Bunlara nasıl hakaret etmek lazım https://twitter.com/bpthaber/status/1722953006319100382?s=20 |
Atatürk düşmanları
-
-
Hangi tarikatin elemani acaba fetö said nursi nurcu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 10 Kasım 2023; 20:45:2 > -
Akp öncesi birşey yapmaya gerek yoktu direk tutuklanirlardi. Akp doneminde rahat rahat konuşur oldular.
-
Gençleri zehirleyenlerin yeddi ceddine -
Yakalama kararı çıktı neyin kafasındasın?
-
Bugün cumada hoca atatürkden bahsetti dua etti valla helal olsun dedim -
Fedoncu olabilir.
Surat madde kullanıyor havasında. -
Bunlarin mutlaka bir tarikatla falan baglantisi oluyor. Forumda da boyleleri var ve ya pkkli ya tarikat mensubu dinci.
-
Dergahlarda huzur arıyorum ayağına yatanların,çoğu ahlaksız işler yapan tipler,çok azı müstesna -
90 li yıllarda kimsenin cesaret bile edemediği şeyleri sık sık yasiyor olmamızın tesadüf olmadığı kafasindayim. Benim de uyuz olduğum adama ayyaş diyen bir birileri ülke yönetip yargıda kök salmış olsa ben de sırtımı dayayabilecegimi hisseder rahat rahat takılırdım.
Kimse bu cesareti havadan almıyor merak etme sen. Adamı pişman ederlerdi bir zamanlar doğduğuna.
-
işyerinde 2 tane menzilcinin yanımda olan konuşmasını duydum ben türküm demek dinden çıkmaktır diyordu yanındakine bi arada siyasi muahhbette atatürk bize çok zulum etti diyordu burda demek istedigim türkiyedeki tarıkatlar türk düşmanı devlet düşmanı yetiştiriyor akp de buna ortam hazırlıyor feto gitti meydan bunlara kaldı
-
Atatürk'ün çok umrundaydı cuma duası zaten :D
Muhafazakarlar hiçbir zaman Atatürkü sevmeyecek bu gayet normal bence asıl sorun kimlik karmaşası yaşayan karşı tarafta :D
Not: Dinle alakam yok ve Atatürkçüyüm safım belli tarafım belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çürük Kemik -- 10 Kasım 2023; 22:54:27 > -
Sen istesen de, istemesen de anılacak ve saygı duyulacak..
Hangi tarikatin elemani acaba fetö said nursi nurcu ? |
Akp öncesi birşey yapmaya gerek yoktu direk tutuklanirlardi. Akp doneminde rahat rahat konuşur oldular. |
90 li yıllarda kimsenin cesaret bile edemediği şeyleri sık sık yasiyor olmamızın tesadüf olmadığı kafasindayim. Benim de uyuz olduğum adama ayyaş diyen bir birileri ülke yönetip yargıda kök salmış olsa ben de sırtımı dayayabilecegimi hisseder rahat rahat takılırdım. Kimse bu cesareti havadan almıyor merak etme sen. Adamı pişman ederlerdi bir zamanlar doğduğuna. |
Bunlarin mutlaka bir tarikatla falan baglantisi oluyor. Forumda da boyleleri var ve ya pkkli ya tarikat mensubu dinci. |
işyerinde 2 tane menzilcinin yanımda olan konuşmasını duydum ben türküm demek dinden çıkmaktır diyordu yanındakine bi arada siyasi muahhbette atatürk bize çok zulum etti diyordu burda demek istedigim türkiyedeki tarıkatlar türk düşmanı devlet düşmanı yetiştiriyor akp de buna ortam hazırlıyor feto gitti meydan bunlara kaldı |
Bu ülke ayakta ise bunu Atatürk ve silah arkadaşlarına borçlu. Şükran duyacaksınız! |
Kerimcem'e bakmayın forumda köpeğe tecavüz etmiş herifi bile savundu. Tecavüz kesinleşince bir gram bile utanmadı. Bu ve bunun gibiler müslümanım diye ortalıkta dolanır ama hikaye... |
Atatürk'ün çok umrundaydı cuma duası zaten :D Muhafazakarlar hiçbir zaman Atatürkü sevmeyecek bu gayet normal bence asıl sorun kimlik karmaşası yaşayan karşı tarafta :D Not: Dinle alakam yok ve Atatürkçüyüm safım belli tarafım belli. |
Yallah arabistana
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X