Şimdi Ara

Asus ZenFone 6 Yazılım/Donanım/Sık Sorulan Sorular (Kapandı) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
747
Cevap
18
Favori
18.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Diğer konuyu devrettikleri arkadaşın profiline baktınız mı hiç? Adam resmen yönetimden

+1905 benimde dikkatimi çekmedi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jass hocam bildigim kadariyla lityum pilleri sik sik sarj etmek daha iyi, ayda bir de tam bitirip sarj etmek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: resfaction

Arkadaşlar bu lolipoptan sonra teli sessize alıyorum sonrasında WhatsApp tan bi mesaj gelince bildirim ışığı yanıp sönmüyor lakin mesaj gelince falan yanıyor,sessizden çıkınca bi sıkıntı yok ama sizde de oluyor mu,bi de rahatsız etme kismindan izin verme de tik

Bi zenfone 6 (lolipoplu) kullanan allahın kulu, şu yaşadığım sorunu bi kendi telefonunda deneyebilir mi çok canımı sıktı bu sorun

• Bu pilde google hizmetleri çok şarj yiyor bende bunu nasıl durdurabilirim

• Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    İşlemeyen, aylardır kök salan bir konuya kimse el atmıyor o kadar şikayete rağmen, ama işleyen konu olunca ve şikayet eden olmayınca konu kapanıyor. Bu nasıl mantık? Konularla ilgili her türlü konunun saygı ve kurallar çerçevesinde paylaşılmasının ne sakıncası olabilir ki? Zaten her 2 başlığa da bakıyorum, konu dışı hiçbir şey yok. Hatta şu 12 sayfanın neredeyse tamamı dolu dolu bilgi içeriyor. Bunları görmeden, içi boş olduğu halde sayfa sayısı çok diye diğer konunun bırakılıp bu konunun kapatılmasını ben kabul edemiyorum.
  • resfaction kullanıcısına yanıt
    Durum bendede aynı bence ilk güncellemeyle hallederler.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRBaRYaN -- 9 Haziran 2015; 1:59:21 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.