Şimdi Ara

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.777
Cevap
45
Favori
218.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 tb hafıza kartı nedir yahu, ben 128 gb taktım 100gb hala boş. 128gb kart bile alibaba vs en ucuz 100-150₺ telefon desteklese bile 2gb kart içinde bir telefon parası daha gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmasadaolur2016 O kullanıcısına yanıt
    hocma kizacak bisey yok bu fiyattaki telefonda bu ozellik olamaz dedim ayrica kablosuz sarj standi ucuz bisey degil diye hatirliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pulstar


    quote:

    Orijinalden alıntı: wf..lyven

    Merhaba,

    Acaba gittigidiyor'daki rootcrack satıcısından bu telefonu alan var mı?

    Güvenebilir miyim yoksa iade telefon mu satarlar?

    Şu an en uygun fiyata kendisinde mevcut ama güvenemiyorum.

    Fikri olan varsa ve yazarsa memnun olurum.

    Dün Vatan'da Web'e özel indirim vardı; 1499 TL'ye düşmüştü ama ne yazık ki internet yavaşlığı yüzünden alamadım, sınırlı stoktu, tükendi.

    Yakın zamanda tekrar indirime girer mi bilemiyorum.

    Hocam satıcının ismi bana hiç güven vermedi.

    Ha, belki gerçekten güvenilirdir, orasını bilemem.

    mart ayı içerisinde aynı satıcıdan(rootcrack) 1460 tl ye aldım asus türkiye garantili kapalı kutu cihaz geldi sırf yazabilmek için üye oldum :) telefonumda titreşim sorunu çıktı değişimi yapıldı asus türkiye tarafından yeni cihaz yollandı ama satıcı tarafını aradığımda da değişim raporu yollansa dahi sorunsuz şekilde değişimi yapılıp yollanacağı sadece belgeyi taraflarına ulaştırmamın yeterli olduğunu söylediler bilginiz olsun sadece gelen telefonun jelatinin küçük bir kısmı kesilip alarmlardan takılmıştı vatanbilgisayar da falan üstüne birşey sürterek etkisiz hale getirdikleri alarmlardan her türlü sorunuzu elimden geldiğince cevaplamak isterim bende görüş ve değerlendirmelerimi en kısa zamanda paylaşacağım.:)




  • Arkadaşlar herkese merhabalar böyle bir konu topluluk görmek çok hoş :)
    Öncelikle telefonun eksilerini daha doğrusu biraz daha iyi olsalar çok hoş olacak yönlerini yazmak istiyorum.
    -Videonun ses bitrate değeri her çözünürlük ve kalite/performans parametrelerinin hepsinde 96kb/sn gibi düşük bir değer beni biraz üzdü (iş görüyor ama 128 kpbs gibi biraz daha çağdaş bir değer seçilse daha hoş olurmuş.) Bu nerde sorun mesela konser gibi farklı tonların olduğu ortamda sesin boğukluğu net bir şekilde hissediliyor ama günlük kullanıma etkisi az

    -4k kayıt yeteneği çok ekstra bu fiyata evet ama bunda şöyle bir sorun mevcut eğer video kaliteniz kalite ise 4k da ışık durumuna göre 11-12 fps lere kadar fps dropları ve videoda kasılmalar yaşanıyor bunu performansa alarak çözebiliyoruz ama ozamanda kalite hatrı sayılır bir şekilde ve ışık toplama yeteneği çok bariz düşüyor


    Gelelim telefonun bol bol sayabileceğimiz artılarına

    +Fiyatını düşününce 4k kayıt özelliği çok güzel bir yetenek ve bu video kalitesi tatmin edici

    +ZenUI gayet akıcı ve özelleştirilebilir tonlarca seçenek

    +Kameranın odaklama hızı ,manuel modu ve modları

    +Ekran parlaklığı (özellikle zenfone 2 kullananlar beni anlayacaktır)

    +Güncelleme desteği (özellikle yeni gelen kilit ekranında slayt gösterimi benden baya olumlu puan aldı)

