Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.501
Cevap
171
Favori
1.152.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kızıl5

Beyler ahizede cızırtılı ses sorunu yaşayan var mi hic

ses seviyesi en sondayken cızırtı biraz var bi tık aşağıda kullan seviyeyi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraaax

Şuanlık durum bu
     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

1 saatte %76 çok kötü ya. Benimde bu civarda gidiyor ama daha 3 gün oldu alalı bekleyince toparlıyor diyorlar bakalım bekleyelim. Birde mobil ağ sinyali bende çok kötü ve çekim çubukları sürekli inip çıkıyor. Önceki telefonlarda böyle olmuyordu acaba servisi bi arasam mı ?

• Arkadaşlar bu akşam babama da telefonun aynısından bir tane aldım eve geldiğimde salondan wifi testi yaparken 1 tık çekiyordu fakat benim telefonda salonda hiç çekmiyor. Cihazdan cihaza wifi performansı değişir mi böyle yoksa hattan falan mıdır ?
  • Mobil veriden internete girdiğimde internetin çok yavaş olduğunu fark ettim.2gde çok yavaş 3gyi açıyorum biraz hızlanma var ama çok yavaş giriyor internete.Hattım vodafone wifiden girdiğimde pekala çok hızlı üzmüyor beni ama mobil veri başımı ağrıtıyor ne yapmam lazım bilemedim.Lütfen yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Telefondaki müzik,fotoğraf ve uygulamaları nasıl sd card a taşıyacağız bilgisi olan var mı?

• Çok garip bir durumla karşı karşıyayım. Telefon geçen haftaya kadar .mkv ve .flv uzantılı müzikleri Müzik uygulamasında görüyordu. Şimdi Youtubedan çekiyorum Müzik uygulamasında görünmüyor. Fakat dosya yöneticisi/Music kısmında görünüyor ve şarkıyı oynatabiliyorum. Bu müzik dosyalarının tekrar görünmesini nasıl sağlayabilirim?
  • bilgilendirmeniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: silvershadow58

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Telefondaki müzik,fotoğraf ve uygulamaları nasıl sd card a taşıyacağız bilgisi olan var mı?

Dosya yoneticisinden tasiyabilirsin hocan kopyala yapistir ile

• ByPozitif kullanıcısına yanıt
    2g ile internette gezmek mümkün değil. 3g ile hız gayet iyi. Sizin internet paketiniz yavaş olmasın? Yani çekmiyordur belki.
  • Son güncelleme 750mb olarak geçiyor web sitesinde ancak telefon 84mb'lık bir dosyayı indirip kuruluma geçti. :)

Orijinali burada, öne çıkan kısımları çabucak, biraz da baştan savma çevirdim kusura bakmayın artık.

Gps'i düzelttiklerini söylüyorlar,
    SD kartlara yüklenen programlarda yaşanan sorunlar iyileştirilmiş,
    foto editlemede kırpmaya 3 yeni en-boy oranı gelmiş,
    MicroFilm adlı uygulamaya yeni özellikler getirilmiş,
    Asus Backup kullanımı kolaylaştırılmış (arama kayıtları bile yedeklenebiliyor)
    Ayarlar menüsündeki Güç menüsüne geliştirmeler eklenmiş, (herhalde en çok merak edilen bu olacak :D)
    Kendi internet tarayıcısına adres barı gizleme, sekme kapatma ve daha iyi performans ayarı yapılmış,
    Hesap makinasına ek özellikler konulmuş,
    Hızlı ayarlar menüsüne Ekran Görüntüsü alma eklenmiş,
    Kilit ekranından önceki ekranı kaydırma bölümünü açıp kapatma seçeneği eklenmiş.

Bence heyecan verici güncellemeler, hemen indiriyorum :D

Telefonu güncelledim.

İki ayrı kilit ekranı varmışçasına önce ekranı kaydırıp sonra şifre ya da şekil çizme zorunluluğunu kaldırmışlar, artık direkt olarak şifre/şekil ekranı çıkıyor, nihayet.
    Ben mi dikkat etmedim önceden bilmiyorum ama ayar menüsüne güncellemeler seçeneği gelmiş.
    Hızlı ayar menüsündeki 4 ana fonksiyondan biri olarak Ekran Görüntüsü alma gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihandowski -- 25 Aralık 2014; 0:42:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Şuanlık durum bu
     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

1 saatte %76 çok kötü ya. Benimde bu civarda gidiyor ama daha 3 gün oldu alalı bekleyince toparlıyor diyorlar bakalım bekleyelim. Birde mobil ağ sinyali bende çok kötü ve çekim çubukları sürekli inip çıkıyor. Önceki telefonlarda böyle olmuyordu acaba servisi bi arasam mı ?

senin tel daha yeni şarjlarını tam yap biraz düzeliyor sonra yine su gibi akıyor :D şarj için tek çözüm power bank almak başka çözümü yok boyutu küçük mah değeri yüksek bulursam alıcam hemen ;)

• Uyumak üzereyim diye tam bitmeden görüntüleri aldım %2 deydi buraya yazarken 1 oldu :)
     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Bu teleservice, her telefon için ayrı muamele mi yapıyor?

