Şimdi Ara

Satılık nostalji SEGA megadrive 2 ve kasetleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar geçen bizimkiler yazlıkta sezon için bi temizlik derleme toplama yaparlarken yadigar segayı bulmuşlar bi kaç seneye kadar yazlıkta keyif olsun diye takılırdık arkadaşlarla falan ama dizüstü falan girince işe varlığını bile unutmuşum. bu efsane konsolu satıyorum. Biraz önce tvye bağlayıp kontrol ettim herhangi bi problemi yok çalışıyor. yanında birkaç kabloları falan filan mevcut ne işe yaradıklarını bile unuttum 3 adet kol var ancak büyük ihtimalle birisi arızalıydı hatırladığım kadarıyla 3 tane olması ordan geliyo ama atmamışım kolu anlayan varsa açar tamir eder falan.

Yanında toplam 11 adet , 10 tanesi kutulu 1 tanesinin kutusu kayıp oyun var.

1- Contra hard corps
    2- Sonic 3D blast
    3- Vectorman 2
    4- Sonic 3
    5- Jurassic park the lost world
    6- Alaaddin
    7- Mortal kombat 3 Ultimate yanında kombo ve fatality listelerinide tuttuğum defteride veriyorum
    8- Tom & Jerry frantic antics
    9- Red Zone (kutusu kayıp olan oyun)
    10- 10in1 sonic 1 , super start soccer, rambo 3, world cup, space invaders 90, double clutch, shove it, block out, attack rambo, fantasy sonic
    11- 20in1 spiderman, tetris, rambo, hard driven, super volleyball, volfide, championship pro-am, temco world cup, sega dragon, world cup soccer, flicky, warehouse boy, ms pacmania, columns 1, fatal labylint, artalive, omega race, ping pang ball

Hepsi için fiyat 50ytldir. Dileyen gelir evimde kontrol eder bakar alır. Saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Alışveriş ettiklerim: CMteria,Tsunami41,ilhanathema ,Rockford Fostage ,kartal2339,Farklıkaydet , pashha27,labrie,zamirpolen,siyau ,mon_ami, reason666, tyreal99, hetfield,fenerli_ulash,guven35,errdem,Quartamin, mucak35, aegean ,necooti ,aLper_iLeri ,2. el alışveriş,meios,otaku, erco35coast,scalpter, penryn,nadir,oversleep,ufukuzman,embayo,erdemgc,saddamx,hakanerayy, huxi20, lion35, osmore, BrYaNT, armonix241, By Asphyxia

• oyunlar güzel :) koleksiyonluk.. Özellikle kombo ve fatality notları olan defter para eder
    MODDA,oldnz,cskaraman,Plaka,@NTARES,Révølvér,takeru,tiesto3131,körtopal,musterris,SAVIAR,EdaisY,[TÛRÍ],telsim81,sinan3344,serper,digitaldelisi,spa®co,Fatih_18_18_18,DONANIMHABER.HD,Nikola Tesla,bugrascb,recepivedik06,reborn07,er1710,RichWarrior,Crazybeko,Chiehsheshuai,HePeR,elberp,reborn07,bukalemuns,jambon,devriye76,ssungur33,Şahin Abi, Dr.Teknik

ve unuttuğum,hatırlayamadığım bir sürü alış-veriş..
  • Oyunları satmayı düşünür müsün? Düşünürsen pm at lütfen.
    Alışveriş ettiklerim: CMteria,Tsunami41,ilhanathema ,Rockford Fostage ,kartal2339,Farklıkaydet , pashha27,labrie,zamirpolen,siyau ,mon_ami, reason666, tyreal99, hetfield,fenerli_ulash,guven35,errdem,Quartamin, mucak35, aegean ,necooti ,aLper_iLeri ,2. el alışveriş,meios,otaku, erco35coast,scalpter, penryn,nadir,oversleep,ufukuzman,embayo,erdemgc,saddamx,hakanerayy, huxi20, lion35, osmore, BrYaNT, armonix241, By Asphyxia
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.