Şimdi Ara

Asus Zenfone Cihazı 'Test Model C' Olarak Görünenler Grubu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
11
Favori
28.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ZE500KL modeli Türk Telekom sistemine bugün eklenmiştir. Elde 5" modeli olmadığı için deneme yapılamamıştır. 1. hat olarak Türk Telekom hat kullanan ve data paketi olan kullanıcı aranmaktadır. Bu tarife uyuyorsanız lütfen Türk Telekom numaranızı linwintr @ yandex.com adresine gönderin birlikte test yapalım. Acil olarak bu şekilde bir kullanıcı aranmaktadır.

Lütfen 5" model kullanıcıları kendileride test yapsınlar telefon uyumlu diyormu baksınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    12.04.201117.09.2011
  • linwin L kullanıcısına yanıt
    sim kartımı kestirip takayım mı?telde testleri de yaptım.g sensörün testini yapamadık, anlayamadık bi türlü.nasıl yaparız?herhangi bi sorun yoksa

quote:

hocam gelmeden önce fatura adıma imei numarasını ve seri numarasını kaydetmiş olabilirler mi

Böyle bir şey yapamazlar.
    Yobazsavar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tennessat1

sim kartımı kestirip takayım mı?telde testleri de yaptım.g sensörün testini yapamadık, anlayamadık bi türlü.nasıl yaparız?herhangi bi sorun yoksa

Kestirip taktırmayın normal mikro sim kart alın kestirmeler de sorun oluyor. Sensör testi için telefonu arkaya öne sağa sola çevirin olduğu yerde takla attırın. :)

Teknofone hocanın verdiği support sayfasını da kontrol edin. Orada test model c yazıyordur muhtemelen içinize sindiyse sim takıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

• Linwin de bahsetmiş gerçi, simleri kestirmeyin hocam. Kesin sıkıntı çıkarıyor yeni telefonlarda. Direk uygun simkartı alın operatörünüzden
    Yobazsavar
  • linwin L kullanıcısına yanıt
    hocam benim için garanti önemliydi.2 yıl üretici garantisi varsa sorun değil.tel hoşuma gitti, gayet hızlı.önceki tel galaxy ace idi.saolun hocam herşey için.

hocam benim için garanti önemliydi.2 yıl üretici garantisi varsa sorun değil.tel hoşuma gitti, gayet hızlı.önceki tel galaxy ace idi.saolun hocam herşey için.

Garantisi var ilk alındığında garantisi yok yazıyormuş ama o işi teknofone hoca ilk 1 haftada hallettirmiş. Garantisinde sorun yok arıza olursa siteden kayıt açıp göndereceksiniz.

Siz daha önce kayıt olup tekrar kayıt olmaya çalıştığınız için karışıklık oldu.

MRB hocam.tel şimdi elimde yalnız kayıt edicem.ama bu seri numarası zaten kayıtlı diyor.ne yapmam gerekiyor?

Daha önce siz kayıt etmediyseniz iade cihaz olabilir. Zenfone satın alıp test model c yazdığını görenlerden iade edenler oluyor o telefonlarda olabilir. Eğer daha önce kayıt ettiyseniz tekrar kayıt edemezsiniz. Asus sitesine giriş yaptıktan sonrahttps://www.asus.com/tr/support/ sayfasına girip kontrol ederseniz test model mi anlayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tablet sürüm geri gelmediği için 22.02.2019'da forumdan ayrıldım...
  • S3 mini var düşürdüm ekranın yarısı buz oldu. Bir aydır telefon araştırıyorum 1200tl'ye kadar. Zenfone 2 ana konu tamamını okudum şebeke problemi var kimisinde. Ondan soğuyunca laser modeline sardım bu konuyu okudum baştan sona bundan da soğudum. Asus da hoşuma gidiyor. Selfie modelini araştıracağım korkuyorum ondan da birşey çıkar diye. Ne yapayım arkadaşlar abiler bir yol gösterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenbeno

S3 mini var düşürdüm ekranın yarısı buz oldu. Bir aydır telefon araştırıyorum 1200tl'ye kadar. Zenfone 2 ana konu tamamını okudum şebeke problemi var kimisinde. Ondan soğuyunca laser modeline sardım bu konuyu okudum baştan sona bundan da soğudum. Asus da hoşuma gidiyor. Selfie modelini araştıracağım korkuyorum ondan da birşey çıkar diye. Ne yapayım arkadaşlar abiler bir yol gösterseniz.

