
  • Arthur Mahmut kardeşim onlardan milyonlarca yapmış adamlar sponsordan da bulmuşlar yolunu..

Adamlar yakıp keyfine bakacak tabii..

bizim gibi 3ün üstüne 5 koymuyorlar ki..

zaten bunun gibi heriflerin piyasayı tayin tmesi yüzünden bizim cebimizden paralar kaçıp gidiyor ya..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HeavyWeight</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by unstoppable</i>
    <br />one yaw oksıjen kaynagı gıbı 572C

572 fahreynayt
    dıkkat etmemısım fahrenheit mı celcıus mu.Hıc bısı kacmıyo walla [arindr]
  • [wand][wand][wand]
  • fahreynayt ne ya?
    572 fahrenheit zaten 300 dereceye denk gelir ki islemci cayir cayir yanmadi tomshardwaredeki gibi sasirdim.
  • ister 300 ister 500 olsun
    90 da islemci oluyor
    hem 300 derecede sılıkonlar ve plastık parcalar nasıl dayanıyor erımezmı yahu
  • 90 mı:) ben 0.18'i 100c ile görüp kapatmıştım zamanında 90 da neki:) sonra aynı işlemciyi 1870küsürlere kadar oc yapmıştım ama fazla yaşamadı enson intihar etti garibim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.