Şimdi Ara

Atatürk e düşmanlaşmanın nedeni...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bence Atatürkün kurduğu ülkede yaşamaları ya da yaşamak zorunda kalmaları. o olmasaydı olmazdık dememize sinir olmaları işte bundan kaynaklanıyor.
    Tabiki kurtuluş savaşını halkımız verdi. Atatürkün önderliğinde.

    Atatürkün önderliğinde kazanılan zaferler ve kurulan cumhuriyetin içinde yaşamak onları rahatsız ediyor.(osmanlının sonu gelmişti ama yine de osmanlının sonunu getiren kişi olarak ta görülme durumu var) milli bayramlarda face den bazı kesimlerin paylaşım yapmadığı ama dini bayramlarda paylaşım yapmaları bundandır. Bende hem dini hem de Atatürkümüzü hatırlatan milli bayramlarda paylaşım yapmanın gururunu yaşıyorum.

    ya da basit mantıkla şu düşünülüyor.
    Osmanlı = din , Atatürk = kafir. Atatürk osmanlının sonunu getirdi. Dinden soğutulmaya çalışıldı. biz ise bir kafirin kurduğu ülkede yaşıyoruz(ayyaş da deniliyor). Bu yüzden ne onu ne onun kurduğu cumhuriyeti istemem. Milli bayramlarını kutlamam. Ben eski osmanlıyı isterim. BU düşünce ise bazı kesimlerin silahı olmuştur.

    Bu ülkede hala ezan sesi var mı? evet var. Bu ayrıntıyı bazıları görmezden geliyor. Şimdi din üstünden siyaset yapılıyorsa demek ki amaç dini halkımızdan soğutmak değilmiş zamanında. Din hala etkili ise demek ki dinimize zarar verilmek istenmemiş. ( bence o kadar devrimi yapan buraya da zarar verebilirdi)

    internet ortamı gibi rahatça konuşabileceğimiz bir ortamda düşüncelerimi söylemek istedim. hepimizin yapmak istediği gibi..

    yanlış bir düşüncem varsa düzeltin lütfen.







  • Boşuna yazmışsın o kadar. Zaten kaldırılacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.