Arkadaşım teknofone hocanın yönlendirmesi ile 1200 lira civarına n11 sitesinden LG G4 aldı ve çok memnun.

Orijinalden alıntı: linwin
    Arkadaşım teknofone hocanın yönlendirmesi ile 1200 lira civarına n11 sitesinden LG G4 aldı ve çok memnun.

Linwin, benim önerdiğim cihazlar biliyorsunuz paralel ithalattı ve LG Türkiye garantili değildi. Paralel ithalat olarak birçok markanında resmi distribütörü olduğu için sadece "uyarmakla birlikte" Gençpa'yı öneriyorum. Gençpa'da bir süredir LG G4 yok ve G5 çıktığı için G4 ithal etmiyorlar bu sebeple Gençpa garantili LG G4 artık bulunamıyor. Şu an piyasa da Delta garantili olanlar var geçen Gittigidiyor kampanyası ile 1199'a satılan da Delta garantiliydi. LG Türkiye garantili bu fiyat aralığına bulunamayacağı için G4 öneri listemde bir süredir bulunmuyor.

fenbeno, RAM ile çok işiniz olmuyorsa şu an en temiz telefon Samsung Galaxy J7. Bu modelde Samsung kendi üst seri işlemcisini kullandığı için cihaz çok seri çalışıyor ve gerçekten sorunsuz bir cihaz. Pil performansı mükemmel aynı şekilde fotoğraf çekim kalitesi de mükemmel.

• Teşekkür ederim Linwin ve Teknofone. J7'yi araştıracağım. Yine önerebileceğiniz farklı telefonlar olursa birlikte araştırıp karşılaştırma yaparım. İyi günler.
    Konuyu amacı dışına çıkarmamak adına aklıma gelenleri söyleyip uzatmamak istiyorum. Telefonla en fazla yaptığım internete girmek, Fotoğraf çekmek ve pdf formatında 300 - 400 sayfalık kitaplar açmak. Önerileriniz ve önerecekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenbeno -- 22 Mart 2016; 12:25:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,

Bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Birkaç gün sonra 6 inç model olan Asus Zenfone 2 Laser ZE600KL modelini almayı düşünüyorum.

Cihazın herhangi bir sıkıntısı veya problemi var mı acaba ? Varsa bu mesajımı alıntı yaparak cevaplar mısınız size rica etsem.

Dikkat etmem gereken noktalar nedir cihazı aldıktan sonra ? Test model C konusunu anlamadım kafam karıştı.

Çok teşekkürler, aydınlatmanızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Arkadaşlar merhabalar,

Bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Birkaç gün sonra 6 inç model olan Asus Zenfone 2 Laser ZE600KL modelini almayı düşünüyorum.

Cihazın herhangi bir sıkıntısı veya problemi var mı acaba ? Varsa bu mesajımı alıntı yaparak cevaplar mısınız size rica etsem.

Dikkat etmem gereken noktalar nedir cihazı aldıktan sonra ? Test model C konusunu anlamadım kafam karıştı.

Çok teşekkürler, aydınlatmanızı bekliyorum.

Benimde aynı soru kafamda soru işareti oluşturdu. İlgilenen varsa cevap vermesini çok isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conturall -- 13 Nisan 2016; 10:15:03 >

Ben bu arada 6 inçlik model olan ZE600KL'yi satın aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conturall
    Benimde aynı soru kafamda soru işareti oluşturdu. İlgilenen varsa cevap vermesini çok isterim.

6" modeli kullanan çok az olduğu için yorum bulmak oldukça zor. Teorik olarak 6" ile 5.5" aynı olduğu için kronik bir sorun olduğunu sanmıyorum ama denemediğim için %100 bir şey diyemem. Test model c'nin ne olduğu ilk mesajda ayrıntısı ile yazıyor. Test model c bir sorundan ziyade normalde satılmaması gereken test cihazlarının piyasaya sürülmesi ile alakalı olan bir konu. Garanti veya kesin olarak donanım ile alakası bulunmuyor.

• jovanovic kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İki gündür nasıl telefon varmı bir sıkıntısı? Birde kaydını yaptırdın mı asusun sitesinden test model c yazdımı? an ve an takip ediyorum seni gelişmelerden haber verirsin
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.