Şimdi Ara

Atatürk Üniversitesi Nasıl-ERZURUM NASIL Bİ YER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdalar bu yıl nasipse beden eğitimi sınavlarına giricem Atatürk üniversitesine gitmeyi düşünüyorum

orda okuyan arkdaşlar varmı kampüs hayatı nasıl şehir nasıl ?

şehrin siysal görüşü nedir ?

sosyal hayat neler vardır?

bir öğrenci sıkılırmı?

küpeye saça sakala karışırlarmı?

yardım ederseniz çok sevinirim arkdaşlar

ha bide bar rock bar vs gibi yerleri varmı

• kötü kötü. ablam fransız dili ve edebiyatı mezunu Atatürk üniden. baya zorluk çekti. şehir tutucu baştan bunu söyliyim.eğer batıda büyük illerden birinde yaşıyorsan ya da rahat yaşamaya alışkınsan pek rahat olabileceğini zannetmem. şehir doğuda ki diğer illere göre daha iyi gerçi.gelişmişlik ve kültürel açıdan.tek sorun tutucu olması diyebilirim.öğrenci pek rahat edemiyor.hele bir bayan için çok kötü.ama Atatürk üni. gayet güzel bi üniversite.kampüsü falan baya iyi bildiğim kadarıyla.

tercih senin tabi.koy artını eksini değerlendir yap tercihini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

kötü kötü. ablam fransız dili ve edebiyatı mezunu Atatürk üniden. baya zorluk çekti. şehir tutucu baştan bunu söyliyim.eğer batıda büyük illerden birinde yaşıyorsan ya da rahat yaşamaya alışkınsan pek rahat olabileceğini zannetmem. şehir doğuda ki diğer illere göre daha iyi gerçi.gelişmişlik ve kültürel açıdan.tek sorun tutucu olması diyebilirim.öğrenci pek rahat edemiyor.hele bir bayan için çok kötü.ama Atatürk üni. gayet güzel bi üniversite.kampüsü falan baya iyi bildiğim kadarıyla.

tercih senin tabi.koy artını eksini değerlendir yap tercihini

ben eskişehirde okuyorum şuanda kamu yönetimi 1.sınıfım ama hayallerimde hep besyo vardı oraya gitme durumum var o yüzden sordum
    ilginiz için teşekkür ederim ya peki böyle kız erkek elele vs gezemezmi tutucuysa aklım karıştı aslında gitmeyebilirim

• Ablam orda okuyo alışamadı 2 yıldır Erzurum köy gibi diyo
  • hehe bende kocaelide kamu yönetimi okuyorum

valla bilmiyorumda öle uzun saç küpe falan kız arkadaşımla takılayım rahat rahat bi de rock bar demişsin gülerim sana burdan kocaman

eskişehirden sonra orası çok ama çok zor gelir sana.eskişehire gelirim yıl içinde arkadaşım orada okuyor.çok güzel bir şehir hele bir öğrenci için.bence yapma derim öyle birşey.bölümün güzel tabi ilgiliysen.
  • quote:

hehe bende kocaelide kamu yönetimi okuyorum

valla bilmiyorumda öle uzun saç küpe falan kız arkadaşımla takılayım rahat rahat bi de rock bar demişsin gülerim sana burdan kocaman

eskişehirden sonra orası çok ama çok zor gelir sana.eskişehire gelirim yıl içinde arkadaşım orada okuyor.çok güzel bir şehir hele bir öğrenci için.bence yapma derim öyle birşey.bölümün güzel tabi ilgiliysen.

ya burda çok güzel herşey 645 bar var funkjazz çalıyor geceleri ve tenha oluyor ne biliyim porsuğun kenarına kız arkdaşımlarızla oturup bira içebiliyoruz gece 2 ye kadar aktif bi yaşam var alışveriş merkezleri var 1 milyonun 500 bini genç nüfus fikirlerin için teşekkürler her an vazgeçebilirim

• Üniversite için gitmedim,kışın palandökene gitmiştim gezme şansım olmuştu.Aynı yerde oturduğumuz aile dostlarımız erzurumlu ve çok iyi insanlar çok sıcaklar ama erzurumda kendimi çok yabancı hissetmiştim.Birkaç amca ile muhabbetim oldu çarşıda çok canayakınlardı.Çoğunlukla (hepsi desem daha doğru olur) mutasıplar.Üniversiteli öğrencilerin olması havayı biraz yumuşatmış.Çarşısında aradığın herşeyi bulursun Türkiye genelinde bulunan çok mağaza var.Bowling var ama küçük bir yer,çarşısında kafeler mevcut.Küpeye pek hoş bakacaklarını düşünmüyorum.Mahalle baskısı söz konusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

quote:

ya burda çok güzel herşey 645 bar var funkjazz çalıyor geceleri ve tenha oluyor ne biliyim porsuğun kenarına kız arkdaşımlarızla oturup bira içebiliyoruz gece 2 ye kadar aktif bi yaşam var alışveriş merkezleri var 1 milyonun 500 bini genç nüfus fikirlerin için teşekkürler her an vazgeçebilirim

önceliğin tam olarak nedir, okumak mı, eğlenmek mi?
  • şimdiki hali nedir
  • ankara diye okudum iyi diyecektim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.