Bildirim
Asus ZenFone 6 Yazılım/Donanım/Sık Sorulan Sorular (Kapandı) (34. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
-
Şu anda tekrar kontrol ettiğimde youtubedkia videolarda ses kayması sorunu ortadan kalkmış. Hem youtubeda, hem de kendi tarayıcısında senkron ve donma sorunu yok. Bir şeyler değişmiş demek ki.quote:
Orijinalden alıntı: jass
Aklıma sonradan geldi, full şarj olduktan sonraki CPU-Z görüntüsü de bu.
Pil 4349 mV.
-
quote:
Şu anda tekrar kontrol ettiğimde youtubedkia videolarda ses kayması sorunu ortadan kalkmış. Hem youtubeda, hem de kendi tarayıcısında senkron ve donma sorunu yok. Bir şeyler değişmiş demek ki.
bende lolipopu ilk yüklediğimden beri hiç bir senkron ve yukarda bahsedilen problemler olmadı -
Cihazlara göre değişen bir durum var demek ki, telefonların serileri ile mi ilgili yoksa tamamen tesadüf mü anlayamadık. -
Bu sorun bende de olmadı hatta olmadığını yazmıştım -
arkadaşlar plants vs zombies oynamak çok istiyorum ama Wi-Fi bozuk mobil datam da cok az.siz indirip bana yolluyabiliyorsaniz çok güzel olur gerçekten minnettar kalırım.öyle bi özellik felan varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Düzeldi herhalde sorun.
Kendi kendine düzeldi hartum avea
Aynınsorun bendede var yavaş yavaş bitiyo gibi güncelleme gelicek değilmi 5.0 cihazlara.
Tablet icin diye biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
900 lirami olmuş telefon resmen değer kazandi
Şaka bi yana 2. Eli nasi şu anda sorunsuz bi zenfone 6 nin?
Buradan devam etmek güzel doyurucu ve güncel bilgiler burada diğer konuyu yöneticiler o abiden neden almıyorlar anlamıyorum,gerçi şimdilik banlı ama buradaki içeriği de kopyalamasına neden izin veriliyor bilmem burası değere binince sayfa aklına gelmişquote:
Orijinalden alıntı: Robin-quote:
Orijinalden alıntı: casflow
Dostum gec yazdim kusura bakma.normalini yukel.hd ye gerek yok.yardim ederim skinti yok,oyun ayrica mobil internetlede rahat ornarsin.tum gorevleri bitirip ciksan 0.6mb anca gider o yondende iyi.uzun zamandir oynadigim bir oyun.tum zenfonculara tavsiye ederim ;) AKİNCİLAR birligine beklerim.
hd sürümü ne ise yariyor
Alıntıları Göster
-
İlk sayfadaki sar değeri yanlış ayarlar hakkında düzenleme bilgilerinde 0.607 w/kg head, 0.71 w/kg body yaxıyor onu düzeltelim. Ayrıca antutu puanı benim tel 24 bin küsür alıyor oraya 24.000-25.000 arası yazsak daha doğru
Asusun resmi sitesinde belirtilen sar değerini yazdım, bendeki antutu puanı tam olarak buydu. Düzenlemek daha mantıklı olur. -
Konudaki antutu puanı güncellendi.quote:
Orijinalden alıntı: S-AINT
Yahu bende bildirim geldi yükle dedim telefon açılıp kapandı sonra kaldı oyle eskisi gibi. Bildirimde gelmiyo artık. -
quote:
Ayarlar ----> Ses ve bildirimler
Bu menüye girince işaretlediğim yerlerden ayar yapabilirsiniz.
Ayrıca whatsapp kullanıyorsanız ona ayrı bildirim sesi atayabilirsiniz. Hatta telefonda kişiler için ayrı sesler tanımlayıp, o kişinin whatsapp aramasında da o sesi ayarlayabilirsiniz.
ilginize teşekkür ediyorum.anlatmak istediğim şu.mesaj bildirim sesini varsayılan bildirimden ayırabiliyormusun.ayrıca bildirimler menüsünde uygulamaya göre ses atanmıyor.siz yapabiliyormusunuz.
-
Lolipop ile çoklu kullanıcı desteği gelmedi mi?quote:
Orijinalden alıntı: Robin-quote:
Orijinalden alıntı: casflow
Dostum gec yazdim kusura bakma.normalini yukel.hd ye gerek yok.yardim ederim skinti yok,oyun ayrica mobil internetlede rahat ornarsin.tum gorevleri bitirip ciksan 0.6mb anca gider o yondende iyi.uzun zamandir oynadigim bir oyun.tum zenfonculara tavsiye ederim ;) AKİNCİLAR birligine beklerim.
hd sürümü ne ise yariyor
Alıntıları Göster
-
Güzel duvar kağıdı bulabileceğim yer var mı arkadaşlar?
Zedge tavsiye ederim
Bizim telefonlar için güzel rom var mı paylaşan yer var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X