Şimdi Ara

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.777
Cevap
45
Favori
218.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TT1908 T kullanıcısına yanıt
    ben vatandan aldım 1,5- 2 ay oldu hemen hemen değişim yaparlar mı göndersem ?
  • triknight T kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlere mh@asus.com a mail atabilirsiniz ya da direk asusun contact us bölümünden form gibi birşey doldurup yollayın cevaplarlar değişim olabilir bir deneyin
  • blackrossa kullanıcısına yanıt
    güzel incelemen için teşekkürler.

    1600lerde bulursam 4/64lük versyonunu almayı düşünüyorum. eğer fiyat konusunda 2000lere çıkarsam gözüm huawei p9a kayıcaktır.

    telefonu yere düşürme potansiyeli yüksek biriyim bu konuda iki yüzey de cam olunca dayanıklılığı iyi midir?

    telefon 3 yıl sonra gene stabilitesini koruyabilir mi. çünkü son telefonumla bu konu yüzünden yumruklaşıyorduk.(arayamama çağrılara yetişememe müzik dinlerken tarayıcıyı kullanamama... falan filan)

    asus güncelleme konusunda nasıldır? cihaz daha android n yi yeni almış anladığım kadarıyla android oreo cihaza gelir mi?

    çift tıkla açma kapama varmış o hoşuma gitti 4 yıllık lg optimus l7 ii den geçiceğim.

    oyun çok oynamam conversion emtden sıkılrsam arada gider iki basit oyun atar çıkarım o yüzden grafik işlemci üzerine çok takmıyorum.

    bir teknoloji mağazasına gidersem kamerasını testedeceğim.(fotoğraf çekmek benim için önemli o yüzden de bir gözüm huawei p9da).

    telefonda yeri geldiğinde ekran çözünürlüğünü düşürme var mı?( bu aralar bu olay popüler pil performansı için). lipo bir pilin 600 dolup kapasitesi olduğunu düşünürsek bir buçuk yıl sonra garanti kapsamında iken asusa telefonu göndersem yeni pili ne kadara takar yada garanti kapsamında olur mu?

    4 yıllık lg l7 2 im bootloop güzünden bana veda etti.1 ay içinde almayı düşünüyorum bakalım:)




  • düzgün ön ekran koruyucu bulan varmı arkadaşlar?
  • Ben telefonu komple kaplattım, tam uyumlu koruyucular var söyleyin Vodafone mağazalarına gösterirler.
  • Turkcell kullanan arkadaşlara önemle duyurulur;

    Vodafone hat ile sorunsuz çalışan VoLTE özelliği Turkcell ile çalışmıyor..Turkcell 2222 ye HDSES yazıp gönderdiğimde aldığım yanıt; "4.5G HD Ses aboneliginden yararlanabilmek icin cihazinizin 4.5G HD ses uyumlu ve Turkcell sebekesince desteklenir olmasi gerekmektedir. Uyumlu cihaz listesi icin turkcell.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B002"....Turkcell bizim cihazı desteklemiyormuş...:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • annieste A kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim.
    İnternette 1650 civarlarında,Vatanda 1700 dü en son fiyat olarak.

    Telefon düşme konusunda çok kibar :). Ufak tefek şeylerle hemen çizilmiyor ama düşerse kesin kırılır bu da videosu.https://www.youtube.com/watch?v=P9HtoliNBAE

    3 sene götürebilir diye düşünüyorum ram yeterli seviyede işlemcide çok sorun olmaz. Sadece 3 sene oyun performansı götürmeyebilir yüksek performansta.

    Ben güncelleme öncesini pek bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla hatalara hemen tepki veriyorlar ve güncelleme yayınlıyorlar.Oreo konusunda olumlu şeyler okudum bakalım artık.

    Fotoğraf ve video çok iyi özellikle manuel modu.Ama düşük ışık ve gece çekimlerinde kötü geldi bana çok falza kumlanma oluyor belki bende bir yazılım yada donanım hatası vardır bilmiyorum

    Henüz çözünürlük düşürmeye denk gelmedim.Varsa yada eklenirse öyle birşey güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrossa -- 8 Mayıs 2017; 19:13:14 >




  • Arkadaşlar çekerken ve çektikten sonraki görüntüleri paylaştım karanlık odada, sadece pcnin ışığı ile çektim.Çekerken bu kumlu görüntüyü alan varmı karanlık çekimlerde.Çok sinir bozucu birşey varsa sizde örnek gönderebilir misiniz yoksa sadece ben de mi var acaba bu problem.



    ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu

    ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrossa -- 8 Mayıs 2017; 19:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • blackrossa kullanıcısına yanıt
    Kumlanma maalesef sorun ama bunu kamera ayarlarındaki optimizasyon kısmında elle seçeneği kullanılarak gerekli deneme yanılma yolları ile geçici olarak götürülebilir tabi beraberinde bazı detaylarda gidebilir o ayrı umarım en kısa zamanda bu konuda güncelleme gelir optimizasyonu bir deneyin derim
  • blackrossa kullanıcısına yanıt
    bende de düşük ışıkta bu şekilde görünütüyü çektikten sonra yazılım yolu ile kumlanmalar temizleniyor ama çekmeden önce baya pastel boya şeklinde attığınız ile aynı
  • TT1908 T kullanıcısına yanıt
    Anladım demek ki yazılımsal bi problem ama şu anki haliyle hiç bir işe yaramaz düşük ışıkta vasatın da altında çünkü.Akşamları kamerayı açmamaya çalışıyorum canımı sıkmasın diye. Xperia L var 5 yıllık telefon daha güzel görünüyor kahroluyorum :) İnşallah yakın zamanda düzeltilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olmasadaolur2016

    Düzgün çalışan bir mail programı önerecek biri var mı

    Hocam tüm e-Mail hesaplarım için uzun süredir Blue Mail kullanıyorum.

    Tavsiye ederim.
  • Saat uygulaması en son ne zaman açılmışsa O satte kalıyor. Saat ikonu kendini güncellemiyor. Ön kamerada zaman ayarıyla foto çekiyorsam arka kamerada otomatik olarak zamanlayıcı moduna geçiyor. Kulaklıkla müzik dinlediniz sonra kulaklığı çıkarmadan telofonu masaya koydunuz bu sırada telefon çaldı ama dışarıya ses yok çalma sesi kulaklığa geliyor. Bunlar benim gözlemlediğim yaZılım hataları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rainbow22

    Saat uygulaması en son ne zaman açılmışsa O satte kalıyor. Saat ikonu kendini güncellemiyor. Ön kamerada zaman ayarıyla foto çekiyorsam arka kamerada otomatik olarak zamanlayıcı moduna geçiyor. Kulaklıkla müzik dinlediniz sonra kulaklığı çıkarmadan telofonu masaya koydunuz bu sırada telefon çaldı ama dışarıya ses yok çalma sesi kulaklığa geliyor. Bunlar benim gözlemlediğim yaZılım hataları.

    Hocam son söylediğiniz kulaklık meselesinin zaten öyle olması gerekmez mi?
  • Arkadaşlar kameranın gece modu ile geceleri otomatik modda fotoğraf çekerken, belli bir süre durup gerekli ışığı alıp ondan sonra kaydediyordu. Az önce farkettim ki artık o ışık alma süresini beklemeden ve az ışıklı şekilde çekiyor. Bunu yaşayan başka arkadaşlar var mı? Otomatik modda gece güzel fotoğraflarlar çekebiliyordum. Bu haliyle çok kötü. Sanırım en son gelen güncelleme ile bozuldu özellik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinoks-28 -- 8 Mayıs 2017; 21:52:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekinoks-28 E kullanıcısına yanıt
    Forumlardan vb yerlerden gördüğüm kadarıyla bu düşük ışıkta rezalet olmasının nedeni son güncellemelermiş daha öncekine göre daha kötü olmuş Birçok kişi aynı şeyi söylüyor.Bir kaç yere mail gönderdim bakalım ne diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackrossa kullanıcısına yanıt
    Düşük ışık modunu pek kullanmıyordum, çünkü 3 mp çekiyor. Ama gece modu çok işime yarıyordu. Bozulmuş güzelim özellik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Daha önce kullandığım samsung s4 de kulak meselesi böyle değildi. Diğer telefonları hatırlamıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT1908 T kullanıcısına yanıt
    Titreşim bi süreliğine tekrar çalışmaya başladı ama şuan tekrar çalışmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • triknight T kullanıcısına yanıt
    hafifce arkasına vurduğunuzda da bir süre çalışır durur aşağı asus yazısının oralara bir yerlere bende de o şekilde idi ya motorda ya da anakarttaki soketinde bir temassızlık mevcut diye düşünüyorum ama tabiki bunun böyle olması demek telefonun açılması şart demek o yüzden değişim talebi ile bir iletişim kurun aldığınız tarihi ve o tarihten itibaren çalışmadığını belirtin yardımcı olabilirler ama üstünden zaman geçtiği için biraz yokuşa sürebilirler tamir edelim gibilerinden
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.