Şimdi Ara

atari kasetleri |SS'li|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
14
Favori
18.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin bildiği 9999999 in 1 yazan atari kasetlerinde sadece 9-10 oyun olur, diğerlerinin hepsi birbirinin kopyasından ibaret olurdu.Atari kasedinin üzerindeki fotoğraflar ile kasedin içindeki oyunların birbiriyle hiç alakası olmazdı, kasedin dışındaki görüntülere kanılıp kaset alınırdı.Isınmış adaptör ve yanık atari kaseti kokusu ise bir dönemin vazgeçilmezlerindendi.Misafir çocukları eve gelince hep atarinin adaptörü ısınır, bu yüzden dinlenmesi gerektiği için rafa kaldırılırdı Huzurlarınızda bir dönemin en çok arananlarından biri olan atari kasetleri;

Bunu hatırlamayan yoktur.
     atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

•  atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

• ilk sıradakinden benimde vardı
  • bunu hatırlayanlar üni'yi bitirdi

atari kasetleri |SS'li|
  • Babamın bir elektronik dükkanı vardı pasaj içerisinde belki gültepede oturanlar bilir ziya abi vardı aterici. Babamın dükkanıyla yan yanaydı hergün ordan kaset alırdım ziya abide bişey demezdi belkide görmezdi meğersem babam parasını ben aldıktan sonra veriyormuş . Ne günlerdi arkadaş eve koşarak giderdim oyunu oynardım ve o kasetin kokusunu içime çekerdim aşk böyle bişey herhalde :)
     atari kasetleri |SS'li|
     atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

@serkanguney

oyunun adının circus olması lazım, bir bölümünde tepede bir şeyin üzerinde gidiyordun falan oyunu biraz algılamam zor olmuştu o zamanlar

• Vay be eski günler bu kasetlerin hepside vardı bende,chip dalenin oyunun sonunu getirmiştim.Snow bros,taş devri,tiny toon v.s bu oyunları çok severdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski güzel oyunlar SS'li
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
     atari kasetleri |SS'li|
     atari kasetleri |SS'li|
     atari kasetleri |SS'li|

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

bunu hatırlayanlar üni'yi bitirdi

atari kasetleri |SS'li|

Hala lisedeyim
  • çin pazarından 1tlye 9999999 in 1 yazardı ulan derdim bu kadar oyun ne varmış diye hep alırdım hep aynı oynlar bıkmadan alırdım başka oyun çıkacak yok hepsi birbirinin taklidi :D en son başka kaset aramaya koyuldum artık 4 in 1 yada tek oyunluk kasetler bakıyordum arkadaşlardan filan anca toplamıştım tek kasetlik oyunlar güzel oluyordu :)
  • Aynı oyunların farklı bölümlerini koyup koyup 999999 oyun var diye kandırırlardı bizi
  • duygulandım lan keşke hiç büyümeseydik

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

Türkiye'de bu paylaştıklarımdan çok fazla bulunmuyordu, genelde piyasadakiler hep sarı olanlardı

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

• quote:

atari kasetleri |SS'li|

Hatırlıyorum oynadım lise 2 okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

Aynı oyunların farklı bölümlerini koyup koyup 999999 oyun var diye kandırırlardı bizi

harbiden yaa halbuki aynı oyunlar he 20 tane oyunu birbiri ardına koyarlardı bizde başka bi oyunmuş gibi daha heyecanlı oynardık
  • quote:

atari kasetleri |SS'li|

Hazırlıktayım daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

Aynı oyunların farklı bölümlerini koyup koyup 999999 oyun var diye kandırırlardı bizi

harbiden yaa halbuki aynı oyunlar he 20 tane oyunu birbiri ardına koyarlardı bizde başka bi oyunmuş gibi daha heyecanlı oynardık

Of anılarım depreşti

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

• Muz adam, mario, kırmızı arabalı yarış oyunu, ateşli atlı adam oynardık. Ve ateriyi ilk aldığımız günlerde tabancası bozulmadan kuş avlardık :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.