Şimdi Ara

¯¯__Athens Bakın__¯¯

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet Arkadaşlar, Herkes Troydaki iSTANBUL Guildini bilir.. Şimdi O Guild Athens'da da Faaliyetine başlıyacaktır. iSTANBUL Guildinin yaptığı kervanları ve Arkadaş Ortamını herkes Bilir [Kervan Resimlerini Forumda Bulabilirsiniz] Bugün iSTANBUL Guildini açtım, KAtılımcı Arkadaşlar Burda yada Oyunda Pm Atabilirler..

Şu an hiç bi Şart yok Guilde girmek için, Sadece Güvenilir olsun bize yeter..

Troy Serverından Birkaç arkadaşımızla Athens Server'ına Geçtik ve Oyunun ilk ve iyi Guildlerinden olacağımız kesin..

Pm ve Sorularınızı BEkliyorum..

Nick: 01
    Server: Athens
    Guild: iSTANBUL

Alımlar Başladı..

• dostum bende athensdeyım nickim Diggles lvl 14 sp farmıng yapıyorum
  • Bende gelebilirim.Şu an lvl13üm ama bakma.Bahçelievler santralinde problem varmış 5-6 gündür oynıyamıyorum ve hala aynıBende sp farmdayım 1-2 hafta lvlim düşük kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 23 Şubat 2006 17:43:28 >
  • ok..
    Bana Oyunda pm atın Konuşalım..

Nick: 01
  • oyundamısın su an sen
  • Ewet Oyundayım..
  • athens dayım lwl 12 sp farming yapıyorum guild e katılmayı isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla iyi lvl atlamişiniz resmen izdiham var blacksmith kalabalıkdan görünmez oldu yaratıklara ise 30 kisi birdan daliyor skseler yeni serverda oynamam artik. Eski servera gecer rahat rahat kasarım
  • Şu anda Guild 7 kişi ve hepsi 20+
    Bazı Arkadaşlar Yarın Gelicek..
  • troydaki guildin kurucusu baby_lee mi hala? kac gündür oyunda yok?
  • bugn oyunda ISTANBUL guild ini gordum, altında da 01 yaziyordu Gunde 10-12 ortalama takiliyorm, char im full str cold/blade. Su an 19 um chajkji quest inde 20 olurum sanirim. Trader olmayi planliyorm. Eger bir sorun olmaz ise yarin pm atacam 01 ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quetzalcoatl

bugn oyunda ISTANBUL guild ini gordum, altında da 01 yaziyordu Gunde 10-12 ortalama takiliyorm, char im full str cold/blade. Su an 19 um chajkji quest inde 20 olurum sanirim. Trader olmayi planliyorm. Eger bir sorun olmaz ise yarin pm atacam 01 ...

01 benim
    beklerim arkadaşım şuan 10 kişiyiz ve herkes 22+ Türk Clanları arasında en iyisi olucaz yine..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gingers

troydaki guildin kurucusu baby_lee mi hala? kac gündür oyunda yok?

Baby Lee oyuna giremiyor Modeminde arıza varmış.. Baby Lee hala Troyda Athense geçmedi o..
  • bende katılmak isterimgüvenden ödün vermem emin olun

lvl 13 KilleRDeviL cold archer pure int yapmayı düşünüyorum.sp farmcıyım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerdevill -- 24 Şubat 2006 12:33:40 >
  • woow 01 way dostum
    bende ISTANBUL dan Nomad_Guard
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkguide

woow 01 way dostum
    bende ISTANBUL dan Nomad_Guard

iilik

Arkadaşlar guild şu an doldu 20+ Herkes.. guild lvl 2 yapıcaz yarın.. Yani Yine En İyi olma Yolunda hızlı İlerliyoruz..
  • selam 01 öncelikle hayirli vede ugurlu olsun ben bu foruma yeni katildim konuyu gördüm umarim çok geç kalmamisimdir char im full str cold/blade , suan lvl 16 ama sp kasiyorum ondan yoksa çoktan 20 olmustum .. eger benide araniza alirsaniz sevinirim ( bu arada klavye ayarinda bir sorun var birtürlü çözemedim sürekli ' i ' ve ' s ' yazmak zorunda kaliyorum ) sizden haber bekliyorum ...

athens
    nick : __baRCo__
    char : blade

• bende royal guildindeim eger isterseniz union olabiliriz. lvl 3e geçince lvlim 33 nick revenge313
  • quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

bende royal guildindeim eger isterseniz union olabiliriz. lvl 3e geçince lvlim 33 nick revenge313

Ewet biliyorum o Guildi ama Royal Türk Guildi değil dimi?

Guild lvl 3 olunca pm atarım ben..
  • bende gelebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.