    +Batarya kesinlikle kocaman bir artı bence 1 günü rahat çıkartıyor desem yanlış olmaz genelde minimum ekran sürem 6 saatlerde oluyor parlaklığım otomatik konumda %55 civarlarında , aktif olarak 4g akşam evde de wifi bağlantım açık oluyor genelde 1 gün içinde daha telefonu 2. kez şarj etme gereği duymadım , çok agresif kullanmadığınız takdir de 2. günü kısıtlı bir sosyal medya gezintisi , mesajlaşma telefon görüşmeleri gibi telefonu çok zorlamayan işlemler eşliğinde gün sonunu çıkarttığını ya da çıkartmaya çok yaklaştığını göreceksiniz. Ekran süresi olarak şuana kadar ne kadar alabilirim diye bir çabam olmadı ama aldığım maksimum süre 8 saatin birazcık üstünde idi şarjımın son damlasına kadar kullandığımıda belirteyim

    nötr diyebileceğim tek tarafı ise hoparlörden aldığımız ses çıkışı bazı bilindik markaların eş fiyatlı telefonlarından güçlü ve ayrıntılı ses veriyor mu ? veriyor ama asus'un abartmasından mıdır nedir artık (5 mıknatıslı üstün ses performansı bilmem ne kadar daha yüksek ayrıntılı ses vs vs.) tatmin etmekle etmemek arasında kötü diyemem ama çok iyi de değil bunu da belirtmek isterim iş görür deyiminin ufak bir tık üzerinde yalnızca :)




  • Arkadaşlar telefon hala serviste ama birseyi merak ediyorum sim kartında hala kişileri getiremiyirum nasıl duzeltebilirim bilginiz varmı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: GRETACASH

    ÖNEMLİ ..

    NOUGAT GÜNCELLEME SONRASI SİM REHBERİNİ GÖREMEYENLERE KESİN ÇÖZÜM;

    *#*#4636#*#* YAZIYORSUNUZ TELEFONA, AYGIT BİLGİLERİ GELECEK EKRANA, SAĞ ÜST KÖŞEDEKİ 3 NOKTAYA TIKLAYIN "SİM KİŞİLERİ"Nİ SEÇİN TEKRAR 3 NOKTAYA TIKLAYIP İÇE AKTAR DEYİN...GÖREMEDİĞİNİZ TÜM SİM KİŞİLERİNİZ CİHAZA AKTARILACAK...KOLAY GELSİN..

    şöyle bir çözüm bulmuşlar isterseniz bir deneyin bende kod çalıştı sim kart kişilerini kopyalayabildim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT1908 -- 7 Mayıs 2017; 21:15:24 >
  • kişileri google hesabınıza aktarın ömür boyu garantiye alın en güzeli. Ben birkez sony kullandığım için ogün bugündür google contacts ile düzenliyorumm kişileri.Hiç bi sıkıntı yaşamıyorum.
  • merhaba forumdaşlar
    telefonun 64gb+4gb versiyonunu almayı düşünüyorum.
    forumunuzda bir kaç sayfa okudum ama gene bi sormak isterim.
    fotoğraf kalitesi ön ve arka kamera için nasıl? portre pro mod gibi özellikleri nasıl?
    parmak izi okuyucusu iyi midir?
    işlemcisini düşünürsek 3 yıl götürür mü beni?
    telefonun arka kapağı çıkıyor mu?
    garanti hizmeti nasıl?
    bir de en ucuz nerden bulabilirim
    teşekkürler
  • Düzgün çalışan bir mail programı önerecek biri var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için tesekkur ederim arkadaşlar. Bir problem daha var telefon ikinci kez servise gitti bu sefer ana kart değişimi alacakmış geçmişte kamera için yollamıştım servis batarya ve şarj devresini onarmaya çalışmış. Eve geldiğinde şarj olmuyordu sorum su ben telefonun kasasininda değişmesini talep ettim ne olur acaba bilgisi olan varmı müşteri hizmetlerini arıyorum uygun görürlerse değiştiririz diyorlar Fakat ben garanti kapsamına girse de ya da girmesede değişimini talep ettim müşteri hizmetleri anakart değişiminden sonra onu da değerlendirileceğini söyledi herhangi bir öneriniz var mı Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmasadaolur2016 O kullanıcısına yanıt
    outlok kullanıyorum microsoft un.başarılı
  • Arkadaşlar sizlerde ses kısıkken yani 5 ve altı seviyedeyken hoparlörde ses bozulması veya tıslama sesi geliyor mu ? Ses yarıyı geçtikten sonra herşey normal çünkü.Yazılımsal olabilir dedi destek. Sizde böyle bir problem varmı yada oldumu?
    Eğer hoparlör böyleyse 5 para etmez yada benimkinde sorun var.

