Şimdi Ara

Atatürk Dövmeli Gurbetçi HDP'ye Oy Verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belkide bu 1 oy diktatörlüğü bitirecek 13 yıllık reklam arası sona erecek!

Atatürk Dövmeli Gurbetçi HDP'ye Oy Verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Through the Never -- 2 Haziran 2015; 14:11:33 >

• Kötü yere yapmış dövmeyi güzel gözükmüyor. Ben olsam bileğimin altına yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi oy hakkı yapacak bir şey yok.

Ama ben burada Muhalefet seçmeni AKP den kurtulmak için gerekirse ülkeyi bile satar dediğimde kızmışlardı.Bak HDP ile bir olmaktan bile çekinmiyorlar.
  • cd kalemiyle yazmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kendi oy hakkı yapacak bir şey yok.

Ama ben burada Muhalefet seçmeni AKP den kurtulmak için gerekirse ülkeyi bile satar dediğimde kızmışlardı.Bak HDP ile bir olmaktan bile çekinmiyorlar.

hdp den iyi parti varmiki şu an ülkede.
  • Şu ülkeye Kürtlerden çok dinci yobazlar zarar vermiştir.Oyu AKP ye verse şaşırırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kendi oy hakkı yapacak bir şey yok.

hdp den iyi parti varmiki şu an ülkede.

iyi mi ? Ciddi misin ? Trolluyor musun ? Hani ben bile AKP konusunda trollediğim oluyor milleti ama bu ondan beter yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende diyordum bu Kemalistlerin HDP sevgisi nerden geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Batarang- -- 2 Haziran 2015; 17:25:21 >
  • Dövme değil o kalemle yazmış şov amaçlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    akp resmen ülkeyi sattı bizde kurtarmaya çalışıyoruz...özelleştirilmedik şey kalmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angamaite kullanıcısına yanıt
    türkiyede atatürkü dinci yobazlar sevmez bir tek dinci yobazlarında oyunu verdiği parti belli bu hdp değil bu nedenle hdpliler atatürkü sever sadece bir partiye oy veren yobazlar sevmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 2 Haziran 2015; 15:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

akp resmen ülkeyi sattı bizde kurtarmaya çalışıyoruz...özelleştirilmedik şey kalmadı

Özelleştirmelerden şikayetçi misin ? Neden sence devlet kurumu olmaları daha mı iyi daha mı iyi hizmet veriyorlar ?
  • zteska Z kullanıcısına yanıt
    Dövme değil hocam onu belirttim yorum yapmadım.HDP her açıdan bunlardan iyidir.Bunu iğrenerek söylüyorum.Bu HDPnin iyiliğinden de değil kötünün daha kötüsü AKP.

mesela özel madenlerde çok kazalar oluyor devlet madenlerinde kazalar olmuyor
    özel yerler parayı düşünür devlet insanı düşünür...

devlet her zaman en sağlamıdır...özelde rant vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 2 Haziran 2015; 15:30:41 >
  • Ooo vatan haini alırım bir dal.

• quote:

mesela özel madenlerde çok kazalar oluyor devlet madenlerinde kazalar olmuyor
    özel yerler parayı düşünür devlet insanı düşünür...

devlet her zaman en sağlamıdır...özelde rant vardır

Hıım evet çalışan açısından bakarsak devlet daha iyidir. Bu konuda kesinlikle haklısın. Ama devlet kurumlarının elinde kurumların sayısı ne kadar çok ise rant ve yolsuzlukta o kadar fazla oluyor.

Biliyorsun 90 - 100 yıllık devletimizin yolsuzluk yapılmamış bir dönemi bile yok. Her kurum ve kuruluşta en dandik genel müdürden tut devletin en tepesine kadar yolsuzluk her yerde var. Böyle bir ortamda yolsuzluk kol gezerken özelleştirilmemiş kurumlardan performans alabilir miydik.

Yanlış anlama bu sağa sola laf atma isteğimden yazdığım bir şey değil. Bizim insanımız böyle. Ben bu ülke de ne olursa olsun yolsuzluğun asla bitmeyeceği inancındayım. Hal böyle ilek devletin elinde ne kadar az kurum olursa o kadar iyidir düşüncesi ile hareket ediyorum.

Bence kurumların tamamı özelleştirilip fiyat politikalarına devlet tarafından sınır koymak çok sıkı bir şekilde denetlemek. İşçi güvenliği için maximum seviyede güvenlik önlemlerini yasa ile zorunlu tutmak daha mantıklı olurdu ( mesela AKP nin aptallık edip reddettiği yaşam odaları gibi )

hdp veya chp gelse yolsuzluklar bitecek yargıya dokunulmayacak yolsuzluk yapana gereken yapılacak

yolsuzluk yapan olur yine ama yargı sorunu çözer yolsuzluklar cezasız kalmaz

zaten yolsuzluk var bir şeyolmaz demekle bitmez bu işler halk yoksulluk içinde yaşasın birileri arayda otursun yok öyle

artık türkiye avrupa gibi olmalı demokrasi şeffaflık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 2 Haziran 2015; 16:20:45 >
  • quote:

hdp veya chp gelse yolsuzluklar bitecek yargıya dokunulmayacak yolsuzluk yapana gereken yapılacak

yolsuzluk yapan olur yine ama yargı sorunu çözer yolsuzluklar cezasız kalmaz

zaten yolsuzluk var bir şeyolmaz demekle bitmez bu işler halk yoksulluk içinde yaşasın birileri arayda otursun yok öyle

artık türkiye avrupa gibi olmalı demokrasi şeffaflık

Güzel bir ütopya oluşturmuşsun kafanda ama biz Türkiye deyiz. Yok öyle bir dünya. Hayalden öte geçmez o dediklerin.
  • propaganda tüm hızıyla devam ediyor
    denemeden olmaz şunan türkiye bu haldeyse din sömürüsü yüzünden din sömürüsü olmasa türkiye gelişecek... açık ve net şuan türkiyede eline kur'an alana inanırlar ama din sömürüsü biterse dinler özgürleştirilirse din devlete bağımlılıkltan çıkarsa yolsuzluk olmayacaktır

ütopya değildir din sömürüsü biterse türkiye gelişir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.