Şimdi Ara

Atatürk (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok meraklandım.
  • Pek duyulmuş isimler değil ama umutluyum bakalım nasıl bir iş çıkacak ortaya.Ama tahminen hayatını anlatırlar savaşları göstericeklerini sanmıyorum.
  • İnşallah güzel bir film olur.Atatürk gibi büyük birisini anlatmak ve aynı zamanda oynamak büyük kabiliyet ister.Bana kalırsa Atatürk'ün hayatını anlatan çok müthiş bir film çekilebilir bizim tarafımızdan ama elimizdekine bakmak lazım.Adamın tip uygun gibi
  • Bir beklentim yok açıkçası, biz daha doğru düzgün bir Atatürk filmi çekememişken elin İngilizleri mi çekecek
  • Merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkheramos

    quote:

    Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

    quote:

    Orijinalden alıntı: Arkheramos

    Maşalalh adamlar bizim tarihimizi bizden daha iyi biliyor sağlam birşey çıkacak büyük ihtimalle,film sonrası büyük tartışmalar olacak şimdiden söylüyorum.

    Kesinlikle adamlar tarihi bizden iyi bilmelerine karşı böyle ulu bir önderi beyazperdeye sokmaları bile gurur verici, inş tatminkar üst düzey bir yapım olur..

    Güzel olur ama büyük ihtimalle cinsellikle ilgili sahneler olacak ve bu büyük tartışmalara neden olacak.Chaplinin torunu game of thronesta bu tarz bir bölüm çekmişti ona dayanarak söylüyorum.

    cinsellik olmuş olmamış önemli değil. gerçekleri çarpıtmasınlar yeter. gerçi senairst Türk ama yine de insan şüpheleniyor. hem koskoca Atatürk diye şeyi yok mu kardeşim adamın, tövbeee
  • Yukarıdaki çoğu mesajda Atatürk'ün hayatını anlatan güzel film çekemediğimizi söylemişler , Veda filmi çok başarılıydı bence. Müzikleri,kostümleri her şeyiyle harikaydı. Haksızlık yapmayalım. Bu filmden de beklentim var bakalım nasıl olacak.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum.
    Acaba hangi tarihler arasını anlatacak.
    Tüm hayatını anlatırlarsa yavan olur.
    2 saat yetmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Woldemorld

    Sabırsızlıkla bekliyorum.
    Acaba hangi tarihler arasını anlatacak.
    Tüm hayatını anlatırlarsa yavan olur.
    2 saat yetmez.

    1919dan sonraki bütün hayatını anlatacak tahminimce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Constantine

    Yukarıdaki çoğu mesajda Atatürk'ün hayatını anlatan güzel film çekemediğimizi söylemişler , Veda filmi çok başarılıydı bence. Müzikleri,kostümleri her şeyiyle harikaydı. Haksızlık yapmayalım. Bu filmden de beklentim var bakalım nasıl olacak.

    +1 kesinlikle katılıyorum sinemada izlemiştim Veda filmini hele ki atamızın öldüğü sahne çok etkileyiciydi
  • Vedâ filmi duygu sömürüsüne dayalı, dizi mantığıyla çekilen bir filmdi bence.

    ''Çanakkale 1915'' gibi bir örnek var önümüzde, Türkiye'nin bu tür filmlerdeki başarısızlığıyla ilgili olarak. Turgut Özakman'a saygısızlıktı o film meselâ.

    Umarım, bu ecnebî ekip hatrı sayılır bir iş çıkarır ortaya.
  • sonofrhye kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size katılmıyorum ben neden saygısızlık olsun ki tamam bu konularda başarısız olduğumuz kesin ama durum böyle diye hep ecnebilerden mi medet umacağız? ayrıca biz Atatürk ün hayatı ile ilgili olarak konuşuyoruz senin verdiğin örnek sadece çanakkale savaşı ile ilgili bildiğim kadarı ile izlemedim henüz net birşey diyemiyorum bunun için
  • Ecnebîlerden medet umar bir şey yazmadım. ''Adamlar bir işe el atmışlar, bâri bizden daha iyi bir iş çıkarsınlar.'' yorumunda bulundum.

    ''Çanakkale 1915'' ile verdiğim örnek gâyet de alâkalı Atatürk'le. İzleyin ve görün. Turgut Özakman'a doğru dürüst danışılmamış bile, araştırırsanız siz de farkına varacaksınız. Filden önce, başta bu bile bir saygısızlıktır.

    Atatürk hakkında, şu ana dek yapılmış en başarılı belgesel-film ''Mustafa'' idi bence, içerisinde bahsi geçen birkaç döküman dışında tabii.
  • sonofrhye kullanıcısına yanıt
    Başarılı olmalarını herkes ister ona lafım yok ama bizimde birşeyler yapmamız lazım Veda filmi Atatürk ün hayatını anlatan bir film 1915 ise savaşı anlatan bir film daha çok bu yüzden bu filmleri karşılaştırmak yanlış olur zaten Ayrıca Turgut özakman çok değerli ve bilgili bir insan ama yapılacak her film için ona danışılması gerekmiyor benim görüşüm tabi bu.
  • Turgut Özakman'ın ''Diriliş, Çanakkale 1915'' kitabını okudunuz mu; bilemiyorum ancak yapılan film, o kitap temel alınarak çekilmişti. Belirtmekte fayda var.

    İyi akşamlar.
  • İşte Latife Hanım

     Atatürk


    İngiltere’de yaşayan Türk yapımcı Faud Kavur’un İngiliz – Macar ortak yapımı “Atatürk” filminin kadrosu belli oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ü Jack Fox’un canlandıracağı filmde Latife Hanım’ı Daisy Bevan oynarken İsmet İnönü’yü Julian Rhind Tutt oynayacak.

    Faud Kavur’un senaryosunu 5 yılda tamamladığı, çekimlerine Eylül ayında başlanacak “Atatürk” filminin kadrosunda yer alacak oyuncuları Moon Life dergisi açıkladı. Başrolü İngiliz sinemasının genç yeteneklerinden Jack Fox’un üstlendiği filmde Latife Hanım’ı bir bölümü Türkiye’de çekilen “Ocak Ayının İki Yüzü” filminde de rol alan İngiliz oyuncu Daisy Bevan oynayacak. Merakla beklenen “Atatürk” projesinde ilginç bir tesadüf de var. Jack Fox, Ayşegül Ekinci’ye verdiği röportajda anneannesinin Atatürk’ün öğretmeni olduğunu söyledi. Fox “Atatürk’ün kaderimde olduğuna inanıyorum. Anneannemin Atatürk’ün evinde kaldığını ve ona İngilizce öğrettiğini bizzat annemden duydum. Bu kader değil de ne?” şeklinde konuştu.
  • unuttuydum bunu.iyi oldu hatırlattığın.
  • Türkiye'de Atatürk'e çok benzeyen bir adam vardı insanlar yolda görünce resim filan çekiliyor keşke o oynasaymış ama olsun buda izlenir.
  • Nasıl bir şey çıkacak bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Türkiye'de Atatürk'e çok benzeyen bir adam vardı insanlar yolda görünce resim filan çekiliyor keşke o oynasaymış ama olsun buda izlenir.

    Bu nasıl bir hort be 3 yıl önceki mesajımı görünce bir değişik oldum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.