    Telefonu test etmek isteyen varsa
    Hesap makinesini açıp buna girin " .12345+= "
    Direk buraya girecektir test edebilirsiniz. SMMI_TEST_V4.1.35



    Düzenleme: sorunu düzelttim. Telefonu formatayınca düzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrossa -- 8 Mayıs 2017; 15:7:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • annieste A kullanıcısına yanıt
    Ben şuan da 1.5 aya yakındır 3 gb/32gb versiyonunu kulllanıyorum aynı işlemci zaten şuana kadar sorun çıkartmadı uzun vadede sorun çıkartmaz gibi ama adreno 506 oyun grafikleri yükseldiği taktirde 3 yılı çıkartmayabilir ya da ayarlar geliyor oyunları medium grafiklere düşürmek zorunda kalabiliriz onun dışında güzel, potre modu dediğiniz sanırım alan derinliği çoğu zaman etkili güzel çalışsa da bazı durumlarda etkili olmadığı arka taraf yerine fotoğrafın sağını solunu da bulandırdığı oluyor, ama şuan varolan bütün telefonlarda aynı mantıkla çalışıyor ön taraftaki nesneye odaklı bir foto arka tarafa odaklı bir foto ve bunları birleştirme mantığı sanıyorum daha geliştirilebilir güncellemeler ile diye düşünüyorum, parmak izi gayet güzel evet huawei kadar seri olmasa da bir samsung kadar iyi çalıştığını söylebilirim (ikisi ile de kıyas şansım oldu - s7 edge ve huawei p9 2017 lite-) sizi üzecek durumda değil parmağınız ıslak bile olsa çoğu zaman başaralı şekilde okuyor onu da belirtiyim. Arka kapak cam ve çıkmıyor ayrıca fazla kaygan mutlaka bir silikon kılıf öneririm. Benim bir kere garanti hizmeti ile işim oldu müşteri hizmetleri hızlı telefonlara anında cevap veriliyor, iyi ilgilendiler benimle ve telefonun değişimini gerçekleştirdim. En yetkili mercileri bu arada mail yoluyla haberleştiğiniz mh@asus.com mail adresi telefondakilerin yetkilerini aşınca buraya yönlendiriyorlar attığınız mail en geç 48 saat içinde cevaplanıyor ve benimkiler genelde 48 saat dolmadan cevaplandı.
    gittigidiyor adresinden rootcrack diye bir satıcıdan almıştım ben herşeyde 1600 civarında iken 1460 lara vatanda aldığım zamana 1700 e çıkmıştı vatan indirimlerini yaklamaya çalışabilirsiniz gece indirimlerini.

    uygun fotoğrafım şuan için yok ama yakın zamanda çekip eklerim isterseniz ben bu telefona zenfone 2 den geçtiğim için kamera özellikleri gayet yeterli geldi başka bir sorununuz olursa cevaplamaya çalışrım :)




  • Alan derinliği modu için bir öneri;

    Ben alan derinliği için odaklananacağım nesneye 25 ila 35cm uzaklıktan telefonu hafifçe eğerek elle odaklayıp fotoğraf çekiyorum çok başarılı oluyor..örnek ekledim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackrossa kullanıcısına yanıt
    Test yazılımı ile test etmedim ama normal herhangi bir müzik açıp google müzikten dediğiniz gibi sesi yarıya hatta kademe kademe en düşükten yükseğe kadar çıkartarak dinledim,2 farklı şarkı ile dediğiniz gibi bir soruna rastlamadım isterseniz bir hardreset atmayı deneyin ya da çok sorun oluyorsa servise yollayın
  • Merhabalar,

    15 gündür 64/4 gb versiyonunu kullanıyorum tecrübelerimi paylaşmak istedim.Almak isteyen arkadaşlara bilgi ve kullanan arkadaşlarla nelerin farklı olduğunu görmek amaçlı.


    -Telefonu 15 gündür kılıfsız kullanıyorum henüz siparişlerim gelmedi.Dış kasa olarak gayet dayanıklı.Masa gibi sert zeminlerde sürülmesine anahtarla falan cepte denk gelmesine rağmen herhangi bir çizik oluşmadı.

    -Pil olarak çok başarılı,normal kullanımda çok abartmadan konum,wifi,mobil bağlantı açıkken otomatik aydınlatmada oyun,mesaj,internette gezinme,video izleme gibi etkinlikler sonucunda 2.günün akşamını görüyorum.Abartı şekilde kullanırsam 1. gün geceye doğru %20 civarlarına iniyor.

    -Telefonun tepki süresi,işlem hızı oldukça hızlı takılma donma falan hissetmedim çok hızlı bir şekilde uygulamalara girebiliyor.Arayüz bence harika,ZenUI tüm özgürlükleri sunuyor.(Yazılımsal hatalar mevcut bunlarında güncelleme ile düzeleceğini umuyorum)

    -Ekran renkleri olsun parlaklığı olsun çok iyi,ayrıca ekran renklerini ayarlama imkanı da sunulmuş gayet başarılı buldum.

