Şimdi Ara

Asus ZenFone 6 Yazılım/Donanım/Sık Sorulan Sorular (Kapandı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
18
Favori
18.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: htepeli

Fabrika ayarlarına geri dönüş yaptım, here yi hallettim şimdi de play store durdu hatası alıyorum sürekli, fikri olan Asus ZenFone 6 Yazılım/Donanım/Sık Sorulan Sorular (Kapandı)

Öncelikle aşağıda verdiğim linkten uygulamanın güncellemesi var mi diye kontrol edin, varsa yapınız.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms
    Yoksa veya yaptıktan sonra gine hata almaya devam ediyorsanız uygulamarin içinden google ayarları isimli uygulamaya girin ve yukarıdaki uç noktaya tıklayarak uygulama verilerini temizle seçeneğine tıklayın. Yuksek ihtimalle çözüm bu olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acil yardımmmm... Telefon Ekranında Usb İşereti Çıkıp Açılmıyor Ne yapmalıyım ???
  • Tarıkaydın T kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız da böyle oldu ? sanıyorum güncellemeyi yapmaya çalıştınız hata aldınız. ve telefonun güç düğmesine basılı tuttunuz telefon kapandı ve sonda usb işareti çıkıp telefon kapanıyor.

yapmanız gereken olay telefonun güç düğmesine ve Ses + tuşuna basılı tutun orda Recovery var orayı seçin ses tuşları ile gelin ve güç düğmesi ile seçin telefon yeniden başlayınca komut yok yazısı gelecek oradan önce ses - sonra ses 4 olmak üzere basılı tutun satırlar gelince load last succesfully bölümü seçin sonra reboot system now seçin telefon açılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 2 Haziran 2015; 20:18:44 >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Telefonu sıfırladım, yeniden olursa dediğinizi yaparım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarıkaydın

Acil yardımmmm... Telefon Ekranında Usb İşereti Çıkıp Açılmıyor Ne yapmalıyım ???

Güç düğmesine basıp hemen bırakmayın, uzun sure basili tuttuğunuz zaman açılması gerek, betada iken benimde sıkça karsilastigim bir durumdu.

• Lolipopla gelen yeni birsey kesfettim. Telefonun ses ayarini sessiz a aldigimiz zaman telefonu rahatsiz etme moduna aliyor ve arkaplanda bildirim gelse dahi isik yanip sonmuyor. Titresim ve sesli modda isik yanip sonuyor. Sahsen ben sessiz modda da isigin yanip sonmesini kullaniyordum iyi olmamis

• Youtube sorunu için wipe cache yapın sorun çözüldü

• Evet sapıtma başladı servis yolu gözüktü. Ekran sapıtma olupta servise gönderen varmı

• Konunun gelişmesinde yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim, 2 günde 3 sayfa mesaj olmuş, gelen bildirimlere göre bugün akşam üstünden sonra ana konudan daha fazla mesaj almışız. Tekrardan teşekkür ederim. Konuyu birazdan güncelliyorum, yeni içerikler geliyor.
  • Lütfen herkes ana konuya gidip milleti buraya yönlendirsin

• Arkadaslar su sessizde bildirim isigi calismamayi sizden biri teyit edebilir mi rica etsem.

• Oto yüklemeyi beklemek sanırım mantıkılı buradayız takip etmeye devam :)

• Dededim şimdi bende çalışıyor tüm sesler kapalı. Medya ve diğerleri dahil olmak üzere. Belki özelleştirilebilir asus ayarlarından kapatmış olabilirsiniz.
  • Arkadaşlar dokunmatik sapıtması nedeniyle ben servise gönderdim. Aynı sorunu olan arkadaşlar isterlerse göndersinler, isterlerse benden haber beklesinler ben haber geldikçe yazarım burdan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaDLoFF74 -- 2 Haziran 2015; 21:25:07 >
  • Bugün 80 üstü mesaj alarak popüler konularda yer almayı başarmışız. Herkese teşekkürler.
    Ek olarak konuya ADB ile lollipop yükleme anlatımı eklenmiştir.
  • RaDLoFF74 R kullanıcısına yanıt
    umarım bir işlem yaparlar, ama.ben teleservice yi tanıdıysam şu şekilde sonuçlanacak.

Cihazda Herhangi bir sorun bulunamamıştır.

deyip format atıp gönderecekler,ymarım ben yanlış tanımışımdır.
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    birşey değiştirmedim ama sesler kapılı ikenki ayarların resmini atabilirmisin peki rica etsem.
  • Bence de öyle yapacaklar. Telefon gelince hemen teknosanın içinde açıp kontrol edeceğim nasılsa açar açmaz bi kaç defa yapıyor yine olursa alın diyecem tekrar gönderin. yaptırana ya da değişene kadar uğraşacağım.
  • Bu şekilde;
     Asus ZenFone 6 Yazılım/Donanım/Sık Sorulan Sorular (Kapandı) Asus ZenFone 6 Yazılım/Donanım/Sık Sorulan Sorular (Kapandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 2 Haziran 2015; 21:54:30 >

• Kardeşimm youtube'da bir sorun var, ses önden gidiyor değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.