Bildirim
ATATÜRK ve türk milleti, TEK KELİME YORUM YOK (30. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Canı pahasına burdayız merak etmeyin ve önerim rahat olmayın 😉 -
Yine yanlışsınız ,
Ülke de o tarihte bez fabrikası yok ,Nazilli de fabrikasını kurdu,
Kağıt yok Seka kuruldu,Gölcük te tersane kuruldu ,böyle onlarcası yazılır.
Hiçbir şeyi olmayan ülkeyi ,medeniyete yetiştirdi.
Ben sizin provokatör olduğunuz düşünüyorum artık.
Genç arkadaşlara da tavsiyem ,birbirinize kin ve öfke beslemeyin,ağır hakaretler de bulunmayın lütfen.
Bu ülkenin son ihtiyacı olan şey birbirimize duyacağımız kin ,yapmayın. -
MODERATÖRLERE SESLENİYORUM!
FORUMDA ATATÜRK DÜŞMANI ŞEREFSİZ VATAN HAİNLERİNİ NEDEN BARINDIRIYORSUNUZ?
İŞİD PROPAGANDASI OLMASIN DİYE YASAKLANAN BAZI PAYLAŞIMLARDAN NE EKSİĞİ VARDIR VATANIMIZI İŞGALDEN,BÖLÜNMEDEN KURTARAN BAŞKOMUTAN GAZİ MUSTAFA KEMAL'E YAPILAN BU HAKARETLERİN,İTHAMLARIN,KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMALARIN,İFTİRALARIN?
SORARIM SİZE EN POPÜLER KONULAR ARASINDA ÜST SIRALARDA BULUNAN BU KONUYA HİÇ Mİ GİRİP BİR GÖZ ATMADINIZ?
NE İŞİ VAR BU ŞEREFSİZ DÜŞMANLARIN FORUMDA?
CUMHURİYETİ,ATATÜRK DEĞERLERİNİ YIKMAYA ÇALIŞAN İŞİD TERÖRİSTLERİNDEN NE FARKI VAR BUNLARIN YAPTIKLARININ?
YÖNETİM UYUMA,ATA'NA SAHİP ÇIK! -
Hazırız gelin bakalım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atatürk'ün ismini büyük yazip Türk milletini aşağılarcasina Türk ismini küçük yazmak. Vay be. Artik söylenecek laf yok. Yobazlikta, örümcek kafalilikta, gericilikte son nokta. Yazık size ve destekleyenlere, Türk milletini beğenmeyen Can Dündar gibi avrupala ulkelerinden birine kacabilir. Zorla tutmuyor kimse sizi burda, yararinizdan cok zarariniz var zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Din düşmanı bu adamı bu kadar buyutebiliyorsunuz demek.. Keşke bir gün olsaydi da Fatih'i,Suleyman'ı,Abdülhamit'i hatirlasaydiniz. Belki daha imanli ve o zamanda ASIL atanizi daha çok severdiniz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt_caphta4
quote:
Orijinalden alıntı: alican88
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Neo
Adam son 100 yılın tartışmasız en iyi lideri. 1 alanda değil bir çok alanda deha. e aptal değil yani. müslüman olmasını mı bekliyordun ?
Başımızdaki müslümanlarıda görüyoruz. hırsızlar.
Çok merak ediyorum müsadenle sen müslümanmısın?
hocam neden tamamen musluman olan ve kuruldugundan beri muslumanligi secmis ve seriatla yonetilen bir ulkede yasamayi tercih etmiyorsunuzda muslumanligi bu ulkede yaymak istiyosunuz?
