< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 3 Ekim 2019; 17:54:18 > |
Atasun Optik Turuncu Garanti: Eksik İade Sorunu
Atasun Optik'in sunduğu Turuncu Garanti, belirli çerçeve ve güneş gözlüğü modelleri için ek koruma sağlayan bir garantidir. Bu garanti kapsamında, ürünlerde üretim veya malzeme kaynaklı kusurların giderilmesi veya ürünün değiştirilmesi taahhüt edilir.
Ancak son zamanlarda, bazı müşterilerin Atasun Optik'ten satın aldıkları ürünlerde eksik iade yaşadıkları yönünde şikayetler ortaya çıkmıştır. Bu müşteriler, kusurlu olduklarını iddia ettikleri ürünleri iade ettiklerini, ancak garanti kapsamında tam iade almadıklarını bildirmektedirler.
Atasun Optik'in Turuncu Garanti kapsamı aşağıdaki gibidir:
- Üretim veya malzeme kaynaklı kusurlar
- Garanti süresi içinde iade
Eksik iade sorunu yaşayan müşteriler, Atasun Optik'in Turuncu Garanti koşullarına uygun olarak tam iade talep etme hakkına sahiptir. Garanti kapsamında tam iade almamış müşterilerin, konuyu Atasun Optik müşteri hizmetleri ile görüşmeleri önerilir.
Turuncu Garanti Hakkında Sık Sorulan Sorular
- Turuncu Garanti nedir? Turuncu Garanti, Atasun Optik'ten satın alınan belirli çerçeve ve güneş gözlüğü modellerinde üretim veya malzeme kaynaklı kusurlara karşı ek koruma sağlayan bir garantidir.
- Atasun Turuncu Garanti neleri kapsar? Atasun Turuncu Garanti, yalnızca üretim veya malzeme kaynaklı kusurları kapsar.
- Turuncu Garanti süresi ne kadardır? Turuncu Garanti'nin süresi, satın alınan ürüne göre değişmektedir.
- Ürünümü iade etmek istiyorum. Tam iade alabilir miyim? Turuncu Garanti koşullarına uygun olarak iade edilen ürünler için tam iade yapılmalıdır.
- Turuncu Garantimi nasıl sorgularım? Turuncu Garantinizi, Atasun Optik mağazalarından veya müşteri hizmetleri numarasından sorgulatabilirsiniz.