Şimdi Ara

Asus X550JX-XX171D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus X550JX-XX171D Intel Core İ7 2.6 Ghz 4 GB 1 TB 15.6" Freedos Taşınabilir Bilgisayar

2629 tl
    sizce bu laptop nasıl gençler ? Genelde oyun için kullanmayı düşünüyorum, bütçeyi fena zorladım ancak bu kadarı geliyor cepten...
    http://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx171d-intel-core-i7-2-6-ghz-4-gb-1-tb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-BDX550JXXX171D

• Piyasanın en iyi F/P makinası tartışmasız.

SSD upgrade edersin ilerde garantiye müdahale etmiyor şahane olur tadından yenmez. Hiç tereddüt etme al.
  • Bu bilgisayarı almayı planlıyordum, son anda vazgeçip monster almaya karar verdim. Hatta dün . Nedenini seninlede paylaşmak isterim. Nedeni ram vs. Parçaların anakarta gömülü olması (4gb olanı). Herhangi bir ariza durumunda tamamen anakartin degismesi gerekicek. Bu garanti kapsadigi surece sorun yaratmaz ama benim istedigim daha uzun sure guvende hissetmek. