Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
137
Favori
460.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: popcorn41


    quote:

    Orijinalden alıntı: messimessipuyol

    Arkadaslar alicam ama asus turkiyenin asus eshopdan alsak daha iyimidir yani en saglam duzgun cihazi gönderirler degil mi birde garantisini onaylatmak gerekiyormu
    internetten alicam nasil onaylaticam

    Ben eshoptan aldım, sıkıntı olmadı.48 saat içinde teslim aldım.garanti belgesi onayı çoktandır yapılmıyor benim bildiğim fatura garanti belgesi yerine geçiyor, faturayı da zaten adınıza gönderiyorlar kutu içinde.başka siteden alacaksanız paralel ithalat olmamasına dikkat edin.ben hepsiburadayı da öneririm birkaç kere kullanıp beğenmediğim ürünleri koşulsuz geri aldılar.

    Bimeksten almayi düşünmüştum sonradan vazgectim
    asus eshopdan alsam iade etme suresi falan ne kadar telefonda bozukluj çıkınti falan cikarsa sonradan farketip gondersem ne kadar iade suresi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Hesap makinesine girin. 12345+= yapın test açılıcak. Ordan yapın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petroleum P kullanıcısına yanıt
    Eldiven moduna alın öyle kullanın. Bir arkadaş öyle çözüm bulmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32gb versiyonu bugün teslim aldım, almadan önce fazlasıyla araştırma yaptım, gerek internetten gerekse vatan ve bimekse gidip telefonu canlı deneme fırsatım oldu. telefon ince kenarları sayesinde kesinlikle kalınlık hissi yaratmıyor. 2015 yılı tasarım ödülü almış bir telefon, çok akıcı ve keyifli kullanıma sahip. bundan önceki telefonum galaxy S3'le rehberi açıp bi numara bulana kadar sinir krizi geçiriyordum. iyiki almışım diyorum. eşimde de zenfone 6 var. 2 ay kadar önce şarj olmama sorunu nedeniyle servise gönderdim. yeni ürünle değiştirdiler, asus kesinlikle ürününün arkasında duran ve güncellemeleriyle desteğini sürdüren kaliteli bi firma. bu fiyata alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşündüğüm için aldım. herkese hayırlı olsun şimdiden. ve artık bu fiyata bu telefon alınır alınmaz konuşmaları yerine telefonun özellikleri ve gizli güzellikleri hakkında paylaşımlarda bulunulursa bu başlığın daha verimli olacağını düşünüyorum. faydalı paylaşımlarınız için teşekkürler.




  • Arkadaşlar Asus e shop'tan 32gb buzul grisi modeli aldım.Kargolanmasını bekliyorum.
  • 1 haftada iki kere sim 1 durduk yere calismaz oldu, sifre girince aktif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimdeki Zenfone 5'i buna yükseltmeyi düşünüyorum. Satıp, üstüne koyarak ve yakalayabilirsem indirim yakalayarak almaya çalışırım.

    Buna değer mi gerçekten? Önerir misiniz? Teknik özellikleri kağıt üstünde Zenfone 5'e göre daha iyi duruyor da, çok sorunla karşılaşılıyor mu şu aşamada?
  • "Arada çift tıklama algılamıyor", "konuşma bitince ekran açılmıyor bir kaç deneme sonrası açılıyor", "Ekrandaki çıkıntı" bunların dışında sık karşılaşılan başka sorunlar var mı?
  • mağazada inceleme fırsatı buldum fakat hüsranla karşılaştım incelediğim cihazları yan yana koydum yani bu fiyatlarda alınabilecek olanları özelikle inceledim..
    Asus Zenfone 2 , Sony M4 Aqua , Galaxy A5 ve E5 , LG G4C = sonuç hüsran arkadaşlar hızı güzel olabilir fakat o ekran parlaklığı nedir öyle 1200 liralık telefona hiçmi hiç olmamış zaten yan yana koyup incelediğimde ekranını görüp parlaklığı sona dayadım performansına bile bakmama gerek kalmadı ekranın parlaklığı ve netliği gerçekten kötü.. Gün ışığında daha kötü olacaktır yakıştıramadım Asusa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpediem_10

    Arkadaş telefon şöyle kötüymüş böyle iyi değilmiş. Ne telefon almışız millet şöyle android kullanmış böyle yazılımcıymış o biçim donanımcıymış da bizim haberimiz yokmuş Bu telefon üretiliş amacı olarak "orta" sınıf telefondur. Adamlar size güzellik yapıp ful hd ekran + 4 Gb Ram + 64 bit işlemci koymuşlar. Beğenmeyen almayabilir en doğal hakkınız. Ama telefonu gidip de s6, g4, z3, bilmem ne ile kıyaslamanın anlamı da yok. Millet Huawei önermiş, yok adını sanını duymadığım birsürü şey önermiş. O telefonlar bunun dengi değil kimse kusura bakmasın. Ya eski teknoloji ya düşük donanım ya da yazılım desteği perişan cihazlar. Bu telefon bu fiyata iyi arkadaşlar. en az 4-5 sene kullanılacak seviyede donanım ve Asus gibi sağlam bir firma ile destekleniyor. Yazılımsal sorunları var. Bunu tartışalım. Andorid 5.1.1 çıkmışken nedne hala 5.0 kullanıyoruz bunu soralım asusa. Ama yok şöyle kötü yok böyle fena diye saçma sapan yorumlar yapmayalım. Alacak arkadaşlara da tavsiyemdir. Düşünmeden alın. Bu kadar keyifli bir android deneyimim olmadı daha önce benim.

    "Adını sanını duymadığım" söylediğiniz gibi siz duymamışsınız, yoksa gayet de bilinen markalar aslında. Ben OnePlus One önerdim bu telefon yerine, kendim de onu aldım. ZF2 32 GB fiyatına hem de, istesem ZF2 de alabilirdim ama almadım. İnternette iki telefonun karşılaştırma videosu var, OnePlus 1 yıllık olduğu halde her konuda hemen hemen Asus'tan üstün. Bi takmışsınız 4 gb ram diye, şu an günümüzde 3 gb ile 4 gb'nin pek bir farkı yok merak etmeyin. 4 gb ram olsun diye Intel işlemcili telefon alıyorsunuz. Almayın. Paranıza yazık.

    "Asus gibi sağlam bir firma" Evet Asus sağlam bir firma ama bilgisayar konusunda sağlam. Belki önceki zenfone'lar fena değildi bilemem ama bu olmamış. En azından bu fiyata olmamış. Donanımsal olarak da yazılımsal olarak da birçok eksiği var fiyatına göre. Neyse ne desek boş, sonuçta OnePlus, Huawei, Xiaomi adını sanını duymadığınız markalar değil mi? Duymayın da efendim, 4 gb ram'inizle iyi eğlenceler size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 21 Temmuz 2015; 10:34:36 >




  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    sadece ekran parlaklığına bakacaksanız almayınız telefonu efendim; 47k antutu skoru olan, note 4 ile kafa kafaya performans veren telefonu sırf ekranının parlaklığı az diye almayın...
  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırma ile OnePlus One'ın hemen her konuda Asus'tan üstün olmadığı rahatlıkla görülebilir... İşlemciler kafa kafaya, gpu'lar kafa kafaya, Zenfone 2'nin ram'i daha fazla, kamera çekim kalitesine konusunda yorum yapamayacağım ama OnePlus One daha yüksek çözünürlükte video çekebiliyor ve pili sadece 100mah daha yüksek kapasiteli... neymiş; "her konuda hemen hemen Asus'tan üstün" değilmiş. Ayrıca intel işlemcinin nesi var alınmayacak? Taş gibi işlemci işte, performans deseniz performans, stabilite deseniz stabilite...

    Ram konusunda da kendinizi kandırmayın; bugün OnePlus One 4GB ram ile gelmiş olsa "4GB ram çok önemli" diye kendinizi savunurdunuz. Android gibi bir sistemde ram'in fazla olması hiç bir zaman zarar sağlamaz; aksine özellikle güncellemeler için yarar bile sağlayabilir. Bazı üreticiler çok az ram arttırarak(misal 768mb'tan 1gb'a) jellybean değil de kitkat yüklü telefon satabiliyor. Halbuki kitkat 768mb ram'li makinada da rahatlıkla çalıyor. Hatta şu kadarını söyleyim; çalıştırmak istedikten sonra tek çekirden 600mhz işlemci ve 256mb ram'li makinede 4.3 jelly bean bile çalışıyor. Ama üreticilerin yeni ürün satmaları için bahaneye ihtiyacı var. Asus şimdi bu bahane olayında çıtayı yükseğe çekti; en azından biz güncelleme alırken "ram düşük olduğu için çalışmama" bahanesi bize işlemeyecek.




  • sevgili arkadaşlar ben telefonu henüz almadım ama almayı düşünüyorum GSM arena sitesinde fotoğraf karşılaştırmasına baktım kamerası su an piyasadaki en kötü kamera diyebilirim böyle bir telefona neden bu kadar kötü bir kamera koymuşlar inanın anlam veremedim, aklınıza gelen samsung lg sony tüm giriş modelleri ile karşılatırdım gerçekten aşırı kumlanma ve soluk renkler var yani öyle yorumlama yapmanıza da gerek yok ayna gibi ben kötüyüm diye bağırıyor. dileyen herkes biraz ingilizcesi de varsa compare kısmından kendi de bakabilir. bu arada gsm arena sitesinin compare fotoları farklı adet 3 resime sabit bir mesafden sabit bir ışıkla çekilerek elde edilir ve tam çözünürlükte en fazla 3 model seçerek karşılaştırma yapabilirsiniz.
    arkadaşlar benim için önemli olan bir diğer konuda yönlendirme olmaksızın 1. hatla görüşürken diğerine çağrı geldiği zaman ekranda görebiliyormuyuz, yani karşı tarafa telefon kapalı sinyali gitmeyecek bunu deneyen varsa lütfen paylaşsın? çünkü buna göre karar vereceğim lansmanda bu özelliğin olduğundan bahsetmiş ama tam detaylandırmamış eğer bu özelliğe sahipse konu başında da artı olarak bunu belirtin çünkü birçok insanın çift hatlı telefonda aradığı ilk özellik budur. bir diğer sorumsa telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesi yüksek geliyormu ? malum discovery de bundan çok çektik karşı tarafı duymak için telefonu kulağıma bastırmaktan kulağım kıpkırmızı olmuştu 2 senem karşıda ki insanları anlamadan tabi tabi haklısın diyerek geçti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pumaken -- 21 Temmuz 2015; 11:19:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mortarxl

    Biraz araştırma ile OnePlus One'ın hemen her konuda Asus'tan üstün olmadığı rahatlıkla görülebilir... İşlemciler kafa kafaya, gpu'lar kafa kafaya, Zenfone 2'nin ram'i daha fazla, kamera çekim kalitesine konusunda yorum yapamayacağım ama OnePlus One daha yüksek çözünürlükte video çekebiliyor ve pili sadece 100mah daha yüksek kapasiteli... neymiş; "her konuda hemen hemen Asus'tan üstün" değilmiş. Ayrıca intel işlemcinin nesi var alınmayacak? Taş gibi işlemci işte, performans deseniz performans, stabilite deseniz stabilite...

    Ram konusunda da kendinizi kandırmayın; bugün OnePlus One 4GB ram ile gelmiş olsa "4GB ram çok önemli" diye kendinizi savunurdunuz. Android gibi bir sistemde ram'in fazla olması hiç bir zaman zarar sağlamaz; aksine özellikle güncellemeler için yarar bile sağlayabilir. Bazı üreticiler çok az ram arttırarak(misal 768mb'tan 1gb'a) jellybean değil de kitkat yüklü telefon satabiliyor. Halbuki kitkat 768mb ram'li makinada da rahatlıkla çalıyor. Hatta şu kadarını söyleyim; çalıştırmak istedikten sonra tek çekirden 600mhz işlemci ve 256mb ram'li makinede 4.3 jelly bean bile çalışıyor. Ama üreticilerin yeni ürün satmaları için bahaneye ihtiyacı var. Asus şimdi bu bahane olayında çıtayı yükseğe çekti; en azından biz güncelleme alırken "ram düşük olduğu için çalışmama" bahanesi bize işlemeyecek.

    He de geç hocam. Cevap bile vermeye gerek duymuyorum artık. Bi sidik yarışı sevdası almış bunları nedendir bilemedim. Dedim ya herkes telefon uzmanı. Alkışlıyoruz arkadaşları. İyi ki almamışlar




  • pumaken P kullanıcısına yanıt
    Ürün özelliklerini dikkatli okursanız bir yerlerde çift sim kartın iksinin de aktif olduğu yazıyordu. Yani evet biriyle konuşurken öbürüne gelen çağrıyı alıyorsunuz. Kamera konusu yazılımsal. Güncellemeden önceki performansının iyi olduğunu fakat güncellemeyle perişan olduğunu söylüyorlar incelemelerde. Yani düzelecektir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpediem_10

    Ürün özelliklerini dikkatli okursanız bir yerlerde çift sim kartın iksinin de aktif olduğu yazıyordu. Yani evet biriyle konuşurken öbürüne gelen çağrıyı alıyorsunuz. Kamera konusu yazılımsal. Güncellemeden önceki performansının iyi olduğunu fakat güncellemeyle perişan olduğunu söylüyorlar incelemelerde. Yani düzelecektir

    kardeşim tüm çift hatlılarda hemen hemen çift aktif sim çift bekleme filan gibi özellikler yazıyor zaten bende böyle söylediklerini belirttim, ama hiçbirinde dediğim gibi olmuyor maalesef bende eski 5722 vardı onda bu özellik vardı ama androide geçince bu özellik kalktı, yazılanları biliyorum ama gerçeği yansıtmıyor yada başka birşey demek istiyorlar, o yüzden özellikle sordum.




  • pumaken P kullanıcısına yanıt
    E o zaman kullananlara soralım ben tek sim kullanıyorum. Başka mikro sşm bulursam deneyip yazacağım ama bu arada umarım kullanan arkadaşlardan cevap gelir.
  • Evet arkadaslar 2 simde aktif sim1 den sim2 numarami ariyorum telefonum caliyor sim1 ile gorusme yaparken sim2 aramalarini gorebiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon biraz kalın ve ağır gibi, şu an teknoseyir'de incelemesini izliyorum da. kullanan arkadaşlar problem yaratıyor mu ağır ve kalın olması?
  • Arkadaslar telefon abd den geldi, batarya hizli sarj yaziyor ama hizli sarj olmuyor 3 saati buluyor dolmasi ve %10-15lere indiginde cat diye kapaniyor ne yapabilirim kalibrasyon icin deneme yaptim olmadi. Cozum varmi , garanti durumu nasil oluyor abd den alimlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.