Atatürk ölmedi! İlkelerini yaşatan ve yücelten sayısız Atatürk'ü yerine miras bıraktı!
Bir gün ATAM gelse ve dese ki! "Evlat biz bu vatanı size böyle mi bıraktık? Nedir bu ülkenin hali?" işte o an yer yarılsa da içine girsem derim.Utanıyorum kendimden!
Allah gani gani rahmet eylesin , böyle bi insanın bidaha dünya ya gelmeyeceği ne kötü , valla gözlerim sulanıyor böyle şeyler görünce , anasını satıım böyle hükümetin
Yok böyle bir asil duruş, yok böyle bir yakışıklılık, yok böyle bir asalet..
Atam benim, ne çok isterdim senin zamanında yaşamayı, başı dik bir Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamayı..
Şimdi ne halde ülke, ne halde halk, Senin kurduğun Cumhuriyet'imizi yaşatmak daha da güçlendirmek varken, takılmışlar bir örtünün peşine...
Daha düne kadar, Senin bekçilerin dediğim komutanlar bile uyku numarasına yatar oldu, hergün Yunanistan bizi taciz ediyor diye , ağlar oldu..
Yazık...
onu bir kez görebilmek , ona bir kez sarılabilmek , onun bir kez elini öpebilmek için gözümü kırpmadan canımı verirdim.
bu resim de çok içten ve samimi çıkmış
ATAM her yonuyle ornek bir insan... Ama ne yaparsin dunyaya bir kez geliyor boyle insanlar.. Simdiki halimize bak..
Ah ATAM ah bakışlarına kurban olayım SANA CANIM FEDA
resimlerde mi kaldı sadece
quote:
Orjinalden alıntı: OKUR13
Ah ATAM ah bakışlarına kurban olayım SANA CANIM FEDA
İnsan resimlerde bu kadarmı gerçekçi olur özelliklerini gösterir şahsen resimlere baktığımda atatürk'ün özelliklerini görebiliyorum.