Şimdi Ara

^^Atatürk'ün Bir Fotoğrafı^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüylerim diken diken oldu yaa çok seviyorum atamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaiMei

Atatürk bu ülkeyi gençlere, bizlere emanet etti. Özeleştiri yaptığımda ona layık olamadığımızı açıkça görüyorum. Başımızdaki insanların oralara gelebilmesi de bunun en büyük ispatı.

Turk halki eskisi gibi degil, Ataturk'un doneminde bazilari modernlesir gibi gozuktuler, Atamiz vefat ettikten sonra bazilari meydani bos buldu.. ve beyinleri yikanmis, son derece ilkel bir Turk halkiyla karsi karsiyayiz. sonumuz hayrola..
  • karizma kalite böyle birşey işte bak bak dur saatlerce insan çok farklı şeyler hissediyor ...
  • Mükemmel ötesi süper çok samimi...
  • Onun resmini bile görmek beni mutlu ediyor..Kırılan hayallerimin , durumuna üzüldügüm ülkemin daha iyi olacagına inancım tazeleniyor...Tekrar geri gelecegini bileyim 1 saniye bile düşünmeden canımı veririm onun için...
  • Çok güzel resimler var hepsini arşivime ekledim.sağolun beyler

@Plan-M
    Site için çok sağol
  • Resimler için teşekkürler Ömer Abi.
  • Resimler gerçekten çok güzeller.
  • Atatürk tavla oynarken

^^Atatürk'ün Bir Fotoğrafı^^

http://bluepoint.gen.tr/ataturk/

Açıklamalı resimler mevcut

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Bu fotoğraftan İzmir Bornova Uğur Mumcu Kültür Merkezi girişinde hemen soldaki duvarda var. Oraya her gittiğimde fotoğraftan gözlerimi alamıyorum.

Atamızın değerini son yıllarda çok daha derinden hissetmeye başladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 24 Ocak 2008; 0:57:42 >

•  ^^Atatürk'ün Bir Fotoğrafı^^

• Vayy bee güzel kareler millet sağolun tüğlerim diken diken oldu :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

@bluedevil86; bu topic Ataturk'u hatirlatmak icin gerekliydi su gunlerde. gercekci olmak istiyorsun, haklisin, baksak onu geri getiremeyecegiz ama buyuk bir manevi onem tasiyor buraya yazilan mesajlar; soylenenler.. yazsan onemli, baksan onemli Ataturk'u onurlandirmak icin!

Ataturk cok onurlanirdi onun resimlerini boyle forumlara koyugumuz icin , onun kendi sozleri var " bir gun elbet benimde vucudum toprak olucak ..." diye baslayan ! sen bir ulkenin haline bak birde Ataturkun ve ordusunun ne icin carpistigina bak. Silahla alamadilar ama , parayla parsel parsel aliyorlar ! B2 arazilerde tekrar meclise geldi , onlara gore yahudi olan Sayin Sezerin 2 defa veto ettigi ! durmak yok yola devam .

bana gore en anlamlisi bu ! fotonun hikayesin biliyorsaniz tabikide ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 24 Ocak 2008; 1:03:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

@bluedevil86; bu topic Ataturk'u hatirlatmak icin gerekliydi su gunlerde. gercekci olmak istiyorsun, haklisin, baksak onu geri getiremeyecegiz ama buyuk bir manevi onem tasiyor buraya yazilan mesajlar; soylenenler.. yazsan onemli, baksan onemli Ataturk'u onurlandirmak icin!

Ataturk cok onurlanirdi onun resimlerini boyle forumlara koyugumuz icin , onun kendi sozleri var " bir gun elbet benimde vucudum toprak olucak ..." diye baslayan ! sen bir ulkenin haline bak birde Ataturkun ve ordusunun ne icin carpistigina bak. Silahla alamadilar ama , parayla parsel parsel aliyorlar ! B2 arazilerde tekrar meclise geldi , onlara gore yahudi olan Sayin Sezerin 2 defa veto ettigi ! durmak yok yola devam .

bana gore en anlamlisi bu ! fotonun hikayesin biliyorsaniz tabikide ...

cok dogru dediklerin katilmamak elde degil

•  ^^Atatürk'ün Bir Fotoğrafı^^

• geri geliceğini bilsem 1dakika durmam ölürüm..Atam şimdi yaşasaydın çok farklı olurduk çoook
  • diğer liderlerle beraberken

• Bir Tane De Benden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.