Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
137
Favori
460.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teknosa dan aldık hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan kac kere yazdim bu basliga bu cihazda sarj sıkıntısı yok 5-5.30 saat ekran suresi veriyor buda 1 gunu rahat cikarir demek gidin s6,m9,g4 e bakin 3,30 saati anca goruyolar. Kullanmadan kotulemeyin su zenfone serisini adam gelmis g7 nin ekrani daha iyi diyor parlakligi sadece iyi yoksa g7 nin ekrani çamur.bu telefon herturlu alinir ama az daha koyarim derseniz benim görüşüm z3 compact tan yana olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamaları , menüye girip sol üstteki 3noktaya tıklayıp gizle deyince ,menüde görünür ya da görünmez yapabiliyorsunuz ama silinmiş olmuyor . %100 anlamadım ama sanırım sonlarda zorla devredışı bırakma gibi bşr şeyden bahsediyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok şaka yapıyorum zaten ben de uzun zamandır girmezdim foruma. Telefondan sonra öyle aklıma geleni yazıyorum buraya. Fazla beklentiye girilmesin diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yasinayaz23

    Lan kac kere yazdim bu basliga bu cihazda sarj sıkıntısı yok 5-5.30 saat ekran suresi veriyor buda 1 gunu rahat cikarir demek gidin s6,m9,g4 e bakin 3,30 saati anca goruyolar. Kullanmadan kotulemeyin su zenfone serisini adam gelmis g7 nin ekrani daha iyi diyor parlakligi sadece iyi yoksa g7 nin ekrani çamur.bu telefon herturlu alinir ama az daha koyarim derseniz benim görüşüm z3 compact tan yana olur.

    Zenfone 3 çıktımı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, iyi bayramlar öncelikle.
    Bazı arkadaşların pil konusundan dem vurduğunu görünce
    ve bazı cümlelerde Z3 Compact'ın adı geçince bir Sony Z3 Compact kullanıcısı olarak bir kaç kelam etmek istedim affınıza sığınarak.
    Ben cihazı alalı 2 hafta oluyor.
    Cihazda öyle oyun oynamayı fazla sevmem, Benim için önemli etkenler taşınabiirlik, ses kalitesi ve pil dayanıklılığı...
    Bu 3 etken beni z3 compact almaya itti.
    Çünkü cidden piyasada boyut ve performans itibariyle rakipsiz bir cihaz diyebilirim.
    Düşünsenize 4.6 inçlik 720p bir ekranda Snapdragon 801ac 2.50 Ghz kullanma fırsatını yakalıyorsunuz,
    ve 2600 mah'lık bir piliniz var.
    LG G3 modelinde 2k ekrana koymuştu bu işlemciyi yanlış hatırlamıyorsam :)
    Her neyse ilk hafta aldığım ekran süresi 7-8 saat arasıydı.
    Dediğim gibi benim yaptığım şeyler internette gezinti + internetten bol bol film izlemek, youtube, bolca müzik ve 2500 adetlik e-book arşivimdeki kitapları okumak...
    Bugün 2. haftayı doldurdum 10 saat 16 dakikalık bir ekran süresine ulaştım. Telefonun bekleme süresi ise 29 saat yani 1 günden biraz daha fazla.
    Ve şunu da söylemeliyim cihazı aldığımda Lollipop 5.0.2 yüklü olarak geldi. Malum 5.0'ın şarj sorununa rağmen bu sürelere ulaştım. Yakında gelecek olan 5.1.1 güncellemesiyle pil optimizasyonunu daha da geliştirdiklerini söylüyor Sony...
    Ve bu süre içerisinde parlaklık %50 (otomatik modda yani dışarıda gün ışığı var iken parlaklık otomatikman artmakta), wifi sürekli kesintisiz açıktı ve stamina modda kullandım. Bu modda kullananlar bilir ekran kapandığında wifi, veri akışı gibi pil kapasitesine negatif etki eden şeyler otomatik olarak kapanıyor. Ta ki siz ekranı tekrar açana kadar...
    Kısacası eğer aklında Sony Z3 Compact almak olan arkadaş varsa gerçekten pişman olmayacağını temin ederim. Burda tek mesele bütçeye dayanıyor. Ben 1450 liraya almıştım Mediamarkt'tan. Sanırım hala aynı fiyatlardadır.
    Ses kalitesinden bahsetmeye gerek duymadım ama yine de bilginiz olsun.
    altta ve üstte çift stereo hoparlörlerle muazzam temizlikte net bir ses çıkışı veriyor.
    Ekran süresininin vs. resmini paylaşıyorum inceleyebilirsiniz.
    Sevgiyle kalın...
     ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hmozdogan

