Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.288
Cevap
137
Favori
460.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bana şu 32 gb lık modelin kulaklık ses kalitesi hakkında bilgi verirmisiniz güçlü yüksek ve temiz ses verebiliyormu kulaklığa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D4nte kullanıcısına yanıt
    gayet iyi ve yeterli hocam ben beğendim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D4nte

    Arkadaşlar bana şu 32 gb lık modelin kulaklık ses kalitesi hakkında bilgi verirmisiniz güçlü yüksek ve temiz ses verebiliyormu kulaklığa

    kullanıcılardan ayrıca ahize sesi ve kendi hoparlör sesi hakkında da bilgi almak isterim.
    Voice 62dB / Noise 61dB / Ring 67dB
    gsmarenadaki değerler bunlar, biraz düşük gibi diğerlerine kıyasla
  • arkadaşlar bildirim ledinde yanan ışıkları kendimiz ayarlayabiliyor muyuz. örneğin cevapsız çağrı için kırmızı renk olmasını ve sürekli yanmasını istiyorum. bunun gibi ayarları telefonun kendi arayüzünde yapabiliyor muyuz. daha önce ki telefonumda light flow uygulamasıyla her uygulama için kendi ayarımı yapmıştım. ama zenfone da aynı program çalışmıyor.
  • natbolad kullanıcısına yanıt
    sesi bana rahatsız edici seviyede yüksek geldi. Xperiadan alışmışım son ses açmaya bunda açınca fazla bağırıyor kendi kulaklığını denemedim ama nerden denk getirdiysem bi ara skypal diye bi kulaklık almıştım 10 Tl verip. o kulaklıkla dinliyorum. Aman allahım onlar nasıl baslar onlar nasıl tizler. Sanki disko telefon değil
  • @carpediem_10 Ben şu ana kadar Zenfone 2 hiç bir telefonla kıyaslama yapmadım ama böyle sorular geldi banada ve ben dengi olanları ile arasındakilere göre söyledim onun dışında ben burda hiç bir şekilde kıyaslama yapmam. Senin ordaki lafına istinaden bende bu paylaşımı yaptım. Anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsunuz herhalde sizin çin malı dediğiniz telefonların veya ürünlerin genel olarak ihracatı ve ithalatı yaplıyor yani asusun genel olarak kullandığı her şey kendi ürünü sanmayın.

    Asus 1989 yılında kurulan bir taywan merkezli bir firma genel olarak kullandıkları ürünlerin yarısını çinden tedarik ediyor. Bu çok önemli değil ama işte burda Huawei,Xiaomi gibi telefonlar genel olarak F/p Odaklı modelleri var hatta meızu bile burda önemli oluyor kaldıki asus F/P odaklı bir firma idi fakat ülkemizdeki hem fahiş fiyatlar ve vergiden vede asusun cambazlığından dolayı telefon 1000 tl üstüne çıkmak zorunda kaldı. Destek diyorsunuz ama asusun destek vericeği ne malum daha ortada fol yok yumurta yok 5.1 için bir çalışma dahi yok eğer asusu savuncaksanız eğer biraz realist bakmak lazım bu işe. Burda ben çinli telefonların ne fanboyuyum nede diğer koreli üreticilerin ben genel olarak olaya tarafsız bakarım.

    Benim dediğim yoruma bakarsanız bir üstte Huawei için genel olarak destek 0 dedim ve bundan önce artık ürünlerimizi yarı yolda bırakmıcaz diyen bir firma huawei fakat yinede sözlerini tutmadı. Çinli üreticileri seçicek kişi bunu 1 kez düşünmeli benimde demek istediğim sonuç aynı. Ben burda yeri geldi asusu bile savundum önerdiğim bile oldu zenfone 2i ama asusda bir sütten çıkma ak kaşık değil sonuçta her firmanın bir kusurları elbette olabilir sonuçta.

    Bak arkadaş yazmış şu fiyat olsaydı diye @Ashlost 800-1000-1200 olsaydı görürdüm ben burdaki eleştirenleri. F/P F/P diye çıldırırdınız Demiş şimdi burda arkadaş doğru bir cümle sarfetmiş bana göre göre. Bu telefonun olması gereken fiyatı buydu asıl eğer bu şekilde olsaydı büyük ihtimal peynir ekmek gibi satardı bana göre cihazdaki fm radyoyu kapatsalardı en azından trt bandrolünden kısılmış olcaktı. Haladaha dediğim gibi eğer telefonu kampanya ile ucuza getirebilen olursa 32 gb alsın ve kaçırmasın bu telefon en az 3 sene gider belki iyi bir kullanıcı ise şarj sorunu ise fazla kafaya takılmaya gerek yok asus yazılım konusunda iyi 5.1 ile düzelir diyorum.




