Şimdi Ara

Asus Zenfone Cihazı 'Test Model C' Olarak Görünenler Grubu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
11
Favori
28.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı test model çıkanlar hangi mağazadan aldılar acaba?

Orijinalden alıntı: teknofone
    Eklemem kusura bakmayın. Biz telefondan memnun değiliz ki memnun olmayanların sayfasından kullanıcı kulübü reklamı yapalım. Ben çevremdeki herkese bu cihazdan almayın derken bu cihazı alın diyenlerin bağlantısını paylaşmayı uygun bulmuyorum. Bu durum benim nazarımda kul hakkına giriyor kusura bakmayın.

Ayrıca forumda geldiğinizden andan itibaren dikkat ediyorum bu konunun üstünü örtmek için girişimleriniz oluyor. En son icraatınız kullanıcı kulübü oldu ve en son benim imzamdan rahatsızdınız nasıl olduysa imzam kural dışı denerek silinmiş. Sizin içiniz nasıl rahat ederek telefonu kullanıyorsunuz? 1-2 ay sonra telefonunun elinizde kalıp kalmayacağı belli değil.

Test cihazı konusu öyle basit bir sistem hatası değil. Eğer basit bir sistem hatası olsaydı bu konuyu gün yüzüne çıkartmak isteyenlere karşı özellikle sosyal medyadan savaş açılmazdı. Şu an yine facebook gruplarının ve sayfalarının kontrollerini kaybettik. Zenfone mağdurları grubunun paylaşımlarının ve gruplarının yok edilmesi için dört koldan uğraşanlar varken kusura bakmayın ama ben bu telefonun reklamını yapamam ve reklamını yapanların kendi konularında yapmalarını uygun görürüm.

Asus resmi bir açıklama yapar, test telefonları ile normal telefonlar tamamiyle birebir aynıdır der, en ufak sorun olursa yanınızdayız der işte o zaman bende asus'u alkışlarım ve reklamını yaparım. Şu durumda "kime şikayet ederseniz edin" zihniyetinde olanların reklamını yapamam. Benim tavsiyemle bu telefonu alacaklar sorun yaşadığında ben bu vebalin altından kalkamam. Benim için bu dünyada kazanacağım 3-5 kuruşun önemi yok.

Eklemeyin hocam ama iftira atmayın.

Mail adresinize 30 dakika kadar önce forum şifremi gönderdim benim gizlim saklım yok iddia ettiğiniz gibi asus ajanı değilim. Forum hesabıma girip bakın özel mesajları okuyun. Okuyun bakalım insanlara asus reklamı yapıyormuyum görün. Tüm mesajlar konuşmalar duruyor hepsini okuyun eğer rahatsız olduğunuz bir parça varsa gelin burada herkesle paylaşın.

Mail adresinize reyontek mağazasından satın alımıma ait olan ekran görüntülerini de yolladım hepsini incelersiniz.

Hesabıma girip işiniz bitince haber verin siz girip bakana kadar ben girmeyeceğim. Ne özel mesajım varsa okuyun eğer sizin dediğiniz gibi ajansam ben herkesten özür dilicem.

Kul hakkından bahsediyorsunuz ama bana iftira atmaktan çekinmiyosunuz. Benim tek derdim telefonunun daha fazla değer kaybetmemesi içindi yoksa bana bir faydası yok.

• Adam'a ayıplı mal satılıyor rahatsız olmuyor, yerine ses çıkarana iftiracı diyor...

Nereye gidiyoruz yahu ?

Sanki yatırım aracı olarak arsa alınmış da belediye imar planını bozmuş gibi yandım anam tepkileri veriliyor...

Kendimi de katarak bize her şey müstehak !

Haydi millet cihazdan ne kadar mutlu olduğumuzu, ultra süper bir cihaz olduğunu, Asus markasının ne kadar güven veren bir marka olduğunu yazalım da 2. elde BİNBEŞYÜZE satalım... Piyasa fiyatı böyle oluşturuluyor muş :))))... Ama bu işi nerede yapıyoruz ? tabi ki resmi körler ve sağırlar kulübünde... Peki nerede bu kulüp ? Aaaa hemen yanımızda '' Laser kullanıcıları '' diye başlığı bile varmış...