    -Kamera konusunda netlik,modlar,çekim hızı,odaklama hızı çok iyi.Düşük ışıkta yada yeteri kadar ışık almadığında fotoğraflar karanlık bazı modlarda manuel omadığından ışıksız çekmek çok zor(Slow motion gibi).Ayrıca ışık azaldığında haddinden fazla kumlanma oluyor ve çok rahatsız edici.(Yazılımsal hata olduğunu düşünüyorum,güncelleme ile düzeleceğini umuyorum)

    -Ses konusunda, bana göre ses tatmin edici,kulaklık kullanımında da güzel diyebilirim.Kendi ses uygulamasını çok fazla kurcalamadım ama denediğim kadarıyla başarılı.Yine bazı yazılımsal sorunlar çıkabiliyor.Format yada güncelleme ile düzeliyor.

    -Oyun konusunda; Oyunlarda gayet güzel sonuçlar veriyor donma kasma gibi şeyler görmedim.Fakat aynı performasnı Multiplayer oyunlarda göremedim. RPG tarzı uzun süredir oynadığım (Clash for dawn) oyunda çok fazla donma ve yavaşlık var.Bundan önce oynadığım Samsung s6 ve GM 4g den bile kötü performans gösterdi.Belki oyundan olabilir kesin bişey diyemem.Başka oyunlarda denemekte lazım.Diğer tüm oyunlarda tatmin edici düzeyde.

    -Parmak izi okuyucusu çok hızlı çalışıyor hemen tepki veriyor,Parmak nemli iken bazen bir iki kere denediğim oluyor.

    Genel itibariyle telefon çok iyi fiyatına göre eksiği yok fazlası var diyebilirim,yazılımsal hatalar mevcut düzeltilmesi gereken.

    Bu fiyat bandında telefon almak isteyene ilk önereceğim telefon olur.




  • annieste A kullanıcısına yanıt
    4k da çektiğim kısa bir video drive a yükledim fakat ön izleme 1080p ye kadar çıkıyor bu yüzden direk download linkini koyuyorum siteye upload sadece foto olarak gördüğüm için siteye yükleyemedim umarım işinizi görür. sonunda odak hızını görebilirsiniz kmplayer gibi bir uygulama ile tab tuşunu kullanarak video verilerine, fps ve ses değerlerine ulaşabilirsiniz

    ön izleme linki sadece 1080p ye kadar kalite mevcut 4k için download linkini kullanınhttps://drive.google.com/file/d/0B05koziBzuCwQTdGYW96UHU0VTA/view

    video download linki https://drive.google.com/uc?id=0B05koziBzuCwQTdGYW96UHU0VTA&export=download

    77 mb büyüklüğünde bir dosya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT1908 -- 8 Mayıs 2017; 16:8:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TT1908

    Orijinalden alıntı: GRETACASH

    ÖNEMLİ ..

    NOUGAT GÜNCELLEME SONRASI SİM REHBERİNİ GÖREMEYENLERE KESİN ÇÖZÜM;

    *#*#4636#*#* YAZIYORSUNUZ TELEFONA, AYGIT BİLGİLERİ GELECEK EKRANA, SAĞ ÜST KÖŞEDEKİ 3 NOKTAYA TIKLAYIN "SİM KİŞİLERİ"Nİ SEÇİN TEKRAR 3 NOKTAYA TIKLAYIP İÇE AKTAR DEYİN...GÖREMEDİĞİNİZ TÜM SİM KİŞİLERİNİZ CİHAZA AKTARILACAK...KOLAY GELSİN..

    şöyle bir çözüm bulmuşlar isterseniz bir deneyin bende kod çalıştı sim kart kişilerini kopyalayabildim

    MERHABA ARKADAŞLA ..
    ASUS ZENFONE 3 ZE552KL KULLANICISIYIM. Sİ KART PROBLEMİNİ BENDE YAŞADIM.. ALINTIDA PAYLAŞIM YAPAN ARKADAŞIMIZIN TARİFLERİNİ BENDE BUĞÜN YAPTIM SİMDEKİ KİŞİLER TELEFON HAFIZASINA GERİ GELDİ... ( SİMDEKİ KAYITLI KİŞİLERİ 0 (SIFIR GÖSTERİYOR ) BUDA ASUS UN AYIBI ... ŞİMDİLİK BU ŞEKİLDE KULLANICAM. ASUS FİRMASI UMARIM BU AIBIN FARKINDA OLURDA YENİ GÜNCELLEMESİNİ BİR AN ÖNCE KULLANICILARINA ULAŞTIRIR....




  • arkadaşlar cihazımın titreşimi hiç bir şekilde çalışmıyor ne yapmam gerekiyor ? yere falan da düşürmedim
  • triknight T kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı bende de vardı kapalı kutu cihazım titremiyordu garantiye yolladım değişim yapıldı ama stok sıkıntısı olduğu zamana denk geldi 1 ay sürdü bu değişim ve değişim raporu yerine direk cihaz yolladılar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.