Şimdi Ara

Atatürk, Gençliğe Hitabesini boşa yazmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan sokaklar mühürsüz oyların hesabını soran Türk gençliğinin sesleriyle yankılanıyor olması lazımdı, ne yazıkki bunun yerine hileyle kazanlımış bir referandumun havai fişeklerinin sesini duymaktayız. Atam dirilse yüzümüze tükürmeyi bırak, sıçmaya hakkı var sıçmaya... Silah olsa kafama sıkar giderim yeminle, ben böyle bir ırkın gençliğini temsil etmekten utanıyorum.

• Sen ne yapıyorsun şu an?
  • Camdan atla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışılmış çaresizlik hocam.Ne yaparsın ki ? Sokağa çıksak , kendi askerimizi polisimizi karşımıza dikiyorlar. Anayasal hakkımızı arasak , ülkede Cumhuriyeti koruyan Savcı bile kalmamış. Daha ne yapabiliriz ? Kendi polisimize mi taş atalım ? Olmayan adalet de adalet mi arayalım ? Bu ülke daha iflah olmaz , varsın sevinsinler. Türkiye düşmanı biri Başkan olunca göreceğim onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 16 Nisan 2017; 22:28:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok istiyorsan çik disari soylemesi kolay.Bende cikmak istiyorum ama Adaletin olmadigi yerde sesini duyuramazsin polis mudahelesiyle karsilasirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremus -- 16 Nisan 2017; 22:30:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosa yazmadi bahsettigi sey baskanlik gelirse biter gibi bisey degil ataturku her yerden silebilirler ama aklimizdan yuregimizden silemezler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.