Şimdi Ara

ASUS__YENi__P552w__Modelini__Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS , Htc Touch i andiran P552w modelini duyurdu.Donanimsal ve Teknik olarak touch modelinde olmayan ,GPS receiver SiRF StarIII chipset ,3g HSDPA, 3.6 Mbps baglanti ozelligi,256MB flash memory ve 128MB RAM ve Marvell Tavor 624MHz processor islemcisi ile Asus P552w dikkat cekici bir model olmus.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1999&idPhone1=2519

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 9 Eylül 2008; 22:19:23 >

• htc touch taklidi gibi geldi
  • Htc Touch modelini oldum olasi begenmisimdir,Asus un bu modeli icin Touch modelinin taklidi diyemem ancak ,Asus un Htc den esinlendigi kesin.

Ozellikleri de bu boyutlara gore hicte fena degil.
  • islemcisine bakınca bosverin htc touch u diyesim geliyo asusun işlemciye baksana gayet iyi
  • Tasarım HTC'ye benziyor fakat özellikler HTC Touch'dan kat kat iyi.
  • Asus win mobile cihazlara olan ilgiyi ve bu tip telefon kullanma kültürünü ülkemizde 535 modeli ile bayaa bir yaymış oldu. Fakat takipçisi olan modeller hayal kırıklığı yarattı ve 535 in yerine koyulabilecek bir ürün malesef henüz geliştirip piyasaya sürmedi.
    Özellikler bakımından güçlü her ne kadar esinlenme de olsa bayağı şık bir cihaz bu seferki. Ancak artık sadece asus değil diğer üreticilerin de tamamı şu qvga ekran kullanımına bir son vermeli.
    Tamam batarya süresi engeli çıkacak bu sefer de ama varsın telefonlar da biraz kalın olsun canım. Nedir şu zar inceliğinde telefon modası haala anlayabilmiş değilim. k750, nohya 6600, n95 gibi telefonları taşımak mı zor geliyor insanlara. Kalınlıktan herkeş şikayetçi olsa bu telefonlar aylarca top seller olmazdı.
    Artık qvga ekrana son.

Düzeltme : Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 10 Eylül 2008; 23:44:39 >

• Kendine has bir tasarımla daha da güzel olurmuş. Touch'un kopyası resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Glide adlı üç boyutlu uygulama geliştirme arabirimine (API) de sahipmiş bu cihaz, ASUS firmasınınhttp://www.asus.com/news_show.aspx?id=12750 linkinde açıklamışlar. Araştırdığım ve anladığım kadarıyla eski emektar Voodoo grafik kartlarında oyun performansını artırmada kullanılan bu yardımcı programı arayüz yaparak uygulamaların daha esnek çalışmasını sağlamışlar gibi. Bunun yanında biraz daha ayrıntılı bir haber için buraya da bakabilirsiniz arkadaşlar.

• Süper özellikleri var bence Touch dan daha iyi olduğu kesin.!!
  • ben yine de touch derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: quentin

ben yine de touch derim

Neden touch dersin? Asus'tan ne fazlası var touch'un?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronurer

quote:

ben yine de touch derim

soyle fazlası var dizayn ve sıklık olarak bir numara
    oyle pda alıp tum işlemcisini kullacak halim yok benim asgari ihtiyaclarımı gordukten sonra fazlasına gerek yok tabi goruntu onemli benim için
    tercih meselesi tabi
  • Bunun p535 i katlıycak ne özelliği var anlamadım doğrusu...tasarımı da o kadar hoş değil bence, işlemci zaten piyasadakilerin en hızlsıydı fazlasına gerek olmuyo %99 uygulamada, oyunda... bi p560 gelcekti noldu ona?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurkillinc

Bunun p535 i katlıycak ne özelliği var anlamadım doğrusu...tasarımı da o kadar hoş değil bence, işlemci zaten piyasadakilerin en hızlsıydı fazlasına gerek olmuyo %99 uygulamada, oyunda... bi p560 gelcekti noldu ona?

Nereden okuduğumu net hatırlamıyorum ancak ZX1 Lamborghini, P560, M536 modellerinin üretiminden vazgeçildiğini okumuştum önceki günlerde.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ronurer

quote:

ben yine de touch derim

soyle fazlası var dizayn ve sıklık olarak bir numara
    oyle pda alıp tum işlemcisini kullacak halim yok benim asgari ihtiyaclarımı gordukten sonra fazlasına gerek yok tabi goruntu onemli benim için
    tercih meselesi tabi

Sende haklisin,benim icin islevselliginin yaninda tasarimda onemlidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.