    bikaç sorum olacak telefona sim1 için mikrosim mi gerekli öyleyse herhangibi avea servisinde yada bi telefoncuda kırdırabilir miyim son olarak da ücret alıyolar mı

    Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama Ankara icin balikcioglu pasajina gidip sensorleri acıkta bırakan bir cam koruma alın 15-20 liraya aldıgınız yerdede kartı ucretsiz microsime kestirin, sehrinizde telefon pasajı vardır diye dusunerek yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotbycb K kullanıcısına yanıt
    teşekkürederim hocam evet ankaradayım öyle yaparım:)
  • tyfnpsgt T kullanıcısına yanıt
    kıpraşım
  • Arkadaş telefon şöyle kötüymüş böyle iyi değilmiş. Ne telefon almışız millet şöyle android kullanmış böyle yazılımcıymış o biçim donanımcıymış da bizim haberimiz yokmuş Bu telefon üretiliş amacı olarak "orta" sınıf telefondur. Adamlar size güzellik yapıp ful hd ekran + 4 Gb Ram + 64 bit işlemci koymuşlar. Beğenmeyen almayabilir en doğal hakkınız. Ama telefonu gidip de s6, g4, z3, bilmem ne ile kıyaslamanın anlamı da yok. Millet Huawei önermiş, yok adını sanını duymadığım birsürü şey önermiş. O telefonlar bunun dengi değil kimse kusura bakmasın. Ya eski teknoloji ya düşük donanım ya da yazılım desteği perişan cihazlar. Bu telefon bu fiyata iyi arkadaşlar. en az 4-5 sene kullanılacak seviyede donanım ve Asus gibi sağlam bir firma ile destekleniyor. Yazılımsal sorunları var. Bunu tartışalım. Andorid 5.1.1 çıkmışken nedne hala 5.0 kullanıyoruz bunu soralım asusa. Ama yok şöyle kötü yok böyle fena diye saçma sapan yorumlar yapmayalım. Alacak arkadaşlara da tavsiyemdir. Düşünmeden alın. Bu kadar keyifli bir android deneyimim olmadı daha önce benim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem_10 -- 20 Temmuz 2015; 10:43:08 >




  • carpediem_10 kullanıcısına yanıt
    ''Yok adını sanını duymadığım birsürü şey önermiş'' Bu cümle ne alaka şimdi Bu arada adını sanının duymadığım demişsin fakat pazar payında büyük bir rol oynuyor Huawei,Xiaomi Şu anda bu telefonlar Samsungdan Lgden daha önemli ve çin pazar payını nerdeyse katlamış durumdalar.


    Ama şunu söyleyebilirim burda Zenfone 2 ile diğer telefonları kıyaslama yapmak normal olabilir Ama G7 yanlış seçim çünkü fiyatına göre vede donanımına göre kıyaslanılmaz zaten kaldıki üsttede yazdım güncellemeden feragat etmiş oluncak kısaca. Bu telefonun dengine göre Z2 veya G3 arasında bir kıyaslama yapılması mümkün olabilir hatta bir önceki amiral gemi G2 bile olabilir. Kaldıki eğer zenfone 2 olması gerektiği gibi bir fiyattan çıksaydı rakipsiz olurdu. Android 5.1 şu anda bir tek nexus ve S6'da çıkmış durumda daha global olarak yayılmış değil o yüzden onun çıkışı uzun sürer daha teorik olarak asus tarafında bir çalışma varmı oda bilinmiyor en azından bu seneyi bitirmeden çıkarması lazım.

     ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 20 Temmuz 2015; 10:59:41 >




  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Yeter babacım. Kıyaslaya kıyaslaya bi hal oldunuz. Sıkıldık artık. Kıyaslama yapacaksanız yeni topıc acın orda kıyaslayın. Artı bana ne çının pazar payından. Ben de yakından takip ediyorum her modeli. Bana Xiaomi müşteri hizmetlerinin numarasını söyleyebilir misin? Huawei de kullandım. Evet güzel telefon. F/P ürünü. ama Desek? Ben söyleyeyim destek sıfır.
  • Yok çıkmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben xperia c4 de kullandım zenfone 2 de zenfone 2 çok çok daha hızlı ve güçlü bir telefon güldürmeyin bizi ne kötülediniz telefonu sony hep sıkıntı çıkaran bir marka görürsünüz xperia c4 e güncelleme gelmeyecek doğru düzgün sony z serisine önem veriyo m4 aqua ya bile bu kadar reklam yapmışken c4 de nedense reklam görmedim ben. Selfie için almak istiyosanız tamam alın ön kamerası gerçekten güzel ama ben dün zenfone 2 ile karanlıkta çekim yaptım gerçekten bana çok güzel geldi fotoğraflar elimde iphone 5s vardı abartmıyorum karanlıkta zenfone 2 daha başarılıydı dediğiniz gibi çok mükemmel çekmiyo ama benim önceki telefonum kötü olduğundan belki iyi gelmiştir. Ama 5s o kadar pahalı olmasına rağmen yakın seviyede . Oyun performansı olarak zenfone 2 rahat alır çoğu iyi özellikler isteyen zorlayan oyunları yükledim ben gayet rahat çalıştırdı. Kamera için alıyosanız xperia c4 alın birde ekran kalitesi olarak ama ben donanım istiyorum her oyunu stabil bir şekilde açsın kasma olmasın ilerde güncellemede gelsin istiyorsanız zenfone 2 alın . Her iki telefonda ısınıyor ama sony daha fazla ısındı onu test ettim zenfone 2 ısınıyo ama çabuk soğuyo arkadaşlar birde demişsiniz zenfone 2 şarjı dayanmıyo diye 2 saat civarında full şarj oluyor telefon ben 2 gün önce sadece internetle 1 günü çıkardım oyun oynarsanız yarım güne iner ama hızlı şarj bence o sorunu önlüyor. Bence bu fiyat aralığında alınabilecek en uygun telefonlardan biri bu hepsinin başka özelikleri var inceleyin öyle alın ama burdaki sorunlar her telefonda var benim arkadaşta z3 vardı o bile kasıyordu menüde bile ondan dolayı bu birazda kullanımla alakalı burdakilere çok bakmayın gidin deneyin görün test edin öyle karar verin ben burda kamerayı kötüleyenlerin kameraman olduklarını zannetmiyorum gayet yeterli bir performans benim için mesela. Buraya kadar okuduğun için teşekkür ederim.




  • carpediem_10 kullanıcısına yanıt
    Vallaha ağzına sağlık. Buraya gelip ürünü almayan, o kadar negatif eleştiri okuyorum ki, hay xiomi huawei sonymiş falanmış filanmış... Xperia P U daki sıkıntılardan sonra bi daha sony firmasına güvenilmez o hatayı yaşadık kardeşim. General mobile discoveryde şarj soketini yaptırmaktan bi hal olduk onda da güven gitti. Ee veriye kaç firma kaldı? Nokia Samsung Apple HTC Motorola Nexus Vb. Nexusla motorolanın ülkemizde olduğu zaten tartışılır, HTC sebebi bilinmez tasarımları çok itici belki duymuşsunuzdur Tasarım mimarını işten kovdular. Apple eyvallah güzel telefon klas telefon 6 \ 6+ ama IOS kadar basitleştirilmiş bi işletim sistemi olamaz ya. Tek tek mesaj sil, tek tek rehber sil galeriden paylaşma butonuna bas farklı programlar göreme vb. vb. Samsung pazar piyasasını Nokia'nın elinden Android'e geçmediği için kaptırdığı için artık fiyatları dudak uçuklatacak derecede pahalı. Ekranındaki kalitede bana gelen anormal bi biçimde garip geliyo sanki pixelleri yağlı boya gibi ne biliyim bana öyle geliyor. Nokia eğer androide geçseydi şu an hala piyasadaki tartışmasız en iyi telefon markası olurdu. Ama iş işten geçti, bencillik kaybeder.

