Şimdi Ara

Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon ısınıyor bayağı . Normal gibi gelmedi bana 10 15 dk clash of Clans oynuyorum arka kamera ile kameraya denk gelen cam tarafı nerdeyse elimi yakacak gibi oluyor. Havalar da sıcak da bu kadar olmaz heralde. Bulunduğum yerde 40 derece yaklaşık hava sıcaklığı . Bi bakın şu değerlere normal mi değil mi ne yapmalıyım ?
     Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TCRepublicTR kullanıcısına yanıt
    Gayet normal

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misiniz bazen ekran camı elimi yakacak nerdeyse 60 felan çok değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: TCRepublicTR

Hocam emin misiniz bazen ekran camı elimi yakacak nerdeyse 60 felan çok değil mi

Oyun oynarken gayet normal dediğim gibi.

48 derece hocam batarya telefon şarjdayken oynadım . Bu da normalse şüphem kalmayacak :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li

• quote:

Orijinalden alıntı: TCRepublicTR

48 derece hocam batarya telefon şarjdayken oynadım . Bu da normalse şüphem kalmayacak :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li Asus zenfone ısınıyor normal mi ss li

Hem şarjdayken hemde 3G aktifken oynamışsınız hocam, doğal olarak yanma noktasına gelmiş cihaz.

Eyw hocam ne bileyim çok ısınıyor bi sıkıntı var diye düşünmüştüm saolun tekrardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 11 ultra ısınma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.