Bildirim
Atarsa ADANA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Meali lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bugün de geçerse askerliğinin bitmesine 1 gün kalıyormuş.
Bu arada mezar taşımın mezar taşısın torun, ötmesin borun, öterse borun yaşarsın sorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 17 Eylül 2014; 11:34:47 >_____________________________ Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın... -
işten çıkarken adama ingilizce kam günü yağ _____________________________ Katılım zamanı: 4 Ekim 2008 -
Torun mu dedin? Off off off. Sen benim mezar tasim bile degilsin :) _____________________________ -
Hayırlı teskereler kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
Ne dediğini cidden anlamadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olurHerkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olurSâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olurYâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur -
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
Arkadaş asker, alt devre muhabbeti yapıyor..
_____________________________ Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin ama dinlersen yeni şeyler öğrenebilirsin. -Tenzin Gyatso -
dekoder getirin _____________________________ EUW Main Account : "Linops" ------------ TR LOL Nick :" Linops" -
Askerde komutanlar teklif ediyo diyo la ? _____________________________ CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X -
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
quote:
Arkadaş asker, alt devre muhabbeti yapıyor..
Bu muhabbet iyiymiş çaktırmadan forumdaki yaşları ifşa
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
torun torun ötmez borun ...
_____________________________ -
devrem teskeremi alıyor =) _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Benle mi bot bağladında aynı forumda post atıyorsun
_____________________________ PSN : Sanji_IV -
Beylet bu lisedeki çöm muhabbeti ile alakalı sanırsam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
349 KD lere selamlar
bu arada hayırlı teskereler_____________________________ People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. That's the law of nature. -
Adana memleket görünce daldım
Tezkeren hayrola atlat bu günü de sağlıcakla dön_____________________________ -
quote:
Tabi anlamazsin kucuksun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ASALEK576
quote:
Tabi anlamazsin kucuksun
Şuan anladım oyundan bahsediyorsun sanmıştım. Bot bağlamayanlar ayakkabı anlamındaymış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olurHerkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olurSâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olurYâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Benzer içerikler
- lol satın alma geçmişi
- troll duo isimleri
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- lol kite ayarları
- pre ne demek
- lol kaç gb
- ping nasıl düşürülür
- afk ne demek sosyal medya
- riot mmo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Şimdiden
kullanıcısına yanıt