Sabahtan beri düşünüyorum, ama aklıma şöyle adam akıllı birşey gelmedi.
Acaba sizde yardım etseniz en azından şöyle br paragraf falan yazsanız Ulu Önderimize karşı duygularınızı belirtmek isterseniz tabii.
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Yukarı.
:)
Yukarı.
Yok artık ya.Bunca yıldır Atatürkle ilgili hiçmi birşey öğrenemedin? Hiçmi Atatürk'le ilgili merak ettiğin birşeyler olmadı?Hiçmi keşke yaşasaydı da şunları söyleseydim,şunları sorsaydım demedin? Mustafa Kemal'in yerlere göklere sığdıramadığı Türk'e bakın.Cumhuriyeti'ni teslim ettiği gençliğe bakın.İki satır mektup yazıcak acizliğinden forum köşelerinde beleşe konmaya çalışıyor.
Herşeyi geçtim bunu basit bir ödev gibi belirtmen Atatürk'ün ne olduğunun, kim olduğunun farkında olmadığını gösteriyor zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: ZinedineZidane
Yok artık ya.Bunca yıldır Atatürkle ilgili hiçmi birşey öğrenemedin? Hiçmi Atatürk'le ilgili merak ettiğin birşeyler olmadı?Hiçmi keşke yaşasaydı da şunları söyleseydim,şunları sorsaydım demedin? Mustafa Kemal'in yerlere göklere sığdıramadığı Türk'e bakın.Cumhuriyeti'ni teslim ettiği gençliğe bakın.İki satır mektup yazıcak acizliğinden forum köşelerinde beleşe konmaya çalışıyor.
Herşeyi geçtim bunu basit bir ödev gibi belirtmen Atatürk'ün ne olduğunun, kim olduğunun farkında olmadığını gösteriyor zaten.
Bunları yazana kadar Atatürk ile ilgli birkaç cümle yazamadın değil mi?
Ben senin gibilerden yardım istemedim zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: dolcia
quote:
Orjinalden alıntı: ZinedineZidane
Bunları yazana kadar Atatürk ile ilgli birkaç cümle yazamadın değil mi?
''Ben senin gibilerden yardim istemedim zaten'' demissin bence senin aradigin gibileri bu forumda bulman cok zor!!!
"Senin kurmuş olduğun bu ülke bu haldeyken ve senin düşündüklerini gerçekleşmemiş bir ortamda sana mektup yazmaya yüzüm yok, bunları değiştirebilecek gücümde yok" diye kısa ve öz yazabilirsin.
Eğer çok politik olmazsa. Nette maillerde gelen Atatürk e yazılmış mektup dolaşıyordu bir ara onu bulup inceleyebilirsin.