Şimdi Ara

Ataşehir'de Uydunet Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uydunete geçmek isteyen Ataşehir sakinlerini bilgilendirmek istedim. 20'nin altında olmaması gereken ve çoğu yerde 30 civarında seyreden upstream SNR (Signal to Noise Ratio, sinyalin parazite oranı) değeri resimde gördüğünüz üzere 12.5. Ataşehir sakinleri dikkatli olsunlar.

     Ataşehir'de Uydunet Rezaleti



  • Komik olma yahu.. Ben İstinye bölgesinde ki Uydunet'i düzelttirmek icin her ay düzenli olarak 10 günümü harciyorum.
    Internette her ay 15 gun yok. Sen yat kalk dua et internetin calisiyorsa..
  • Yine sizin değer iyi benim Kozyatağında ttnet ile SNR 9.9 attenuation downstream için 50.
  • ana konu varken ayrı bir konu niye açtnız onu çözemedim doğrusu.

    http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/mpage_333/tm.htm

    Gelelim esas konuya. Bu bir rezalet sayılmaz doğrusu büyütülcek bir şey değil en fazla 1-2 gün içinde düzelicektir. Arıza kaydı verdinizmi yetkili ne dedi.

    İstanbul Ataşehir i bilmem ama. Anlaşılan bir ilçe ve bu durumu tamamen bir ilçeye yüklemek mantıksız. Nedeni ise uydunet bölgelere dağılır ve bu bölgeler 3-5 mahalle olarak belirlenir. Bu mahalleler bir ana merkezden portlarla, mahaledeki saha dolaplarına iletilir. Mahallelerin bağlı olduğu port da veya kablolarda oluşabilcek sıkıntıdan hatta parazit oluşur.

    Bu durumda sizin yaptığınız "Ataşehir'de Uydunet Rezaleti" adı altında başlık açıp tüm Ataşehir ilçesinde oturan halkı yanıtmakdan başka birşey değil




  • atasehirde uydunet ten internete baglanma kismina gelmeden zaten rezalet basliyor.

    Internet baglantimi dun yaptirdim. teknik servisteki elemanlari 2 saat sonra internete acilir dediler. Internete acilmasi icin onlarin uydunete Mac adresini ya da Stored number mi ne ise bi numarayi bildirmeleri gerekiyormus. Sizce bildirmisler midir? Tabiki bildirmemisler hemde 24 saat gecmesine ragmen.

    Isin ilginc tarafi kurulumdan 2 saat sonra Cagri Merkezini aradim. cikan sahis bana 24 saat gecmesi gerekiyor dedi internetin gelmesi icin. O da gecti hala internet yok. Cunku 24 saatin gecmesinin ardindan hala gelmeyen internet icin Cagri merkezini aradigimda cikan 2. kisi teknik servisin bildirmesi gereken numayayi henuz bildirmediklerini soyledi. Suclu kim teknik servis mi? Cagri merkezinde beni 24 saat bekleten eleman mi ? Yoksa bunlari ise alan ucuzcu zihniyet mi? Ya da bunlari denetleyen birilerinin olmamasi mi? Elden gelecek birsey yok yarin bolge mudurlugune sikayet gidecek. Yani yarina kadar da internet yok.

    Sizin anlayacaginiz balik bastan kokar. Ama alistik artik demeyelim diyor ya Levent Kirca, ben alistim arkadas. Bu ne ilk oldu ne de son olacak. Biktirdi bu insanlar beni biktirdi. 2. gunun gecmesi gerek ki islemler baslasin 2 gunde internet baglanamayacak kadar aciz bir memleket.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkon -- 7 Mart 2010; 19:51:03 >




  • Ataşehir halen uydunet konusundan berbat mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.