  • Beyler önermeyin şu cihazı , gm discovery gibi herkesin elinde olmasın.
  • Smart Booster diye bi uygulama yükledim. Android is %29a düştü.
     ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpediem_10 kullanıcısına yanıt
    Bekleme süresinde artış var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: messimessipuyol

    Arkadaslar alicam ama asus turkiyenin asus eshopdan alsak daha iyimidir yani en saglam duzgun cihazi gönderirler degil mi birde garantisini onaylatmak gerekiyormu
    internetten alicam nasil onaylaticam

    Ben eshoptan aldım, sıkıntı olmadı.48 saat içinde teslim aldım.garanti belgesi onayı çoktandır yapılmıyor benim bildiğim fatura garanti belgesi yerine geçiyor, faturayı da zaten adınıza gönderiyorlar kutu içinde.başka siteden alacaksanız paralel ithalat olmamasına dikkat edin.ben hepsiburadayı da öneririm birkaç kere kullanıp beğenmediğim ürünleri koşulsuz geri aldılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LegendWarrior kullanıcısına yanıt
    Benim bekleme süresi sıkıntım yok ki. Rahat rahat yetiyor tam gün
  • Telefonu ASUS E-SHOP kendi internet sitesinden aldım. 3 haftadır Zenfone 2 kullanıyorum. Daha önce Samsung Galaxy E5 kullanıyordum 1 aydır. Normalde Samsungdan nefret ederim, ancak babama almıştım:) Herkes 3 bin liralık telefonlarla; LG 4, İPHONE 6 lar ile kıyaslamış Zenfone 2 yi. Bende 799 liralık Galaxy E5 ile kıyaslayayım:))

    Ben telefon bataryası konusunda titiz biriyim. Zenfone 2 nin batarya ömrünü uzatmak için elimden gelen herşeyi yaptım. Örneğin; telefonun içinde gelen Clean master ve Trend antivirüs programlarını bile sildim batarya yiyor diye. Clean master gibi programlar boşuna şarj ve ram tüketiyor, onun yaptığı işlemleri manuel olarak ayarlardan yapabilir, telefonunuzu, ön belleği ve ram'i temizleyebilirsiniz.


    1) Telefonda hiç oyun oynamıyorum. Konuşma yapmam. Sadece daima WİFİ açık olur. Günde 2 saat whatsapp kullanırım. Internet açmıyorum. Müzik dinlemem. Tüm titreşimleri, tuş sesi falan kapattım. Tüm araştırmalarıma, çabalarıma rağmen; telefonun ayarlarını minimun yaparak adeta akılsız telefona çevirerek ( mailleri bile otomatik senkronize etmeyi devre dışı bıraktım); ayrıca otomatik başlatma yöneticisinden tüm uygulamaları devre dışı bıraktım. Yani arka planda hiçbir uygulama çalışmıyor, whatsapp bile manual) Yinede maximun 5 saat ekran süresi alabildim. 24 saat açık kalma süresi aldım ancak; geceleri belirli saatler arasında otomatik ultra tasarruf moduna ayarladığım için, hiç şarj yemiyor tabi. Telefonun max. süresini uzatmak için herşeyi ama herşeyi yaptım WİFİ dışında, kullanmıyorum telefonu artık elime almıyorum en yüksek bataryayı görebilmek için, sonuç olumsuz. Gmail, google senkronizasyon, telefonda herşeyi kapattım kısacası. Telefon %15 altına düştüğünde ultra güç tasarruf moduna geçmesi içinde ayarladım. Batarya gerçekten sıradan telefonlar gibi.. Samsung E5 kadar iyi değil. Ekstrası yok...

    Ben 799 liraya aldığım Samsung Galaxy E5'te; sürekli whatsapp, telefonla konuşma,internet,sms, spofity internetten müzik, radyo, chat programları , internet paylaşımı gibi herşeyi kullanırken telefon rahatlıkla 2 günü çıkartıyordu. Samsungda Android işletim sistemi kullanımı en fazla %10'larda geziyor. Bizim Zenfone 2 de ise %60'ları buluyor maşallah. Ben ZF 2'de yaptığım kısıtlamayı Samsung E5'te yapsam, rahat 4 gün giderdi o telefon. Hiç bir kısıtlama yapmadan 14 saat ekran süresi aldım Samsungda.

