Bildirim
Hamza reisin Elun Musk ile imtihanı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hahahahah aslında bu kadar delirmedim ama teslanin salakligina bozuldum ve guldum hatta
Zaten ben almak istemedim cok guvendigim bir arkadaism var ille al ille al zarar etmezsin gerekirse beğenmezsen ben alirim vb seyler dedi ondan bi bakindim almaya ama mümkün değil böyle ticaret olmaz
Ben pimpirikli adamim hocam bu aldığım e3008i bile surekli inceliyorum bir sorun sıkıntı var mi diye cidden kendimi arabadan sogutacam nerdeyse
Aslinda benim gibi takintili tipler icin en iyisi 2.el 700 800luk bi egea megan corolla falan alcan bincen böyle cok kafayi yiyos bizin gibiler ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%10'dan aldığın hiçbir elektrikli araçtan zarar etmezsin tersine satacak olsan kâr edersin. şimdi Reis yetkiyi eline aldı TOGG hariç diğerlerine bi ayar çeker.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X