Ahahahahaj EXCUISME???? Müslümanlığı yaymak bu ülkede hımmm peki sen o küçük beyninle neden tamamı kafir olan bir ülkede yaşamak yerine tamamı müslüman %1 azınlık kafir oda fatih sağolsun fetihde ayasofyadaki hristiyanları (dedelerini) öldürmediği bu ülkede yaşıyorsun???
beyinsiz velet once adam ol duzgun cevap ver..ben TURKUM..benim tarihim 5000 yillik gokturklerden geliyor..arap fetisizmi yapma burda!! benim ulkemde benim topraklarimda kime kafir diyorsun!! tutturmussunuz bir osmanlicik muslumanlicilik pesinden surukleniyosunuz..benim tarihim 1500 yillik degil evlat 5000 yillik!! kutabe bin muslim ve haccac bedevilerinin turkleri katledip zorla musluman yapan insanlardan mi belledin bizi!!! benim ulkemde benim topraklarimda Yuce TURK milletinin sanki inanci yokmus gibi araplastirmaya calistiklari dinimi kabul ettireceksin bize..BURASİ TURKİYE CUMHURİYETİ BİZDE TURKUZ..
Klavyen baya bişi yazmış ama bir müslümanım yazamamışsın biliyorum azınlıksınız ama yapacak bişey yok türkler zorlamı müslüman oldu git bak bakalım cahil evladım bnm bütün dedelerim türk ve müslüman seninkiler arada kaynamış olsa gerek burası islam devleti sen anlasanda anlamasanda azınlıksınız oğlum anlayın artık sonunuz geldi
yunanlilar da boyle diyordu velet :) bizim yurdumuzda bize azinlik diyor bak hele gevsege :) burasi turklerin yurdu evladim dedenide al git burdan..sizin gibi genclere uzuluyorum..ne tarih biliyosunuz ne birsey..arap sevicisiniz ama dedigim gibi burasi biz turklerin evladim..azinlik bizler degiliz daha oncede yurdumuzu almaya calisan ingiliz yunan seviciler oldu ve gereken yapildi..olurda arap seviciler birsey yapmaya kalkarsa gene gereken yapilir..burayi suriye ile Yuce TURK Milletini de suriyelilerle,araplarla ayni kefeye koyma.. :)
Oğlum cahilliğin hardcorluğunu yaşıyorsun osmanlı devletinin dili dini nedir bi söylesene ha türkiye 1923 te yeni bir kıtada kurulmadı ise türklük kelimesini ağzına dahi alma dedelerime hakaret olur bizim tarihimizde senin gibilerin sonu belli arablaştırma dediğin şey osmanlının büyük bir imparatorluk olmasında kaynaklı hani coğrafya geniş ya bnm peygamberim araptır müslüman olan herkez bnm kardeşimdir sen kalkıpta öyle kafana göre konuşamazsın önce git soyunu öğren öyle gel karşıma
ulan harbiden cahilmissin be hala osmanli diyor yahu..be guzel evladim senin soyun sayet TURK isen ne osmanli be evladim?? osmanli tabiki turk devleti idi ama nezaman?? 600 yil once..bende sana diyorumki birak osmanliciligi falan ozune don senin tarihin 1500 yillik degil 5000 yillik cocugum..bak simdi GOKTURK ler diyecegim sana..birak fatihi ahmeti mehmeti..bilge kagan,kultikin,bumin kagan diyorum sana.. o donem ne islami ne muslumanligi..o donem inanc yokmuydu guzel evladim..samanizm vardi goktengri vardi..yani ozaman da tek tanri vardi ve ona inanilirdi..islamdi muslumanlikti bunlardan cok sonra getirildi araplar tarafindan..senin zaten bir inancin vardi ne diye arap seviciligi yapiyorsun..simdi otur internetten surekli oyun oynayacagina "Kutabe bin muslim" ve "haccac" bu iki yavsagi arastir bakayim turklere ne yapmislar nicin yapmislar??
ben senin dini degerlerine saygisizlik etmiyorum guzel evladim arap seviciligi yapma diyorum..senin irkin tarihin bu araplardan cok daha eski diyorum..sen hala osmanli diyorsun..osmanli doneminde kaybedilen topraklar kadar hicbir turk irki toprak kaybetmedi diyorum..senin atalarim dedigin uckuruna ve tahtina duskun padisahlarin yuzunden yikildi osmanli diyorum..ben sana 5000 yillik tarihin ve dunyaya hukmetmis bir irkin var diyorum sen hala 1000 yillik muslumanlik 600 yillik osmanlidan bahsediyosun be guzel evladim..