2 yıl önce Sony Ericsson Xperia Pro yu kamera tuşu arada bir çalışmıyor diye diye hepsiburada.com a gönderdim. 10 gün sonra telefonun yenisi geldi.

Geçen ay Nokia 300 ü yine hepsiburada.com a gönderdim bu sefer telefonun tuşunu bir çocuk koparmıştı. Dedim ki kesin ücret talep ederler kullanıcı hatası diye. Ancak 10 gün sonra telefonun sıfırı geldi.

Acaba bireysel olarak direkt teleservice e gönderince ilgilenmiyorlar mı? Hepsiburada.com u araya koyunca ilgileniyorlar gibime geldi.

orasını bende bilemem
    ben teknosa dan aldım ama kendim yolladım bide araya teknosa yı koysam gelmesi daha uzun sürerdi heralde.
  • telefon bana kafayı yeeirecek arkadaş tam diyorumki hah tamam bu son güncelleme ve uygulama güncellemeleri yaptım şimdi pil iyi gidiyo diyorum sonra aaa bi bakıyorum durum fena 8 dakkada %3 gidermi normalmi yahu.
    illa döncem sonunda 4.3 e yani.
     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Gayet normal hocam, sizin beklentileriniz çok farklıymış bu cihazı alırken açıkcası. 4.3 e dönsenizde aynı süreyi alacaksınız. 4.3 sizde plasebo etkisi gibi olmuş. Geçince hereyin daha iyi olacağını sanıyorsunuz. Olacak olan şu, 4.4 ile çalışan bazı extra servisler 4.3 ile çalışmayacağı için belki 1-2 saat farkı olacaktır beklemede.

Gelelim verdiğiniz grafiğe, 8.30 dkk sürekli wifi yada 3g kullanıp ekranı da açık tutmuşsunuz, muhtmelen internnete bişeyler yaptınız.

Denklem basit, Aynı kullanımlan %21 şarjınız biter saate, buda size yaklaşık 5 saat ekran süresi ve kullanım sağlar. Bakın parlamadan evvel dikat edin. Sürekli aynı şekilde kullanımdan bahsediyorum. Ve bu bence çok çok iyi. Beğenmediğiniz yeri anlamakta zorluk çekiyorum bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 25 Aralık 2014; 8:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emretas205

quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

quote:

Şarj şarj başka birsey yazan yok: ) şöyle bir hata buldum telefonda ekranda aşağı çekin ortadan bildirim çubuğu iniyor tepeden çekmeye gerek yok yani ortadanda bildirim çubuğu çekiliyor: ):)

Hata değil yahu. ZF5'e Kitkat ile gelen bir özellik. Benim en çok aradığım özelliklerden biri. Go launcher da taa android 2.2 den beri var bu özellik. Bir de bunun tersi bir hareketle istediğin programı örneğin ayarlar menüsünü çalıştırabiliyorsun. Aslında özelleştirilebilse bu tip gestures özelliği ile inanılmaz kolaylıklar sağlanabiliyor.

Android uzun süredir kullanmıyordum bende ondan bilmiyordum özellik oldugunu ama kasıyor ustten çektiğinde kasmıyor yani iyi değil bnm dusuncem

Böyle basit bir özellikte bile kasıyorsa o zaman telefonun arka planında ciddi meşgul eden bir program var. Diğer kullanıcılarda da zannetmiyorum kasma olduğunu. Garip bir durum doğrusu.

