Şimdi Ara

ATA DEMİRER'İN ŞÖHRET ÖNCESİ GÖRÜNTÜSÜ ! İZLEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ata Demirer şöhret olmadan önceki görüntüsü..çocukk daha..ve de zayıf...
    bu arada site bi acaip.ama acaip resimler var..fazla durmanızı tavsiye etmemm..

http://www.magasincap.com/habergoster.asp?haberid=253&kat=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gayee -- 21 Kasım 2006; 11:59:49 >

• vay anasını sayın izleyiciler.....
  • şahsen ben sevmiyorum bu adamı zaten. itici bir yapısı var. Oldukça şımarık biri gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lloyd -- 21 Kasım 2006; 11:30:14 >
  • Başlık yanıltıcı olmuş.İlgilenirsen sevinirim.
  • Sanırım haklısın..

Başlık düzeltildi..
  • verdiğin linkte birşey dikkatimi çekti, sayfanın biraz aşağısında EN ÇOK İLGİ ÇEKEN KONULAR SIRALANMIŞ ve ata demirer hariç diğerlerinin hepsinin konusu GÜZEL KADINLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: gayee

Sanırım haklısın..

Başlık düzeltildi..

İlgin için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok önemli bir haber.
  • ata benim adamımdır ya
  • ata avrupa yakasından ayrıldıktan sonra bu dizinin eskisi gibi olamayacağını düşünüyodum..
    Ata demirer olmadan keyif vermez diye düşünüyordum..ama şimdiki hali ata demirerli olanından 2 kat daha güzel...
    ama yine de ata demireri seviyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gayee

ata avrupa yakasından ayrıldıktan sonra bu dizinin eskisi gibi olamayacağını düşünüyodum..
    Ata demirer olmadan keyif vermez diye düşünüyordum..ama şimdiki hali ata demirerli olanından 2 kat daha güzel...
    ama yine de ata demireri seviyorum...

+1
  • Hehe velete bak sen ya :) Ozamanlar da fırlamaymış. Bu arada dediğiniz gibi Ata Demirersiz olmaz Avrupa Yakası diyordum ama Burhan Abi fena götürdü işi :) Her dediği 1 hafta boyunca repliğimiz oluyor valla :) Çikoooo bağamı üzülüyon çikoo.. Bağamı ağlıyon :(( heheheh

Bu arada verdiğin linkteki site alev alev yanıyo :) Sabah sabah öldüm monitör başında :)))))
  • replikleri de ezberlemişsin...

ayrıca ben sizi uyarmıştım..site çok tehlikeli duruyor diye..
  • valla yaw ne siteymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

verdiğin linkte birşey dikkatimi çekti, sayfanın biraz aşağısında EN ÇOK İLGİ ÇEKEN KONULAR SIRALANMIŞ ve ata demirer hariç diğerlerinin hepsinin konusu GÜZEL KADINLAR

ilginç

• Evet bence de çok önemli...

Bu çapsızları biz adam yerine koyuyoruz ondan sonra niye TV'lerde rezillikten başka birşey yok diyoruz...
    Hatırlayınız: Beyaz Show

quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

çok önemli bir haber.
  • rica etsem biriniz video'yu kaydedip düzgün bir paylasim sitesine koyabilir mi? Malum bizim isyerlerimizden müstehcen sitelere girmemiz yanlis.
  • video açılmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

verdiğin linkte birşey dikkatimi çekti, sayfanın biraz aşağısında EN ÇOK İLGİ ÇEKEN KONULAR SIRALANMIŞ ve ata demirer hariç diğerlerinin hepsinin konusu GÜZEL KADINLAR

Napalım kardeş bizim habercilik anlayışımız bu....

• Ata Demirer 10 numara adam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.