Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.118
Cevap
76
Favori
442.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayal kırıklığı oldu bu kılıf. Sağ üst köşe tam oturmuyor boşluk var kılıf yamuk sanki, sol üstteki 2 mikrofon noktasındaki kesimler hiç düzgün değil saçma görünüyor şu sorunlar olmasa şık derdim, onun dışında kılıf çok ince ve rengi güzel ama ahım şahım bi kalitesi yok Nillkin Hardcase'in yanına yaklaşamaz hiçbir şekilde. Çok ince olduğu için düzgün bi koruma da sağlamayacak muhtemelen.

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    Benimki de dün geldi takıp hemen geri çıkardım

linkteki kılıf çok iyi hem fiyatı uygun, camla beraber 25₺ camda güzel çıktı

urun.n11.com
    Asus Zenfone Max Pro Zb602kl Kılıf Mat Esnek Silikon Koruma - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/asus-zenfone-5-kilif-ze620kl-kilif-mat-silikon-ze620kl-kilif-P263231146

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 7 Ağustos 2018; 17:53:43 >

• Ben ekran için bunu aldım
    www.hepsiburada.com
    Case 4U Asus Zenfone 5 - ZE620KL Nano Ekran Koruyucu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-asus-zenfone-5-ze620kl-nano-ekran-koruyucu-p-HBV00000BQOWA

Ekranı içinden çıkan ıslak mendil ile silip kurulamam mı gerekiyor yoksa kurulamadan ıslak şekilde mi yapıştıracağız?

• Kulaklık girişi kalitesiz olduğundan mı yoksa yazılımdan mi kaynaklı böyle dandik oluşu arkadaşlar bu yönü çok pişman etti beni. Basslar vurdukça zaten onuda anlaşılmıyor da işte tizler kisilinca anlasiliyo bass olduğu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kılıfın bordo olanını aldım başka bi linkten cidden çok yakışıklı oluyor cihaz onu takınca. Sizin linkteki kılıfın aynısı, bordonun çok güzel bi havası var.

İmak case'i siz neden beğenmediniz? Acaba bende mi sorun var diye alışmaya çalışıyorum ama yok olmuyor. Yorumları olumluydu halbuki

• phorever kullanıcısına yanıt
    guncellemelerin hepsini yaptim ben gun sonu 7 saatin altina dusmuyor ekran surem.. gayet yeterli bence

• aristow01 A kullanıcısına yanıt
    bana sadece yazdığım güncelleme geldi. daha önce gelen güncellemeler yüklü mü geldi acaba. ya da be varsa indirip fabrika ayarlarına alsam mı bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 7 Ağustos 2018; 19:47:24 >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    İmak çok zayıf ince, birde elde tutuş hissi kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5E2A97318

Kulaklık girişi kalitesiz olduğundan mı yoksa yazılımdan mi kaynaklı böyle dandik oluşu arkadaşlar bu yönü çok pişman etti beni. Basslar vurdukça zaten onuda anlaşılmıyor da işte tizler kisilinca anlasiliyo bass olduğu.
    hadi ya hocam uzuldum valla bu duruma . bende yeni siparis ettim telefonu yarin elimde olur

benim icin muzik onemlidir bi kac incelemede kulakligin cok iyi oldugundan ses cikisinin guzelliginden falan bahsettiler suan yikildim resmen.

baska bir muzik calar programiyla denermisiniz belki stok player inda bir sorun vardir.

yokmu arkadaslar baska yorum bu kadar vasat mi kulaklikla muzik dinlemesi

• Telefon Kapak Asus Zenfone 5Z ZS620KL Kılıf Yumuşak Silikon Kapak Kılıf için Zenfone Asus Zenfone 5 için 5Z Telefon Kılıfı ZE620KL Telefonu Çantası

aliexpress.com
    US $2.46 42% OFF|Phone Cover Asus Zenfone 5Z ZS620KL Case Soft Silicone Cover Case for Zenfone 5Z Phone Case for Asus Zenfone 5 ZE620KL Phone Bag-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/ya6jmUZ7?fromSns=Panoya
    kopyala

Hepsiburdada 30 tl olan kilif arkadaslar.belki artmistir bile fiyati bilmiyorum.tam oturuyor tele.malzeme kalitesi de iyi.siparis vermek isteyen olursa linkini paylasiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoB -- 7 Ağustos 2018; 20:37:30 >

• technoB T kullanıcısına yanıt
    Bunun parmaknizi kısmı biraz yüksek görünüyor, kullanırken parmak izi okumada problem yaratıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: du_da

Bunun parmaknizi kısmı biraz yüksek görünüyor, kullanırken parmak izi okumada problem yaratıyor mu?
    Dogru yuksekte ancak parmak izi okumasini etkilemiyor.

• Kullandığınız kulaklık nedir bilmiyorum ama audio wizard kulaklık sekmesinden doğru bir profil yakalarsanız gayet başarılı.

Kendi kulaklığı için audio techinica ATH-CKN50 seçip deneyebilirsiniz.

Ben sekiz yıllık CKS90 kulaklıkta yukarıdaki profili kullanıyorum, ayrıca siz geçen yine bu mealde yazınca
    hem kendi kulaklığını hemde htc m8 kulaklığını denedim.

Kendi kulaklığı da yukarıdaki profilde daha başarılı ama htc kulaklığını beğenmedim.

Hiby music default olarak yani hiç ekolayzer açmadan audio wizard ekolayzeri ile denedim
    şarkıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 7 Ağustos 2018; 20:55:3 >
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. İnce olması aslında tasarım açısından iyi ama bana da o köşedeki açıklıklar çok garip geldi, tutuş hissi beni de memnun etmedi zaten

• Arkadaşlar 45 gün falan oldu alalı, zenfone 5im satılık, iosa döneceğim.

https://forum.donanimhaber.com/asus-zenfone-5-40-gunluk-2050tl--134245847#134245847

• phorever kullanıcısına yanıt
    benim yaptigim son guncellemede bu baska yok zaten

• xiaomi mi 8 kamerasi ile bizim zenfon 5 kamerasi ayni.. 2.55 inc imx 363 sensoru var herseyi ayni.. iyi bir yazilim destek gelse kafa tutacak ama.. puanlama sistemine bakinca xiaomi 103 puna.. zenfon 5..90 puan

• aristow01 A kullanıcısına yanıt
    Ben oturdum üşenmeden dxomark sitesini inceledim . Bana verdikleri puanlar kolpa geldi. Ayrıca Asus mesela fotoğraf performansını güncelliyor ama test puanı sabit kalıyor. Şu an belki de 95 alacak ...

• grolof kullanıcısına yanıt
    hocam , alakalı değil belki ama bir sonraki durağınız hangi telefon olabilir? LG. thinq 7 veya p20 pro olabilir mi ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.