Benim telefon 5 inç olan versiyon asus e-shop'tan almıştım benimki 8.ay üretimi,

Bende problem yok Aldığımda kaydettiğimde zaten normal olarak gözüküyordu şimdi Almanya sitesinden kontrol ettim benimki test model c değil.

5 inç almak isteyipte uygun fiyat denk getirenler alabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: e.r.e.n.
    Eklemeyin hocam ama iftira atmayın.

Mail adresinize 30 dakika kadar önce forum şifremi gönderdim benim gizlim saklım yok iddia ettiğiniz gibi asus ajanı değilim. Forum hesabıma girip bakın özel mesajları okuyun. Okuyun bakalım insanlara asus reklamı yapıyormuyum görün. Tüm mesajlar konuşmalar duruyor hepsini okuyun eğer rahatsız olduğunuz bir parça varsa gelin burada herkesle paylaşın.

Mail adresinize reyontek mağazasından satın alımıma ait olan ekran görüntülerini de yolladım hepsini incelersiniz.

Hesabıma girip işiniz bitince haber verin siz girip bakana kadar ben girmeyeceğim. Ne özel mesajım varsa okuyun eğer sizin dediğiniz gibi ajansam ben herkesten özür dilicem.

Kul hakkından bahsediyorsunuz ama bana iftira atmaktan çekinmiyosunuz. Benim tek derdim telefonunun daha fazla değer kaybetmemesi içindi yoksa bana bir faydası yok.

Öncelikle bir yalnış anlaşılmayı düzelteyim. Ben size telefonu almadınız veya siz asus ajanısınız diye bir ifade kullanmadım. Sadece sürekli her konuda telefonu kötülemeyelim 2. el fiyatı düşmesin şeklinde mesajlarınıza denk geldim ve bu beni rahatsız etti.

Ayrıca hesap şifrenizi verdiğinizde girip baktım size mesaj gönderen herkese telefonu kötülemeyelim yazmışsınız. Bazı kullanıcılara en ucuz şekilde nasıl sahip olabileceklerini yazmışsınız, gördüğüm kadarıyla stok eritilmesine yönelik çalışmalara destek olmuşsunuz. n11.com satın alma görüntülerinizi de inceledim, satıcıyla olan özel mesajlarınıza kadar göndermişsiniz ve gördüğüm kadarıyla hemen sizde iade etmeye çalışmışsınız ama başarılı olamamışsınız. İade etmeye çalıştığınız telefonu neden övüyorsunuz?

Asus ajanı olduğunuzu düşünmüyorum, sadece telefonu elinden çıkarmayı düşünen ve kendini kurtarmayı düşünen bir mağdur olduğunuzu düşünüyorum. Kızıyor muyum? Hayır kızmıyorum sizde haklısınız. Birçok arkadaşımız konu ilk patlak verdiğinde iade etti iade edemeyecek olanlarda ucuz fiyata elden çıkarttı. Bu işin savunucularından olan ariasoft dahi telefonu 2. el olarak zararına elden çıkarttı, oysaki en büyük destekçilerimizden birisiydi. En azından ondan böyle bir hareket beklemiyordum.

Size göre bu gerçekleri konuşmayalım, asus insanları kandırmaya devam etsin, test model c telefonları satmaya devam etsin ve siteden bunları düzelttiği için hiç sorun kalmamış gibi hareket edelim. Sizin düşünceleriniz benim için tam bir ütopya. Benim nazarımda bir sorun varsa ben onu paylaşırım kimseden saklamam, kendim zarar görecek olsam dahi, telefonum 5 lira etmeyecek bile olsa yine gerçek neyse söylerim. Aksi bir durumda kul hakkı yemiş olurum ve 3-5 kuruş için yiyeceğim kul hakkı bana yarardan çok zarar getirir.

Daha önce dediğim gibi sizi başka forumlarda da gördüm az çok tanıyorum. İyi niyetinizden şüphem yok fakat izlediğiniz yol doğru bir yol değil. Telefonu iade etme çalışmalarınızdan gerçekten vazgeçtiyseniz ve memnunsanız o zaman bir inceleme yazabilirsiniz. Ben hala aklınızda "nasıl olsa da şu cihazdan kurtulsam diye bir düşünce olduğunu ve bunun içinizi kemirdiğini" düşünüyorum. Bu telefonu aldığınıza da eminim çok pişmansınız çünkü n11 görüşme diyalogunuzda çok uzun bir süredir cihaz değişmediğinizi ve sorunsuz bir cihaz almak istediğinizi yazdığınızı gördüm. Ayrıca özel mesajlarınızda 3-4 model arasında kaldığınızı yazan mesajlarda var. Eminim ki Asus'u tercih ettiğiniz için inanılmaz bir pişmanlık içindesiniz ve en az kayıpla cihazı elinizden çıkartmaya çalışıyorsunuz.

Yazdıklarımda yalan veya yalnış kısımlar varsa lütfen o kısmı belirtin. Ben olmadığına eminim. Tepkilerinizi çok iyi anlıyorum, yeni telefon almak için 4 sene bekleyen ve iyi bir telefon almaya çalışan, ayrıca indirim varken forumdakilere nazaran telefonu 100 lira kadar daha pahalıya alan bir insan 4 sene sonunda yalnış bir tercih yaparsa doğal olarak o tercihten en az zararla kurtulmak için elinden geleni yapacaktır. Tüm çabalarınızı buna bağlıyorum, asus ajanı olmanıza değil.

Victory_5, arkadaşta mağdur bakmayın yazdıklarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtime -- 28 Aralık 2015; 19:31:24 >

Tablet sürüm geri gelmediği için 22.02.2019'da forumdan ayrıldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: bl0ck

cihazı test model çıkanlar hangi mağazadan aldılar acaba?

n11, vatan, bimeks, gittigidiyor ve daha birçok yerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: voyvoda123
    Bugün birkaç mağazaya gittim, üretim tarihleriyle ilgili nasıl bilgi alabileceğim konusunda sorular sordum.Hepsi onu bilemeyiz minvalinde cevaplar verdi.Bunu nasıl öğrenebiliriz?

Bu arada mağazaya gitmeden kayıt açıp, orada IMEI deneme işini sorduğumda olmayacağını söylediler.

Mağazadan alacaksanız cihazı satın almadan önce orijinal kutusu ile gelsin. 2015/10 ve sonrası üretimse büyük ihtimalle sorun olmaz. Size cihazı satmadan önce orijinal kutusu ile göstermeleri gerekiyor. Göstermeyen mağazadan zaten satın almanızı önermem.

• quote:

quote:

Bugün birkaç mağazaya gittim, üretim tarihleriyle ilgili nasıl bilgi alabileceğim konusunda sorular sordum.Hepsi onu bilemeyiz minvalinde cevaplar verdi.Bunu nasıl öğrenebiliriz?

Bu arada mağazaya gitmeden kayıt açıp, orada IMEI deneme işini sorduğumda olmayacağını söylediler.

Mağazadan alacaksanız cihazı satın almadan önce orijinal kutusu ile gelsin. 2015/10 ve sonrası üretimse büyük ihtimalle sorun olmaz. Size cihazı satmadan önce orijinal kutusu ile göstermeleri gerekiyor. Göstermeyen mağazadan zaten satın almanızı önermem.

Anladım hocam, cihazı mağazadan alacağım zaten eğer alırsam tabi..İnternet sitelerinden almayı düşünmüyorum şu aşamada.

Peki cihazı Asus'a kaydettikten sonra üretim tarihini görebiliyor muyuz o Test Model C yazan ekranda?

• Alt tarafı telefon, kıymetli taş/döviz/menkul/gayrimenkul vs gibi bakmak nedir yahu. Alırsın kullanırsın. Eskir tamamlar görevini yerine yenisini alırsın. Düşerse düşsün fiyatı. 50 liraya almasınlar ikinci elini ne olacak. Ortada böyle bir yamukluk varsa -bu test cihazlarının diğerlerinden farklı olduğunu ben düşünmüyorum- mümkün olduğunca gündemde tutmak iyidir.
    Yobazsavar
  • asus web sayfasında cihazımın "test model c" görünmesi üzerine 26 aralık cumartesi günü asus firmasına mesaj gönderip aşağıdaki soruları sormuştum:

"1-Cihazım gerçekte “test model copy” mi?
    2-Eğer öyleyse telefon satılırken bu durum bize neden bildirilmedi?
    3-Eğer öyleyse “test model copy”nin standart modelle donanım farkı var mı? "

asus'tan cevap geldi:

"İletmiş olduğunuz durumun sistemsel bir hatadan dolayı kaynaklandığını bildiririz. Sistemlerimizde kayıt oluşturma esnasında kullanıcılarımızın karşılaşmış olduğu ''test cihazıdır'' hatası düzeltilmiştir. Cihazınız test cihazı değildir.

Saygılarımızla
    ASUS Müşteri Hzimetleri"

ben ikna oldum.
    asus'a teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliok -- 28 Aralık 2015; 20:36:31 >

Anladım hocam, cihazı mağazadan alacağım zaten eğer alırsam tabi..İnternet sitelerinden almayı düşünmüyorum şu aşamada.

Peki cihazı Asus'a kaydettikten sonra üretim tarihini görebiliyor muyuz o Test Model C yazan ekranda?

Görülmüyor. Üretim tarihi kutuda yazıyor ve kutudan görülebiliyor.

• quote:

quote:

Görülmüyor. Üretim tarihi kutuda yazıyor ve kutudan görülebiliyor.

Selamlar
    Ben de Uzun araştırmalarım sonucunda Asus Zenfone 2 Lazer 5'5 inç telefonu aldım.Fakat aynı sorun bende de çıktı 08/2015 üretimi ve bilkom garantili.Asus support sitesinde telefonu ilk kayıt ettirdiğimde bu hata ile karşılaştım.Daha sonra ürünlerim bölümünde düzeldi hata.Fakat support sitesinde farklı bir sayfada ürünüm halen Test Model C olarak geçmekte.
    Açıkcası durumdan pek hoşnut değilim.Telefon İyi mi gerçekten f/p telefonu. Fakat bu sorundan dolayı soğudum.Telefona hattımı takmadım ve açmadım bile (kutuyu açtım) internet üzerinden aldığım için sanıyorum ki iade şansım var.

Birçok teori oraya sürülmüş.Teknoloji incelemerinde kullanılmış telefon olma olasılığı var.Çünkü Şarj aleti ve kulaklık tak anlamıyla kutu içinde durmuyordu.Açılmış bir hali vardı. Jelatini daha önce açılmamış gibi duruyordu.(Kutu jelatini)

Asus Türkiye ile iletişime geçtiğimde ürünün bir problemi olmadıgını soylediler.Fakat sorunu da bilmediğini söyledi yetkili.Garantiniz 2 yıl dediler.Pek doyurucu bir cevap alamadım.

Sizce ne yapmalıyım ? Kararsız kaldım epey.Çünkü test modeli olmadığı yazıyor bir yanda bir yanda da test modeli olduğu açıkcası yeteri kadar soru işaretlerine sebep oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekteker Cagri
    Selamlar
    Ben de Uzun araştırmalarım sonucunda Asus Zenfone 2 Lazer 5'5 inç telefonu aldım.Fakat aynı sorun bende de çıktı 08/2015 üretimi ve bilkom garantili.Asus support sitesinde telefonu ilk kayıt ettirdiğimde bu hata ile karşılaştım.Daha sonra ürünlerim bölümünde düzeldi hata.Fakat support sitesinde farklı bir sayfada ürünüm halen Test Model C olarak geçmekte.
    Açıkcası durumdan pek hoşnut değilim.Telefon İyi mi gerçekten f/p telefonu. Fakat bu sorundan dolayı soğudum.Telefona hattımı takmadım ve açmadım bile (kutuyu açtım) internet üzerinden aldığım için sanıyorum ki iade şansım var.

Birçok teori oraya sürülmüş.Teknoloji incelemerinde kullanılmış telefon olma olasılığı var.Çünkü Şarj aleti ve kulaklık tak anlamıyla kutu içinde durmuyordu.Açılmış bir hali vardı. Jelatini daha önce açılmamış gibi duruyordu.(Kutu jelatini)

Asus Türkiye ile iletişime geçtiğimde ürünün bir problemi olmadıgını soylediler.Fakat sorunu da bilmediğini söyledi yetkili.Garantiniz 2 yıl dediler.Pek doyurucu bir cevap alamadım.

Sizce ne yapmalıyım ? Kararsız kaldım epey.Çünkü test modeli olmadığı yazıyor bir yanda bir yanda da test modeli olduğu açıkcası yeteri kadar soru işaretlerine sebep oldu.

İlk sayfada da test modeli yazıyordu ancak zenfone mağdurları grubunun yoğun çabası ve asus tayvan ile yaptığımız görüşmeler sonunda ana sayfadan silindi. Support kısmında hala bazı arkadaşların test modeli yazmaya devam ediyor.

Telefonu asus.com'a kayıt yaptıysanız firmalar cihazı geri almıyor yani iade aşamasını kaçırmışsınız. Vatan, Bimeks gibi yerlerden aldıysanız bir ihtimal iade edebilirsiniz ancak n11, gittigidiyor gibi yerlerden aldıysanız iade oldukça zor.

Kutunun jelatini olması önemli değil önceki sayfalarda yazdık çizdik. Zaten kutunun üstünde kalın bir jelatin var yurt dışındaki jelatin oldukça ince, buda demek oluyor ki kutular Türkiye'de açılmış ve sonra tekrar paketlenmiş. Ofset merkezleri 3 liraya kutuyu jelatinliyor burası en kolay kısmı bu sebeple jelatine bakıp açılmamış kutu sanmayın.

Şu durumda satıcılara gönderdiğinizde DOA raporu denen bir servis raporu isteyecekler ve asus Türkiye bu raporu vermediği için telefonu iade etmeniz oldukça zor olacak. Forumdan bu durumda olup da iade edebileni görmedim. Sadece zenfone mağdurları grubu avukatı Nihat bey 3 tane yeni yıl hediye almıştı ve kutuyu açmamıştı. Avukat olması sebebiyle biraz uğraşarak iade etmeyi başardı.

Ben artık asus tavsiye etmiyorum ama alana da hayırlı olsun. Konunun detaylarını zenfone mağdurları grubuna üye olanlar biliyor eğer bu telefonlar nereden nasıl gelmiş daha detaylı öğrenmek istiyorsanız bana PM atabilirsiniz. Çinli inceleme yapan arkadaşlar sayesinde telefonların izini Çin'de de sürdük. Kısaca bu ilk parti tanıtım için hazırlanmış bir parti ve sonra nasıl olduysa satışa çıkmış.

• quote:

quote:

Selamlar

İlk sayfada da test modeli yazıyordu ancak zenfone mağdurları grubunun yoğun çabası ve asus tayvan ile yaptığımız görüşmeler sonunda ana sayfadan silindi. Support kısmında hala bazı arkadaşların test modeli yazmaya devam ediyor.

Telefonu asus.com'a kayıt yaptıysanız firmalar cihazı geri almıyor yani iade aşamasını kaçırmışsınız. Vatan, Bimeks gibi yerlerden aldıysanız bir ihtimal iade edebilirsiniz ancak n11, gittigidiyor gibi yerlerden aldıysanız iade oldukça zor.

Kutunun jelatini olması önemli değil önceki sayfalarda yazdık çizdik. Zaten kutunun üstünde kalın bir jelatin var yurt dışındaki jelatin oldukça ince, buda demek oluyor ki kutular Türkiye'de açılmış ve sonra tekrar paketlenmiş. Ofset merkezleri 3 liraya kutuyu jelatinliyor burası en kolay kısmı bu sebeple jelatine bakıp açılmamış kutu sanmayın.

Şu durumda satıcılara gönderdiğinizde DOA raporu denen bir servis raporu isteyecekler ve asus Türkiye bu raporu vermediği için telefonu iade etmeniz oldukça zor olacak. Forumdan bu durumda olup da iade edebileni görmedim. Sadece zenfone mağdurları grubu avukatı Nihat bey 3 tane yeni yıl hediye almıştı ve kutuyu açmamıştı. Avukat olması sebebiyle biraz uğraşarak iade etmeyi başardı.

Ben artık asus tavsiye etmiyorum ama alana da hayırlı olsun. Konunun detaylarını zenfone mağdurları grubuna üye olanlar biliyor eğer bu telefonlar nereden nasıl gelmiş daha detaylı öğrenmek istiyorsanız bana PM atabilirsiniz. Çinli inceleme yapan arkadaşlar sayesinde telefonların izini Çin'de de sürdük. Kısaca bu ilk parti tanıtım için hazırlanmış bir parti ve sonra nasıl olduysa satışa çıkmış.

Ben firma ile görüşüp eğer kutusunu açmama halinde iade alabileceklerini söylediler.Kutuyu bir hata yapıp açtım.Fakat kutuyu açtıgımda kutunun daha önceden açılmış olduğu belliydi.Çünkü kulaklık ve şarj cihazı gelişigüzel konulmuştu.Kutuyu jelatinlemek gerçekten basit bir konu.

Peki avukat olan biri iade edebiliyorsa biz neden iade edemeyelim ? her bireyin eşit hakkı yok mu bu ülkede ? Çifte standart olur boyle bir durum ve kabul edilemez.

Biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim.Pm atamıyorum size herhalde pm kapalı sizin.

Eğer Asus gibi büyük bir firma bunu bizim ülkemize yapıyorsa pek iyi düşünceler çıkmaz açıkcası.Biz "0" diye alıyoruz ürünü yani daha önce kullanılmamış elimizdeki cihazlar daha önce kullanılmışssa hiçbir etiğe sığmaz ve ticari bir işletmenin itibarinı düşürür.

Olayı biraz daha aydınlatırsanız sevinirim.Bütün sayfaları inceledim neredeyse Fakat sizin de demiş olduğu gibi bazı bölümler silinmiş.Eğer durum silmeye kadar gittiyse pek olumlu düşünmek yersiz olur.

• inexo, 600'e hala bu cihaz lazım mı?

• quote:

Ben firma ile görüşüp eğer kutusunu açmama halinde iade alabileceklerini söylediler.Kutuyu bir hata yapıp açtım.Fakat kutuyu açtıgımda kutunun daha önceden açılmış olduğu belliydi.Çünkü kulaklık ve şarj cihazı gelişigüzel konulmuştu.Kutuyu jelatinlemek gerçekten basit bir konu.

Peki avukat olan biri iade edebiliyorsa biz neden iade edemeyelim ? her bireyin eşit hakkı yok mu bu ülkede ? Çifte standart olur boyle bir durum ve kabul edilemez.

Biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim.Pm atamıyorum size herhalde pm kapalı sizin.

Eğer Asus gibi büyük bir firma bunu bizim ülkemize yapıyorsa pek iyi düşünceler çıkmaz açıkcası.Biz "0" diye alıyoruz ürünü yani daha önce kullanılmamış elimizdeki cihazlar daha önce kullanılmışssa hiçbir etiğe sığmaz ve ticari bir işletmenin itibarinı düşürür.

Olayı biraz daha aydınlatırsanız sevinirim.Bütün sayfaları inceledim neredeyse Fakat sizin de demiş olduğu gibi bazı bölümler silinmiş.Eğer durum silmeye kadar gittiyse pek olumlu düşünmek yersiz olur.

Avukat olan iade almazsanız ben avukatım yakarım sizi diyor biraz uğraşıyla iade etmeyi başarıyor, normal vatandaşın hukuk bilgisi kısıtlı arkası da sağlam değil. Bu konunun yeri değil ama farkındaysanız artık hukuk ülkemizde eskisi kadar önemli bir konu değil. Tüketici hakem heyetine de gidince artık 1 seneden önce çıkamıyorsunuz, firmalarda bunu çok iyi biliyor.

Gerisi için PM'den zaten konuşuyoruz bildiğim kadarıyla olan detayları paylaştım. Grup, benden daha da fazlasını biliyordu ancak artık ortada ne grup kaldı ne de gruba önderlik edenler kaldı. İade yapabilen yaptı kurtuldu, yapamayan 2. el olarak ucuza sattı kurtuldu, parasına kıyamayıp satamayan da burada dert yanmaya devam ediyor.

Burası Türkiye. Kimse vatandaşı takmıyor, resmi bir açıklama yapmıyor. Bu sebeple her firma her türlü ürünü istediği gibi getirip satabilir, nasıl olsa alan razı satan razı!

• quote:

quote:

Avukat olan iade almazsanız ben avukatım yakarım sizi diyor biraz uğraşıyla iade etmeyi başarıyor, normal vatandaşın hukuk bilgisi kısıtlı arkası da sağlam değil. Bu konunun yeri değil ama farkındaysanız artık hukuk ülkemizde eskisi kadar önemli bir konu değil. Tüketici hakem heyetine de gidince artık 1 seneden önce çıkamıyorsunuz, firmalarda bunu çok iyi biliyor.

Gerisi için PM'den zaten konuşuyoruz bildiğim kadarıyla olan detayları paylaştım. Grup, benden daha da fazlasını biliyordu ancak artık ortada ne grup kaldı ne de gruba önderlik edenler kaldı. İade yapabilen yaptı kurtuldu, yapamayan 2. el olarak ucuza sattı kurtuldu, parasına kıyamayıp satamayan da burada dert yanmaya devam ediyor.

Burası Türkiye. Kimse vatandaşı takmıyor, resmi bir açıklama yapmıyor. Bu sebeple her firma her türlü ürünü istediği gibi getirip satabilir, nasıl olsa alan razı satan razı!

Bu apaçık güçlü güçsüz ayrımı gibi birşey.Kendini savunan ve kuralları bilen ile güçsüz ve kuralları nispeten az bilen kıyaslaması.

Aslında dert yanma değil hakkımızı arama gibi birşey.Eğer kusurlu daha önce kullanılmış bir ürün satılıyor ve madur olunuyorsa madurların sesini çıkarması lazım aksi taktirde bu ve bunun gibi olayların ardı arkası kesilmez.

Ses çıkarılmadığı sürece dediğiniz doğru alan razı satan razı...

• Donanım haber incelemesinden sonra en beğendiğim inceleme bu oldu. İzlemeyenler için tüpünü ekliyorum.

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Alt tarafı telefon, kıymetli taş/döviz/menkul/gayrimenkul vs gibi bakmak nedir yahu. Alırsın kullanırsın. Eskir tamamlar görevini yerine yenisini alırsın. Düşerse düşsün fiyatı. 50 liraya almasınlar ikinci elini ne olacak. Ortada böyle bir yamukluk varsa -bu test cihazlarının diğerlerinden farklı olduğunu ben düşünmüyorum- mümkün olduğunca gündemde tutmak iyidir.

Size katılıyorum hocam. Olan oldu daha fazla uzatmamak gerek telefon güzel pil dışında sorun görmedim ustalar onunda zamanla yola gireceğini söylüyor çalışmasında bir sıkıntı bir gariplik yok. Uzun süredir benim eski emektarla idare ediyordum değiştim güzel oldu. Şu an 600 lira fiyatı çok kıskandım n11.com'a yazdım ama yapacak bişey yok diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: e.r.e.n.

Donanım haber incelemesinden sonra en beğendiğim inceleme bu oldu. İzlemeyenler için tüpünü ekliyorum.

arkadas bazı negatiflklerden bahsetmiş ama hepsine de önemi yok demiş mesela telefon kalın ama önemli değil, ekran pikselleri sayılaro ama önemli değil, kamera gece iyi değil ama önemli değil

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.