|
Bildirim
Tüm vatandaşların kimlik numaraları vb tekrardan düzenlenmeli. Verilerimiz herkesin elinde.
|
Yine çalarlar kaçarı yok. Bu çalınan bilgilerle şirket, operatörde hat, abonelik vs. açmayı engellemeliler bürokratik olarak. Açıldığı zaman da asıl kişiye en azından bir bildirim, bilgi vs. gitsin. Gizli saklı oluyor herşey. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yine çalarlar kaçarı yok. Bu çalınan bilgilerle şirket, operatörde hat, abonelik vs. açmayı engellemeliler bürokratik olarak. Açıldığı zaman da asıl kişiye en azından bir bildirim, bilgi vs. gitsin. Gizli saklı oluyor herşey. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelon -- 20 Ağustos 2023; 02:39:45 > |
Erzurumda üniversitenin ne işi var zaten... |
Cahit Arfın hocalık ysptığı üniversite gereksiz mi yani?? İstemezcükleri ben anlayamıyorum... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öncelikle Cahit Arf'ın orada hocalık yaptığına dair bir şey bulamadım, varsa siz gösterin. Sadece üniversite açıldıktan 2 yıl sonra halk konferasına katılmış. Buna hocalık mı diyorsunuz ? İstemezcük diye bir şey yok, 26 bin öğrencisi varmış gogılda en son yazana göre her 4 yılda bir 26 bin mezun verse, (artan kontenjanlardan ne kadr olmuştur bilemiyorum) kaç bini iş bulabiliyor ? Kaç nitelikli kişi yetiştirilmesine ortam sağlıyor ? En son ben orada okurken insanlar özellikle teknolojiyle iç içe alanlarda okuyanlar staj yapmaya yer bulamıyordu. Yok çünkü. Amaç istemezcük değil, nicelik değil nitelik önemli olsun diyorum. Ayrca erzurumda 2 tane üniversite var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 20 Ağustos 2023; 10:51:40 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
84 Milyonun zaten mernis data bilgileri sızdırıldı, şuanda tüm firmalar açıkca yayınlasa bile asla kızmam. Olan oldu çünkü, Tiktok'a çok kısa bir aratmayla herkes adresimden tüm sülalemin telefonuna kadar erişebiliyor. Yalnız, mevcut yetkililer bu sızıntılar karşısında aldıkları önlemleri ben şahsen takdir ediyorum. Yani işinin ehli bir kaç kişi bu konuya el atmış. Noter'de, Tapu'da, Mahkeme işlemlerinde, Askerlik vb.. işlerde yani bir bireyin hayatını tamamiyle etkileyebilecek tüm unsurlarda sms, mail gibi sistemlerle anında bildirim gönderiyorlar. Zaten bence Avrupa'nın en güvenlikli bankacılık sistemini kullandığımızı düşünüyorum. Geriye de başka bir şey kalmıyor zaten. Şu saatten sonra olan oldu, ülkenin namusu bile sayılabilecek en hassas bilgiler sızdırıldı. Artık nasıl önlem alırız, bu bilgilerin kullanılmasını nasıl önleriz bunun üstüne araştırma yapmalılar. |
|