Hayır bütün zenfonelerde böyle arkadasımınkindede öyle kasma hafif bir kasma anlayamayabilirsiniz hız olarak saliselerle anlaşılacak bir fark var önemli bir kasma değil yani ciddiye alınacak kadar degil

Bende bir anda çubuk aşağı inmiş oluyor. Animasyonlar 0,5x . Belki onunla alakalıdır ama o olan işlemci kasılması değil yazılımsal bir hatadır. Asus a geri bildirim yapılırsa performans düzeltmesiyle hallolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Batarya kalibrasyonu diye birsey yok psikolojik tamamen ;) her yol aynı sonuca çıkıyor :) birgün bile gitmiyor. Bu arada guncellemeye devam :)

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

Pil verilerinizi merak ettim. Çok mu yoğun kullanıyorsunuz?

bana da bu batarya kalibrasyon işlemleri masal gibi geliyor, yok bataryayı sarja tak , dolmadan 10 dk once cek, tak yeşil ışı gör 5 dakka bekle, 3 dakka takla at , 2 dakka amuda kalk :) Bellki ki Intel işlemci bu konuda aziz, yapcak birsey yok , sorun donanımsal..

Batarya kalibrasyonu diye bir işlem var. Malum pilleri düzensiz şarj etmekten dolayı zamanla zayıflayan pillerin içerisindeki akım yayılmalar yapıyor ve mevcut doluluğunu yanlış bildirebiliyor. Bir de düzensiz şarjlarda pil içerisinde bazı şarj bölümleri körleşebiliyor. Misal %80 den %70 e 30dk kullanıyorsunuz ancak %40 ile %30 arası 10dk da bitebiliyor. Tam şarj/tam deşarj işlemi bu % yanlışlığını bir nebze olsun düzeltmeye yarayabiliyor. Bir defada olacak bir değil tabiki ama ilk seferden itibaren az veya çok sonuç veren bir işlemdir kalibrasyon.

• quote:

Şuanlık durum bu

Ekranı nerdeyse hiç kapatmamışsınız ve 1 saat 6dk olmuş %24 şarj ile. Ekranı hiç kapatmadan 4 saat kullanım süresi eder nerdeyse. Birçok akıllı telefon aynı durumda aynı şarj sürelerini veremez bile.
    S5 Note3 gibi cihazlarla bile 5-6 saati zor görürsünüz aynı tempoda. Z3 veya Z3Compact belki çözüm olabilir. Veya Elephone 5000 isimli bir cihaz var 5000mah pili olan. Ona da bakabilirsiniz. Daha önce hangi cihazı kullanıyordunuz da idare ediyordu sizi?

Bir de chrome yerine farklı bir tarayıcı kullanıp deneyin. Dolphin i deneyebilirsiniz.

Eğer bekleme durumunda da şarjınız bu şekilde hızlı tükeniyorsa Facebook uygulamasının bildirimlerini çok sık ayarlamışsanız sürekli cihazın uyanık kalmasına sebep olabilir.

Sonradan fark ettim de medya sunucusu da baya aktif olmuş. Whatsappta ekran açıkken bile sesler geliyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanKartaL84 -- 25 Aralık 2014; 9:14:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emred8161

quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: emred8161

Merhaba ben telefonu yeni aldım şuan 4.3 de acaba güncellesem mi yada başka ne önerileriniz olur daha yeniyim de android platformunda şimdiden teşekkürler hocam

Güncellemek veya 4.3 ile kalmak size kalmış birşey. Bana sorarsanız güncelleyin derim. Son yazılımda bir sorun yok şuan. 4.3 ile şarjın daha iyi gittiğini söyleyen arkadaşlar da mevcut ancak ben bu sorunun Google servisleri ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden de güncel yazılıma geçmenizi tavsiye ederim. Google Market'ten uygulamalarınızı güncelleyin. Telefonunuzu düzenli şarj etmeye çalışın. İlk günler şarj sıkıntınız olabilir. 15 gün içerisinde toparlıyor baya. Yine de Ayarlar-Pil-Pil kullanım grafiğini takip edin.

Peki hocam şimdi ben güncellemeyi kendim indirip kurmak istiyorum diyelim ki elle yani
    Asusun sitesinde yer alan firmware kısmındaki bütün güncellemeleri indirmem gerekiyor mu yoksa en sondaki güncellemeyi indirip telefona kursam olur mu

İmzamdaki 2. konuyu dikkatlice okuyun. Güncelleme için gerekli bilgiler, linkler ve daha fazlası o konuda mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: nelsinho60

beyler telefonu bugun aldım ben usb ile benim pc ye takınca MTP Device hata veriyor bulunamadı diyor bunu nasıl duzeltirim ?

Asus un sitesinden bilgisayarın için driver yüklemeyi dene veya imzamdaki 2. konunun ilk mesajında w7 için driver var. W8 kullanıyorsan da uyumluluk modunda w7 için yükleyebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.