< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Arda Ayten filozof Atakan ne abi vereceğin örneklerle kafam girsin
|
Elvis Presley, Michael Jackson, Barış Manço, Dilberay, Arsız Bela...
|
Adetlere çok takılmışsın. Niceliklere değil, niteliklere bak. İşine yaramayacak şeyi öğrenmek hammalıktır, bilginlik öyle bir şey değil. Felsefe bölümünde konunu gördüm o yüzden bilginlik böyle bir şey değil diyorum. Binlerce kitabı üzerinde düşünemeden okumanın da sana hiçbir faydası yok. Nitelikli okumaya bak. Saydığın insanların (ki filozof Atakan'ı oraya koyman çok saçma, Arda Ayten kim tanımıyorum, bu insanların Atatürk'ün yanında olması son derece garip) kudreti sadece çok okumalarında yatmıyor. Atatürk bir fikir adamıdır aynı zamanda. Okuduklarını tefekkür edip bir fikir sentezleyebilmiştir. Çok okuyup çok bilgi edinmek seni iyi bir hafız yapar, fazlası değil. Bir sonraki adım olan düşünce üretmek, eleştirel bakmak, kavramları analiz etmekse okumanın niteliğiyle alakalı, nicelikle değil. Nitelikli okumalar yapmaya bak.
|
Temelsiz özgüvene sahip olmak ‘havalı’ bir durum değil. Ek: Elbette DH gibi saçma sapan bir ortamda yazıyorum bu cümleyi tıpkı sizin yazınız gibi. Çok da takmamam gerekir aslında. Objektiflik değil tutarlılık önemli, yazınızda pek göremedim ne yazık ki... |
Umarım bir gün bende avatar Atakan olabilirim
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 15 Nisan 2020; 20:23:59 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100net100k -- 15 Nisan 2020; 20:31:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|