    2) Zenfone 2'ye Flip Cover deluxe kapak aldım. Kapak camı işe yaramaz inanılmaz toz çekiyor. Onun dışında görünüm olarak çok şık ve kapak açıldığında tuş kilidi açılıyor. Bu arada bu kapakta yaklaşık %2 oranında şarj harcıyor. Birde, telefona 2 kere boşluğa tıklayıp tuş kilidi açmak çok şarj yiyor diye okudum bir sitede.

    3) ZF 2'de 4 GB ram'in ortalama 1,8 GB'sini kullanıyorum. Tüm uygulamalar dahil herşey kapalı olduğu halde bu kadar ram kullanması manidar. Hepsini işletim sistemi kullanıyor ve telefon içindeki tam 33 tane ASUS'un silinemeyen uygulaması.

    Samsung E5'te 1,5 GB ram vardı. Herşey açık 0.95 GB ram kullanıyordu. Hiç kasma donma v.s yoktu. Ekran ise elbette daha canlı ve iyiydi. Zaten Samsungda durum tam tersi. Kullanım sonunda ekran %60 harcıyor, Android %10. Zenfone 2'de ise Ekran %10 harcıyor, Android %60.

    4) Zenfone 2'nin arka kamerası oldukça başarılı. Oldukça güzel özellikler mevcut. Ben Samsungla kıyaslıyorum. Samsung kamera ve ekranda en iyisidir. Arka kamera Samsungdan iyi özellikle akşam çekimlerinde. Tabi Zenfone 2 13 MP ; Samsung E5 ise 8MP arka kameraya sahip:)

    Ön kamerada ise Samsung 5 MP daha iyi. Çok net görüntü. Zenfone 2 ön kamerada gündüz bile çok dikkatli bakarsanız bir kumlanma görülüyor. Zaten Asusun kamera konusunda Samsungu geçmesi beklenemez. Kamera konusunda da titiz biri olarak Zenfone 2 kamerası benden geçer not aldı diyebilirim. En azından akşamları diğer telefonlardan çok daha iyi fotoğraf almak mümkün.

    5) Görünüm olarak Zenfone 2 daha karizma, sert , elit ve şık. Galaxy E5 ise çok daha kibar, ince, tam kadın telefonu.

    6) Zenfone 2 tam bir performans canavarı. Hız konusunda üstüne yok.


    Sonuç olarak eğer oyun oynamıyorsanız, kamera ve pil sizin için önemli ise Samsung E5 almanızı tavsiye ediyorum. Eğer büyük, ekstra özellikli, performanslı, görünümü çekici, bir telefon istiyorsanız, oyunda oynuyorsanız Zenfone 2 almalısınız. Gençler için Zenfone 2, orta yaşlı ve kadınlar için Samsung E5 :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meleti44 -- 20 Temmuz 2015; 19:50:05 >




  • Arkadaşlar test işlemini nereden yapıyorduk?
    Ölü piksel dokunmatik Vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye olarak almayı düşünüyorum. Sorun çıktığında iadesi kolay olan asus'un kendi sitesi mi yoksa hizlial, hepsiburada falan bu konuda iyi midir? Gidip mağazadan alacaktım ancak sorun çıkınca para iadesi yapmayıp teknik servise gönderiyorlar bir dünya tantana çıkıyor. Kısacası nereden almamı önerirsiniz?
    Not: 32 gb olan modeli alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Hocam antutuda ekran resti var. Lcd test diye oradan bakabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alsace34

    Hocam antutuda ekran resti var. Lcd test diye oradan bakabilirsin.

    Teşekkür ederim, bu arada
    hesap makinesinden .12345+= kombinasyonunu girip bütün modları test edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap makinasina ",12345+" yazarsaniz test ekrani gelir @htepeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serro efe S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 32Gb modeli nereden alabilirim Asus e-Shop dışında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kqpeli

    Ekrandaki çıkıntı ve sensor ile ilgili problemim yüzünden cihazı iade ettim ama tekrardan sipariş geçicem yada gidip bir mağazadan seçip almayı düşünüyorum




    Cift tiklama sorunu yuzunden bugun iade etmek istedim ancak internetten almadigim icin 14 gunluk iade suresinin gecerli olmadigini ve servise gondermem gerektigini soylediler vatan computer da.
    Ne yapmaliyim duzelmez mi cift tik sorunu guncelleme ile?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.