Atamın ellerini aradığım şu günlerde ona bakarken ne kadar ürperdiğimi anlıyorum.Belkide bakamıyorum çekiniyorum.Ülkenin durumunun böyle bir hal almasının payı bir nebze herkeste.Allah Atamın yüzünü her daim güldürsün.
Atatürk dini kullanmazdı. Çok güzel bir resim.
Ayrıca renkli fotoğraflar için teşekkürler
Yukarı
çok özledik seni
quote:
Orjinalden alıntı: Rantr
quote:
Orjinalden alıntı: PaiMei
Şimdi yaşasaydı neler olurdu diye hayal ediyorum da ah ah. Herhalde Bush her hafta yalakalığa gelirdi, Avrupa Birliğine girmiyor musunuz ? diye her gün çağrılar yapılırdı Keşke onun zamanında yaşamış olsaydım, onu görmüş, onunla birlikte savaşmış olsaydım.
hala yasasaydi 127 yasinda olcakti...
dünya rekoru 126 yaştı sanırsam ve hafızası yerindeydi 80li yıllarda ölmüştü
Atamızda yaşasaydı 100 yıl kadar bu ülke dünyanın en iyi ülkesi olurdu şahsi kanaatimce
ULU ÖNDERİMİZ bi 5 sene daha yaşasaydı bile durumumuz bundan çooooook daha iyi olurdu.musul kerkük TÜRK toprağı olurdu....ah atam ah...seni özlememek eldemi.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Tek kelimeyle harika. Resimlere bakarken tüylerim diken diken oldu
Bazı resimler adeta cevap niteliğinde anlayan anladı.
Ne demiş Sakulta:
''Kemalist olma tarzı büste bakıp bakıp iç geçirmek''
Hakikatende yaptıklarınız doğruluyor bu sözleri. Sadece bir şeylerden yakınıyoruz, sürekli ama sürekli, istediğimiz bir yol var ve yolunda gitmeyen bir şeyler var fakat, biz oturuyoruz sadece '' Ah Ata'm Vah Ata'm'' demekten başka bir şey yapmıyoruz.
Ataturk'un yolunda ilerlemek, onun devrimlerine sahip çıkmak, bu vatanı ne pahasına olursa olsun onu korumak bizim en buyuk görevimiz. Eğer bir şeyler yolunda gitmiyorsa onu değiştirmekte bizim görevimiz. Lutfen sadece yakınmakla kalmayalım.
Bu arada resimler çok güzel ayrıca bir teşekkürde resimi koyan arkadaşlara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme