Şimdi Ara

Asus ZenFone 6 Yazılım/Donanım/Sık Sorulan Sorular (Kapandı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
747
Cevap
18
Favori
18.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum no command yazan yerde güç düğmesi ve ses açmaya basıcaksın artık sonra giricek menüye ordan factory reset yap sonra wipe cache tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bitti_rüya

Dostum no command yazan yerde güç düğmesi ve ses açmaya basıcaksın artık sonra giricek menüye ordan factory reset yap sonra wipe cache tamamdır

Hocam vallahi de basiyorum billahide basiyorum girmiyor ne.yaptiysam olmadi

• Telefonun şu anki haliyle downgrade yapsam neler silinir? Daha temiz downgrade nasıl yapılır (L den K ye)

• Güç düğmesi ve ses açma bas niraz basılı tut. Girmeme şansı yok

• Ana sayfada kurulumu anlatan kısıma "hafıza kartını çıkarıp" güncelleme yapın ve "verilerinizi yedekleyip öyle güncelleyin" diye 2 uyarıyı eklerseniz yararı olur diye düşünüyorum. Güncelleme yapanlardan bilgilerim silindi diyenler var. Whatsapp mesajları, fotolar vb.
  • TroubleMaker03 kullanıcısına yanıt
    Tüm uygulamalarınız, rehber, mesajlar gibi telefona ait şeyler gider. Telefonun dahili hafızasındaki içerikler korunur.
    En temiz yöntem içinse downgrade yaptıktan sonra konudaki Hard Reset anlatımını uygularsanız tertemiz geçiş yapmış olursunuz. Ancak Hard Reset yaparsanız telefonun hafızasında resimler, müzikler vs. her şey silinir.
  • jass kullanıcısına yanıt
    Ekliyorum hocam, destekleriniz için teşekkürler.
    Yedekleme ile ilgili bir anlatım yapayım diyorum ama geri kitkata dönmek istemiyorum.
    Bakalım önümüzdeki günlerde neler olur bilinmez.
  • pilin uyku durumunda azalmasi L de devam ediyor mu?

sadece bir kisi duzeldi demisti.

pil yorumlari yapar misiniz?

overclock bilgisi icin tskler.

• Önceye göre daha iyi seviyede. Zaten lollipop ile derin uyku olayı büyük ölçüde çözülmüş durumdaydı. Burada da aynı şey geçerli.
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    E peki backup alsak telefondan, hafıza kartının içeriğini de pcye kopyalarsak iş bitince backup ve hafıza kartını yapıştirsak olur mu

Evet olur, bilgilerinizi geri taşırsınız. Bu arada sanırım hafıza kartının içeriğide silinecek olarak anlamışsınız ancak öyle değil. Hafıza kartı var ise hafıza kartının içeriği silinmez telefonun kendi hafızası silinir. Yani 16 GB olan dahili depolama alanı. Yedekleyeceğiniz verileri hafıza kartına taşırsanız sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Güncellemeyi yaparsanız silinmez. Sıfırlama işlemi yaparsanız silinir. Sıfırlama yapmadığınız sürece sorun yok.

Telefon hafızası değil

Kart hafızasının silinme olasılıgı varmı resim muzık filmlere dair.
    SAdece şöyle olmaz. FAT 32 değilse hafıza kartı biçimi olmaz.Hafıza kartını boşaltıp bilgisayardan sağ tıklayıp hafıza kartına biçimlendir diyerek FAT32 olarak yapılması gerekir.NTFS formatında ise olmaz yani. L ile NTFS desteği kaldırıldı çünkü
  • genesa G kullanıcısına yanıt
    ASUS tarafından yapılan açıklamada Güncelleme sırasında Hafıza kartı takılı olmasın uyarısı yapıldı. Ben şöyle yaptım resim vs. gibi bilgi belgeleri bilgisayara kopyaladım Hafıza kartımın formatını FAT32 ye çevirip günceleme bittikten sonra tüm bilgilerimi tekrar hafıza kartına takıp tekrar telefona taktım ancak böyle bir sorun olmaz. NTFS formatında ise hafıza kartı FAT32 yapmak gerekiyor L ye geçince buna dikkat etdin ve günceleme sırasında kesinlikle hafıza kartı takmayın.
  • L den K ya dönmek istiyorum guncellemeyi atarken hafıza kartını çıkarmıştım takınca orda olan herşey gitti doğal olarak. Benim derdim backup alsam o backup i yüklediğimde telefon su anki gibi olur mu? Hafıza kartıma nolur

• @genesa Güncelleme yapacaksanız hafıza kartının FAT32 olması gerekiyor ancak Android 5.0'ı beğenmeyip geri dönecekseniz sorun yok. Her ihtimale karşı çıkartıp öyle güncelleme yapın.
    @GA-H55M-S2V Hocam arkadaş android 5.0'dan geriye dönmek istiyor, ondan dolayı tekrardan biçimlendirmesine gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 3 Haziran 2015; 0:00:40 >
  • Lollipop guncellemesinden sonra %1 sorununu test eden oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: GA-H55M-S2V

ASUS tarafından yapılan açıklamada Güncelleme sırasında Hafıza kartı takılı olmasın uyarısı yapıldı. Ben şöyle yaptım resim vs. gibi bilgi belgeleri bilgisayara kopyaladım Hafıza kartımın formatını FAT32 ye çevirip günceleme bittikten sonra tüm bilgilerimi tekrar hafıza kartına takıp tekrar telefona taktım ancak böyle bir sorun olmaz. NTFS formatında ise hafıza kartı FAT32 yapmak gerekiyor L ye geçince buna dikkat etdin ve günceleme sırasında kesinlikle hafıza kartı takmayın.

işte ben o arka kapağı açamıyorum :) levye gerek resmen
    Hafıza kartının formatı önemli. Daha önceki androidlerde NTFS destekleniyordu. Şimdi üncelleme yapılınca destek olmadığı için format istiyormuş bellek kartı. Önce pc ye yedekleyin bellektekileri, ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genesa

quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Güncellemeyi yaparsanız silinmez. Sıfırlama işlemi yaparsanız silinir. Sıfırlama yapmadığınız sürece sorun yok.

Telefon hafızası değil

Kart hafızasının silinme olasılıgı varmı resim muzık filmlere dair.

Hayır yok ben herşeyi hafıza kartına taşıdım ve kartı çıkartmadan lollipop yükledim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.