Ayrica Tanri ne diyor?ben helak olmus toplumlara peygamber gonderdim diyor..sen Turksun sana gelen giden birsey varmi??yok..birak helak olan araplar dusunsun guze kardesim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 24 Aralık 2016; 23:28:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Atatütk Tayyip Erdoğan Ecevit hangisi olursa olsun bu ülkenin liderleridir. beğensemde beğenmesemde durumu böyle kabul ederim.
sömürge taktiği şudur: bir ülkede taraflar oluşturulur ve bu taraflar birbirinden o kadar nefret ederlerki amaçları ülke menfaati değil artık karşı tarafı ezmek olsun ordan sonrası kolay iç savaş çıkınca her iki tarafada yardım et sonra hangi taraf kazanırsa o taraf artık sana borçlanmış ve ülke sana bağlanmış olacaktır. liderleri doğruyu yanlışı kendi içimizde tartışalım tamam. ancak sadece bize yakın bir lider başa geçecek diye dış ülkelere kendi ülkemizi satmayalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: nicksizayı
Osmanıldan kalan borçlar yüzünden olabilir mi?Hayır,ilkokulda tarih,dersi verilmiyor,galiba.Osmanlıda bi tane fabrika yoktu be yazıklar olsun.Tarihi fesli maymundan mi dinledin
chpkk zihniyetli aydin gecinen cail arkadas az biras tarih oku 1840 yilinda kuruldu ilk seker fabrikasi o keMAL kilictar oglunun osmanlida seker fabrikasimi vardi dio yaosmanli yilinda ve daha niceleri alt verdigim linke bakarsan goruceksin iste bole uyuttular sizi daha yazamayacagim gozleriniz kor etmis bu putlar sizin!...
http://belgelerlegercektarih.com/2012/05/20/osmanli-devletinde-fabrikalar-matbaa-osmanli-geri-kaldi-yalani/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
http://belgelerlegercektarih.com/2012/05/20/osmanli-devletinde-fabrikalar-matbaa-osmanli-geri-kaldi-yalani/
Haha çomara bak ya İngilizlerde alınan birçla kurulan fabrikfabrika.Fabrika yok derken alınmış 2 tane fabrikaya sanayileş mi diyorsun?Sizin gibi cahiller matbaa günah diye yasaklattı millet okumasın dite bide kağıt fabrikası linki atmışsın kağit varda kim okuma yazma biliyordu Allah'ın cahili.Onu geçtim Türkçe Beykoz Kunduraları yazıyor Allah'ın cahili o zamanlar Türkçe mi vardı.Belli ki Atatürk kurmuş onu da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 24 Aralık 2016; 23:45:51 >
-
araştırmadan konuşmakta bizim millete özgüdür. O heykel valilik binası önüne taşındı... -
quote:
Orijinalden alıntı: Overlord7134
quote:
Osmanıldan kalan borçlar yüzünden olabilir mi?Hayır,ilkokulda tarih,dersi verilmiyor,galiba.Osmanlıda bi tane fabrika yoktu be yazıklar olsun.Tarihi fesli maymundan mi dinledin
chpkk zihniyetli aydin gecinen cail arkadas az biras tarih oku 1840 yilinda kuruldu ilk seker fabrikasi o keMAL kilictar oglunun osmanlida seker fabrikasimi vardi dio yaosmanli yilinda ve daha niceleri alt verdigim linke bakarsan goruceksin iste bole uyuttular sizi daha yazamayacagim gozleriniz kor etmis bu putlar sizin!...