    Benim bu modelde tek eleştirdiğim şey 4G ye varana kadar koyuyorsun 3G görüşmesi yapmama izin vermiyosun var mı böyle saçmalık ya? Zenfone 6 da bile var bu özellik şuna koymaman tartışılır.

    Şu telefonun fiyatı 1100-1300-1500 yerine 800-1000-1200 olsaydı görürdüm ben burdaki eleştirenleri. F/P F/P diye çıldırırdınız.

    Ürünü almayan arkadaşlar rica ediyorum yapıcı eleştiri yapsınlar yıkıcı eleştiri değil! Farklı ürünlerle gereğinden fazla kıyaslayacaksanız çıkın bu konudan bakın orda başka topicler açın orda tartışın. Vallaha geriyosunuz adamı yeter ya!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bluetooth la dosya alabiliyorum gonderemiyorum, ön kamerayla video cekemiyorum nasıl yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotbycb K kullanıcısına yanıt
    On kamerayı otomatik moda al öyle oluyor

    Bluetooth denemediğim için bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonda çift sim kart takılıyken iki hat ile de mobil veri ile internete girebiliyormuyuz. Asus'un sitesinde veri hizmetini yalnızca SIM1 destekler. yazıyor. Çift hat kullanan varsa bilgi verebilir mi?
  • arslanrecep kullanıcısına yanıt
    doğru ve 2. sim sadece 2G destekli, bilginize.
  • 5-6 ay önce imzamdaki bilgisayarı almak için ana konusuna girip günlerce sayfa sayfa mesaj mesaj okudum. O kadar çok sorun o kadar çok eleştiri vardı ki çok vazgeçtiğim anlar oldu.Sonuçta forum yeri her 10 mesajdan 9 tanesi sorun çıkıp yardım istemeye gelenle dolu. Bakınca çok sorunlu bi cihaz sanıyorsun.Ama Asusa güvendim f/p ürünü olarak aldım. 6 aydır sıkıntısız kullanıyorum şimdi hala ana konuyu takip edip hala almayın diyenlere gülüyorum. Hiç pişman olmadım iyi ki de almışım...

    Aylarca zenfone 2 yi bekledim izlemediğim inceleme videosu kalmadı. Eksilerini artılarını öğrenip bana göre oldugunu anladım 16 lık model vatandayken hergün gidip inceledim. 32 lik gelmeden parasını (avans satış mı ne diyolar) ödeyip cihaz gelince ilk alan ben oldum. Şu forumda yazan sıkıntıların ( alttaki çıkıntı, çift tıklamayla açılmama,netin kopması, şarj, konuşurken ekranın açılmaması ) hiç birisi bende yok. Yine her gün buraya girip yok berbat telefon yok 900 olmalıydı yok şu olmalıydı diyenlere gülüyorum. Gören hayran kalıyor. Benden sonra 2 kişi daha aldı. 16 gb lik modelini babama aldık (şu an arada maile bakıp,ara sıra face ve sık sık telefon görüşmesiyle 2-3 günde bi şarj ediyor.) Memnun olmayan yok. 1300 tl'ye kasma problemi olmayan kendini aşmış çok stabil bi arayüz olan Zenuı arayüzlü, 5.5' lik ips ekranlı,uzun süre ram sıkıntısı çıkarmayacak vs vs bi telefon kullanıyorum. Gece yatarken ulta tasarruf modunda %5 sarj yediğini söyleyenler olmuş. Aynı şekilde bende bırakıyorum %1 en fazla %2 gidiyor. Diyeceğim odur ki alacak arkadaşlar sadece ana konuya bakıp telefondan soğumayın. Hangi ürünün ana konusuna bakarsanız dert sıkıntı doludur. İYİ Kİ DE ALMIŞIM :)




  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.