Şimdi Ara

Atesım var oluyorum nolur yardım edın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tatıle geldım hasta oldum suan yazlıktayım 2 gundur popomdan sabah aksam novalgıne denen ıgneden yıyordum atesımı ındırıyordu fakat cok yaktıgından dolayı(gercekten cok yakıyo)bu aksam olmak ıstemedım fakat uyurken benı ates bastı ve atesım yukseldı 2 saat kıvrandım yatakta sımdı gıttım hastaneye(hastane devlet hastanesı dıbımızde)benden recete ıstedıler sabah tek basıma gıttım recete felan ıstememıslerdı receteler amcamda ve suan muhtemelen uyuyor bu sabahı kendım etmem lazım.kadın yapamayız dıyınce acayıp sınırlendım soylene soylene dondum.yazlıkta oldugum ıcın sırke felan yok sadece dus , soguk ıce tea ve soguk sular var ,bı de normal asprın.geberıyorum yalvarırım uyuyamıyorum napıcam 3 gundur ıcıme ettı bu hastalık yeter artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ateistim diye daldım içeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: erselow4114

ateistim diye daldım içeri

+1233123422

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basım cok agrıyo cok ıgrenc yazmısım.ozet gecıyorum anlamayanlar ıcın atesım var basım agrıyo elımdekıler dus,soguk ıce tea,soguk pet su,asprın. Soguk ıce tealerı koltuk altıma basıma felan koysam?

• quote:

Orijinalden alıntı: westcoast41

quote:

Orijinalden alıntı: erselow4114

ateistim diye daldım içeri

+1233123422

+1

• geçmis olsun.

• Kanına soğuk ice tea enjekte et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN LA
    8 ay önce açıldı
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    arkadaslar bi yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim bir arkadaşa böyle oldu. 2 gun sonra helvasını yedik. Geçmiş olsun

• Bu işin şakası yok. Havale geçirirseniz ne yapacaksınız. Nasıl yetişeceksiniz hastaneye. Ya sizi yetiştirene kadar beyninizde kalıcı hasar olursa.

Gidin hastaneye ben yatmak istiyorum deyin. En azından havale durumunda müdahale ederler.
    Ya da bana novalgine yapın demeyin ateşiniz yüksekse zaten gereğini yaparlar.
    Evdeyseniz gitmeyecekseniz ise yanınızda biri bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyegirdimkendimegeldim -- 7 Temmuz 2013; 2:56:35 >
  • Cok hastayım kotuyum dıyorum hala ateıst dıye okudum vs. Abuk sabuk troller forumda akıllı adam kalmamıs arkadas

• ateist oluyorum nolur yardım edin diye okudum başlığı bu iyi bir şey yazacaktım
  • Soğuk bez köy kafana

• Arkadaşım bir aspirin at soğuk duşa gir çıktıktna sonra alnından ıslak bezi eksik etme
  • tamamen soguk suda bi dus kesinlikle iyi gelir. ardindan bir ice tea ic. ve ciplak yat.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

Cok hastayım kotuyum dıyorum hala ateıst dıye okudum vs. Abuk sabuk troller forumda akıllı adam kalmamıs arkadas

cok kotuysen bas git acile adama bak acmis buraya konu buradan medet umuyor sonrada millete catiyor

• bir kaba buz gibi su koy icine 5 bez at. birkac dakika sonra kasiklara, koltukaltina, kafana yerlestir. isindikca kaba atarsin. ya da macera olsun istiyorsan denize git simdi.

• quote:

Beyler tatıle geldım hasta oldum suan yazlıktayım 2 gundur popomdan sabah aksam novalgıne denen ıgneden yıyordum atesımı ındırıyordu fakat cok yaktıgından dolayı(gercekten cok yakıyo)bu aksam olmak ıstemedım fakat uyurken benı ates bastı ve atesım yukseldı 2 saat kıvrandım yatakta sımdı gıttım hastaneye(hastane devlet hastanesı dıbımızde)benden recete ıstedıler sabah tek basıma gıttım recete felan ıstememıslerdı receteler amcamda ve suan muhtemelen uyuyor bu sabahı kendım etmem lazım.kadın yapamayız dıyınce acayıp sınırlendım soylene soylene dondum.yazlıkta oldugum ıcın sırke felan yok sadece dus , soguk ıce tea ve soguk sular var ,bı de normal asprın.geberıyorum yalvarırım uyuyamıyorum napıcam 3 gundur ıcıme ettı bu hastalık yeter artık

Hocam zaten reçeteyi görmeden iğne yapılması yasak. Ama bidaha acil hekimine görünüp iğne olabilirdini

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

quote:

Cok hastayım kotuyum dıyorum hala ateıst dıye okudum vs. Abuk sabuk troller forumda akıllı adam kalmamıs arkadas

cok kotuysen bas git acile adama bak acmis buraya konu buradan medet umuyor sonrada millete catiyor

Yukarıda yazdım anlamıyor musun acıle gıttım recetem olmadıgı ıcın ıgnemı yapmadılar gerı cevırdıler recetem amcamda.ben yenıden muayene olup o yazdıgı ıgnelerı vs. Nerden bulcam bu halde bu saatte .defol gıt konumdan asabımı bozma bıktım sızın gıbı adamlardan suankı ımkanlarım yukarıda yazdıklarım ne yapabılırım dıyorum ben acıle gıdeyım mı dıye sormadım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Republic Clone Commando

ateist oluyorum nolur yardım edin diye okudum başlığı bu iyi bir şey yazacaktım

+1

• tekrar git acile muayene ol gerekeni yaparlar tutturmus recete amcamda diye buraya yazilan hersey google da yaziyor iki dk arastir bak burada cevap bekleyecegine ilgi gormek icin actiysan konuyu birsey diyemem asil biz biktik senin gibi kafasizlardan gelmis saglik konusunda buradan medet umuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.