Daha konuşmayı bilmiyorsun burada millete laf yetiştirmeye çalışıyorsun azıcık beyninle. Cail ne biras ne kilictar oglu ne ???
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Neo
Adam son 100 yılın tartışmasız en iyi lideri. 1 alanda değil bir çok alanda deha. e aptal değil yani. müslüman olmasını mı bekliyordun ?
Başımızdaki müslümanlarıda görüyoruz. hırsızlar.
Çok merak ediyorum müsadenle sen müslümanmısın?
hocam neden tamamen musluman olan ve kuruldugundan beri muslumanligi secmis ve seriatla yonetilen bir ulkede yasamayi tercih etmiyorsunuzda muslumanligi bu ulkede yaymak istiyosunuz?
Ahahahahaj EXCUISME???? Müslümanlığı yaymak bu ülkede hımmm peki sen o küçük beyninle neden tamamı kafir olan bir ülkede yaşamak yerine tamamı müslüman %1 azınlık kafir oda fatih sağolsun fetihde ayasofyadaki hristiyanları (dedelerini) öldürmediği bu ülkede yaşıyorsun???
EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME
EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME EXCUISME
-
quote:
Haha çomara bak ya İngilizlerde alınan birçla kurulan fabrikfabrika.Fabrika yok derken alınmış 2 tane fabrikaya sanayileş mi diyorsun?Sizin gibi cahiller matbaa günah diye yasaklattı millet okumasın dite bide kağıt fabrikası linki atmışsın kağit varda kim okuma yazma biliyordu Allah'ın cahili.Onu geçtim Türkçe Beykoz Kunduraları yazıyor Allah'ın cahili o zamanlar Türkçe mi vardı.Belli ki Atatürk kurmuş onu da
Bu tipler sabah akşam Ermeniler'e söverler, buraya da gelmiş Hovahannes Dadyan'ın özel girişim fabrikalarını Osmanlı yaptı diye yutturmaya çalışıyorlar -
Atolye bunlar,çoğu da yabancı şirketlerin. -
Buna sebep olanların allah bin belasını versin -
Şimdi Atatürk'ü sevme zorunluluğu yok deniyor,hadi çok zorladık saygı da duyma dedik,nefret kusmama gibi bir zorunluluk getirilmesi gerekiyor sanki.Yukarılardaki arkadaşa katılıyorum,ışid destekli mesajlar kontrol altına alınıyorsa eğer,sev sevme kardeşim,bu ülkenin kurucusuna aklına geleni yazmamayı da öğrenmeli bazı arkadaşlar bir şekilde.
Bu ne lan,madem meraklıydınız kendi idarenizde olacak vatana,binbir şekilde iftira attığınız adama bırakmasaydınız meydanı?Yok yahudi okulunda okumuş,yok oymuş yok buymuş.Hepsini geçtim de,e yok muymuş dini bütün birisi?Koskoca imparatorlukta! bir tek m.kemal mi varmış bu işe ön ayak olabilecek?Aslında osmanlı dimdik ayakta,sanayisi almış başını gitmiş,refah içinde bir halkı varmış ta,biz can sıkıntısından 7 düvelle savaştık sanıyor bazıları herhalde.La başkentin işgal altında,anadolu işgal altında,geri kalan topraklar zaten çoktan buharlaşmış,ne imparatorluğu ne osmanlısı?Ben severim osmanlıyı ama vadesi gelmiş imparatorluğa bugün bile ağıt yakan adamların olması şaşırtıcı.Dünya tarihini geçtim,Türk tarihi bile sayısız devlet ve imparatorluğun yıkımına şahit olmuşken,mümkünse önümüze bakalım demiş devleti kuran,iyi de yapmış.Elimizde şu an için bu var,idare edeceksiniz artık:)
Bu kadir'ler sıkıntılı oluyor ayrıca,orası kesin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X