Şimdi Ara

Asus ZenFone 6 Yazılım/Donanım/Sık Sorulan Sorular (Kapandı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
18
Favori
18.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefondan pc ye birşey atamıyorum time out oluyor resmen sinir bozucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Youtube'da video açtığımda donuyor, donmanın ardından ses ve görüntü senkronize olmuyor; ses daha önce geliyor. Kitkat'ta böyle bir sorun yoktu. Bir de kullanılabilir ram miktarı 1 gb altına düştüğünde videolarda ve klavyede sıkıntı çıkarıyor. Telefon sürümü 3.23.40.52

Fabrika ayarların dönün sorun çözülecektir.
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    @jass'ın radyo sorunundan kastı insanlar nasıl kurulacağını bilmiyor extra program indiriyorlar falan bunun için Dosya Yöneticisinden nasıl yapılacağını detaylıca eklerseniz bir çok kişinin işine yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betümüren

telefondan pc ye birşey atamıyorum time out oluyor resmen sinir bozucu.

Bağlantı hatası alıyorsunuz peki antivirüs kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız devre dışı bırakıp dener misiniz.
  • Ana konuya gidip herkesi bu sayfaya yönlendirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: Betümüren

telefondan pc ye birşey atamıyorum time out oluyor resmen sinir bozucu.

Bağlantı hatası alıyorsunuz peki antivirüs kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız devre dışı bırakıp dener misiniz.

antivirüs kullanmıyorum. bağlanıyor dosyayı sürükleyince bilgisayara kiyleniyor transfer. windows 10 yüklü sanırsam o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

@jass'ın radyo sorunundan kastı insanlar nasıl kurulacağını bilmiyor extra program indiriyorlar falan bunun için Dosya Yöneticisinden nasıl yapılacağını detaylıca eklerseniz bir çok kişinin işine yarar.

Evet, bunu kastediyorum.

Radyonun aktif edilmesi:
    Dosya Yöneticisine girin -----> dahili bellek kısmına geçin ----->sağ üstteki 3 noktaya tıklayın. -----> açılan menüden "sistem dosyalarını gizle" kısmındaki işareti kaldırın -----> O sayfada aşağı kısımda system klasörüne girin ------> içinde FMRadio.apk uygulamasını çalıştırıp yüklemeyi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jass -- 2 Haziran 2015; 18:12:05 >
  • bildirim değiştirme ayarına nasıl ulaşabilirim ?
  • Fabrika ayarlarına geri dönüş yaptım, here yi hallettim şimdi de play store durdu hatası alıyorum sürekli, fikri olan Asus ZenFone 6 Yazılım/Donanım/Sık Sorulan Sorular (Kapandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 2 Haziran 2015; 19:10:13 >
  • Ellerine sağlık çok güzel olmuş artık burdayız

• hera09 kullanıcısına yanıt
    Bende 2. Gün daha dokunmatik sapıtmadı bence geç lolipopa

• Bundan Sonrasında güncelleme alacak mı diye sorulan sorulara ZenTalk ta ya konuyu kapatarak cevap veriyorlar ya da silerek cevap veeiyorlar sanıyorum bundan sonra Chiaz güncelleme almayacak en azından yetkililerin takındığı tavır bu yönde ve bunu gösteriyor.Zaten Göğüslerini gere gere biz Mayıs ayında güncellememizi verdik sözümü tuttuk diye mangalda kül bırakmıyor 31 mayıs ta güncelleme verdiler ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 2 Haziran 2015; 19:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casflow

İnsan oglu neden bukadar sabirsiz ☺ simdi herkes manuel kuruyor sonra burda agliyolar su sorun var su acilmadi bu acilmadi,otomatik zaten yolluyo adamlar ki ozamana kadar gerekli hatalarida duzeltiyolar.dertsiz basinizi derde sokmayin sabirli olun.

Sabırla alakası yok ki işin. Yapılan işlem ASUS sitesinden bildirilen resmi işlem. Daha önce de vardı zaten bu tür yükleme. Manuel kurmak demek farklı, değiştirilmiş yazılım kurmak değil. Kendi tanımlamalarına göre yapılan bir işlem dizisi sonuçta.
  • ZenFone 6 ARAYANLARA iyi HABER

e shop stoklarına Zenfone 6 girdi hemde Gold versiyonundan başlayarak

http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/telefonlar/zenfone

Ben aslında GTX 980 Gold Edition alacağım ama ilginçtir sadece Telefon Tablet ve Aksesuar olarak var, e Shopta niye bilgisayar bileşenleri yok anlayamadım. Onlar ASUS'un ürünü değil mi? Veya e shop un amacı sadece telefon satmak mı? e Shop açtılar bir ürün var 100 ürün yok ben belki ekran kartımı anakartımı vs. burdan almak istiyorum mantık yok bu adamların yaptığı işte.
  • wifi de çekim sorunu var galiba lolipopta. daha önce sorunsuz çeken yerde kopmalar oluyor. deneyimleyen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hera09

Sorum, dokunmatik sapıtması sorunu olup android 5 yükleyen arkadaşlara.. Sorun halen devam etmekte mi? 4,3 e geçtim ve gayet memnunum dokunmatik ten yana hiçbir problemim kalmadı. Geçeyim mi yoksa bir müddet daha 4,3 de mi takılayım ?

Bende devam etti sapıtma. Dün verdim servise...
  • Dokunmatik bendede sorunlu lolipop bir ümit dedim olmadı. Arkadaş servise gönderdi bakalım çıkan sonuca göre bende göndericem belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Youtube'da video açtığımda donuyor, donmanın ardından ses ve görüntü senkronize olmuyor; ses daha önce geliyor. Kitkat'ta böyle bir sorun yoktu. Bir de kullanılabilir ram miktarı 1 gb altına düştüğünde videolarda ve klavyede sıkıntı çıkarıyor. Telefon sürümü 3.23.40.52

Ayarlardan uygulama girip YouTube uygulamasının verilerini temizle dermisiniz. Herhangi bir gelişme olursa bilgilendiriniz.

• Acil yardımmmm... Telefon Ekranında Usb İşereti Çıkıp Açılmıyor Ne yapmalıyım ???
  • Aynen youtube bendede sorunlu.önbellek felan işe yaramıyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.