Şimdi Ara

Atatürk'ün yeni görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
10
Favori
5.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://video.haber7.com/video-galeri/25304-ataturkun-ilk-kez-yayinlanan-goruntuleri

gerçekten büyük bir insan. gelişmeyi sadece yüksek bina yapmak zannetmeyen, eğitim, sanayi, ekonomi her alanda gelişmeyi ve bağımsızlığı hedeflemiş birisi... ve askeri deha... onu diğer DİKTATÖRLERDEN ayıranda bu zaten...

görüntülere bakınca orada çok kısa sürede gözüken uçakları görünce arazi incelemelerini görünce aşkı görünce duygulandım arkadaş...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Siyaset çıkar ve bu konu kaldırılır.
  • Görüntülerin bir bölümü Kayseri Tayyare Fabrikasından sanırım.
  • Atatürk 'ün yürüyüşünü başka kimsede görmedim , özgüven ve kendinden eminliğin yürüyüşü
  • Ataturk 20 sene daha bu ulkenin basinda kalabilseydi bu ulke adam olmus olurdu su anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşam.
  • yeni ortaya çıkan bu görüntüleri neden uzun yıllardır kamudan gizlemişler??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

Ataturk 20 sene daha bu ulkenin basinda kalabilseydi bu ulke adam olmus olurdu su anda.

+1. Çok partili düzen yaramadı bize.
  • Yürüyüşüne,şapkanı tutuşuna kurban
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Siyaset çıkar ve bu konu kaldırılır.

Yok o konuda müsterih olun lütfen. Silinmeyecek bu konu bilakis onur duyarak takip edeceğiz.

Konu yakınen takibimdedir. Tüm yorumları kalem kalem okuyacağımı belirtmek istiyorum özellikle.

İyi forumlar arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Yok o konuda müsterih olun lütfen. Silinmeyecek bu konu bilakis onur duyarak takip edeceğiz.

Konu yakınen takibimdedir. Tüm yorumları kalem kalem okuyacağımı belirtmek istiyorum özellikle.

İyi forumlar arkadaşlar.

Hayret hangi dağda kurt öldü diyip teşekkür ederek kaçıyorum.Çoğunlukla bu inceliği göstermiyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

quote:

İyi forumlar arkadaşlar.

Hayret hangi dağda kurt öldü diyip teşekkür ederek kaçıyorum.Çoğunlukla bu inceliği göstermiyorsunuz :)

Bunu ilk defa yapmıyoruz son defa da yapmıyoruz.
    Lütfen müsterih olun dediğim gibi...

• Bir insanın yüzü bile lider olduğunu ancak bu kadar belli eder.Çok özlüyorum seni Atam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Görüntülerin bir bölümü Kayseri Tayyare Fabrikasından sanırım.

evet. açılan uçak fabrikasındaki uçaklar. dış ülkelere bile satacak kadar sanayimiz iyiye gidiyormuş. ne yazık ki adnan menderes abd den azıcık para karşılığında koca fabrikayı kapatmıştır. yazık tek kelimeyle yazık.

amacım kötülemek değil ama o dönemde uçak fabrikası büyük bir nimet. bakın türkiye 2020 de daha uçak üretecek o da daha tasarı....
  • Arşivlerde daha bir sürü video varmış.Keşke hepsini yayınlasalar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

quote:

İyi forumlar arkadaşlar.

Bunu ilk defa yapmıyoruz son defa da yapmıyoruz.
    Lütfen müsterih olun dediğim gibi...

Büyüksün Ömer babaaaa!

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Atatürk 'ün yürüyüşünü başka kimsede görmedim , özgüven ve kendinden eminliğin yürüyüşü

• Aklıma gelmişken :) arşivdeki video işlemden geçirilmiş ve görüntü iyileştirilmiş ve ses konusuna gelince buyrun izleyin.

• quote:

quote:

İyi forumlar arkadaşlar.

• Çok güzel görüntüler. Daha varmış bende duydum hemde 100lerce

birde düşüncem var efem;

Atatürk bu zamanda olsaydı iktidar'da olamazdı. Bu benim düşüncem tabi.

Saygılar. Mustafa Kemal Paşa' yı da bu vesile ilede anmış olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weed Man -- 10 Ocak 2013; 22:22:25 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.