Şimdi Ara

Ateist Genç ile Maymun Tartışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Konu din tartışmasına dönmesin, sadece videoyu gözlemleyin. Etrafta cahil, çomar ergenler var. "Sön bözö möymön döyörsön." diyen şu soldaki esmer çocuk tam dayaklık. Adam basitçe anlatmış işte maymunların evrimleşme sürecini. Hani ben de bilmiyordum, zamanında ateistler derdi işte maymunlar bilmem nereye gitti orda evrimleştiler diye ama detayı aklımda kalmamıştı. Neyse maymunlar boylarını aşan bitkilerden dolayı önlerini göremiyordu, bu yüzden dikilerek yürümeye başladılar, böylece insan evrimi başladı demiş. Adam kalkmış klasik çomar gibi "Şimdi maymunlar neden evrimleşmiyor?" diyor. Ee aynı şartlar oluşmadığı için olabilir mi aynştayn? Adamı da konuşturmadıkları için mantıklı bir cevap verememiş orda.







  • Maymuncu ateistler konuya bekleniyor tanıdıklarınızı mentionlayın da gelip bi açıklama yapsınlar.
  • Nasıl dilimizde 29 harf varsa yaşamın alfabesi de 4 harflidir (Adenin timin guanin sitozin). Aslında dışarıda gördüğünüz her şey bizim çook uzak da olsa atamız sayılır. Yaşamı bir ağaç gibi düşünürsek yapraklarından birisi insandır. İlk yaşam suda mikrobik düzeyde oluşmuştur. Doğal seçilim ile bazıları hayatta kalmış bazıları yok olmuştur. Örnek vermek gerekirse ışığa duyarlı olan mikroplar güneşin yakıcı etkisinden kaçmak için suyun derinliklerinde saklanmışlar duyarsız olanlar ölmüştür. Göz de bu sayede oluşmuştur. Işığa duyarlı olan mikroplar bakteriler yaşama daha fazla tutunmak için ek yapılar geliştirmişler geliştiremeyenler yok olmuştur. Yaşam zamanla karaya çıkmaya başlamıştır. Kitlesel yokoluşlar daha güçlü diğer canlı türlerinin oluşmasına ortam hazırlamıştır. Maymunlar da bu canlılardan en yakın atamızdır, maymundan evrimleşmedik yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentheus -- 11 Haziran 2018; 3:26:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu ulkede kimseye laf dinletemezsin din ve siyaset tartismalarina hic girilmemeli



    Not=Müslümanım evrime de inanmıyorum cok sevdigim 1 elin parmağını gecmeyecek insanlar haric kimseyi bir seye iknaya çalışmam sizde ugrasmayin bosa yipranirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.