Şimdi Ara

Atatürk'e ağır hakaret! Bu siteyi Blogspot'a nasıl şikayet edebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 30 Eylül 2014; 13:17:18 >

• Siteye erişim engellenmiş.
  • sonuna kadar arkandayım Ahmet (jeune ottoman)sonuna kadar arkandayım ATATÜRK
  • ttnet engellemiş bile ama engellemeyle kalmamalı bence mahkemeye verilip bunları yapanlar bulunmalı
  • Alla bunların hayatına kayarım ben MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E laf ha biraz arasdırıyım cökertmek için neler yapabiliriz....
  • mucuklamışlar siteyi stres yapmaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cRonicq-ManNaq

Alla bunların hayatına kayarım ben MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E laf ha biraz arasdırıyım cökertmek için neler yapabiliriz....

hiçbirşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende girior ahmet senden aldığım mikaka siteler için olan program sayesinde görüoz heralde biz ama bence bütün dünyada yasaklanmalı bu site
  • soğukkanlı olun kalitenizden taviz vermeyin onların amacıda tam olarak bu. sizi bozmak... siz bozulmayın. dünya ne derse desin Türk halkı ve Allah en büyük şahittir Atatürk'e!
  • bekle benim arkdaslar cok site göcerti belki bunuda yapabilirler küfür edicem ama forumdayız
  • Arkadaşlar , bu sitenin biz tarafından erişime engellenmesi demek , devekuşunun kuma kafasını gömmesi gibi birşey. Önemli olan sitenin tamamen yayından kaldırılması. Sitede "aaa evet duymuştum ama inanmıyordum yazık Türklere" tarzı mesajlar var. İnsanlar kandırılıyor. Ata'mız lekeleniyor.

Bir site yapacağım onların atalarının içerisinde uyuşturucu kullanmış olanları bile var içlerinde. Ama hemen kapatılır. Bizim de duyarlılığımızı göstermemiz lazım. Blogspot'a şikayet edilmeli site.
  • Eher Allah bi ülkenin gercekden kurtulmasını isderse milyonda bir başına böle bir Lider getirir bütün dünya şahittirki Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi lideridir Atatürk
  • resim kaldırılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 17 Haziran 2008; 12:50:26 >
  •  Atatürk'e ağır hakaret! Bu siteyi Blogspot'a nasıl şikayet edebiliriz?

KALBİMİZDESİN
  • BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

ANKARA 1. SULH CEZA MAHKEMESİ, 28/01/2008 tarih ve 2008/93 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: ANKARA 1. SULH CEZA MAHKEMESİ, 28/01/2008 of 2008/93.
  • YOK KARDESİM SİTE CALISIYOR HALA
  •  Atatürk'e ağır hakaret! Bu siteyi Blogspot'a nasıl şikayet edebiliriz?

onlar babalarının bugün kim olduklarını biliyorlarsa bu MUSTAFA KEMAL ATATÜRK sayesindedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

ANKARA 1. SULH CEZA MAHKEMESİ, 28/01/2008 tarih ve 2008/93 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: ANKARA 1. SULH CEZA MAHKEMESİ, 28/01/2008 of 2008/93.

Sitenin bize engellenmesi , sadece Türkiye'nin görmemesi demek.

Ben bu sitenin tamamen kapanması taraftarıyım.

Yapılacak şu:

siteye giriyoruz en üstte:

BLOG'U İŞARETLE tuşuna basıyoruz

/>

Blog'un işaretini kaldır tuşuna basmayın , öyle kalsın.Blog'un işaretini kaldır olduğu zaman o blog'un kırmızı bayraklamış yani Blogspot'a bildirmiş oluyorunuz.

Atatürk'e ağır hakaret! Bu siteyi Blogspot'a nasıl şikayet edebiliriz?

Ama tek kişi ile olmaz tabi bu , hepimizin yapıp bu siteyi kaldırttırması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 17 Haziran 2008; 12:00:24 >

• BEN YAPTIM
  • hangi ipden giriyorsunuz ttnetde acayip uyuz heralde gıcıklıgına yapıyo nedemek elin gavurları o siteyi görsün biz göremiyelim varmı öyle kafanı kuma gönmek önemli olan onları biz görcegizki bunun kapanması için ugraş vercez araplara satılmakla hiç iyi yapmaydı milli degerlerimizi yitiriyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.