Şimdi Ara

Atatürk'e Mektup... :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu şöyle Mustafa Kemal Atatürk'e mektup yazılacak.

Sabahtan beri düşünüyorum, ama aklıma şöyle adam akıllı birşey gelmedi.

Acaba sizde yardım etseniz en azından şöyle br paragraf falan yazsanız Ulu Önderimize karşı duygularınızı belirtmek isterseniz tabii.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• Yukarı.

:)
  • Yukarı.
  • Yok artık ya.Bunca yıldır Atatürkle ilgili hiçmi birşey öğrenemedin? Hiçmi Atatürk'le ilgili merak ettiğin birşeyler olmadı?Hiçmi keşke yaşasaydı da şunları söyleseydim,şunları sorsaydım demedin? Mustafa Kemal'in yerlere göklere sığdıramadığı Türk'e bakın.Cumhuriyeti'ni teslim ettiği gençliğe bakın.İki satır mektup yazıcak acizliğinden forum köşelerinde beleşe konmaya çalışıyor.

Herşeyi geçtim bunu basit bir ödev gibi belirtmen Atatürk'ün ne olduğunun, kim olduğunun farkında olmadığını gösteriyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZinedineZidane

Yok artık ya.Bunca yıldır Atatürkle ilgili hiçmi birşey öğrenemedin? Hiçmi Atatürk'le ilgili merak ettiğin birşeyler olmadı?Hiçmi keşke yaşasaydı da şunları söyleseydim,şunları sorsaydım demedin? Mustafa Kemal'in yerlere göklere sığdıramadığı Türk'e bakın.Cumhuriyeti'ni teslim ettiği gençliğe bakın.İki satır mektup yazıcak acizliğinden forum köşelerinde beleşe konmaya çalışıyor.

Herşeyi geçtim bunu basit bir ödev gibi belirtmen Atatürk'ün ne olduğunun, kim olduğunun farkında olmadığını gösteriyor zaten.

Bunları yazana kadar Atatürk ile ilgli birkaç cümle yazamadın değil mi?

Ben senin gibilerden yardım istemedim zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: dolcia

quote:

Orjinalden alıntı: ZinedineZidane

Yok artık ya.Bunca yıldır Atatürkle ilgili hiçmi birşey öğrenemedin? Hiçmi Atatürk'le ilgili merak ettiğin birşeyler olmadı?Hiçmi keşke yaşasaydı da şunları söyleseydim,şunları sorsaydım demedin? Mustafa Kemal'in yerlere göklere sığdıramadığı Türk'e bakın.Cumhuriyeti'ni teslim ettiği gençliğe bakın.İki satır mektup yazıcak acizliğinden forum köşelerinde beleşe konmaya çalışıyor.

Bunları yazana kadar Atatürk ile ilgli birkaç cümle yazamadın değil mi?

Ben senin gibilerden yardım istemedim zaten.

Yalniz @ZinedineZidane arkdasimiz dogru soylemis...Biraz Ataturk hakkinda bilgi edinmeni temenni ederim...

''Ben senin gibilerden yardim istemedim zaten'' demissin bence senin aradigin gibileri bu forumda bulman cok zor!!!

• "Senin kurmuş olduğun bu ülke bu haldeyken ve senin düşündüklerini gerçekleşmemiş bir ortamda sana mektup yazmaya yüzüm yok, bunları değiştirebilecek gücümde yok" diye kısa ve öz yazabilirsin.

Eğer çok politik olmazsa. Nette maillerde gelen Atatürk e yazılmış mektup dolaşıyordu bir ara onu bulup inceleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin'e Mektup Yollamak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.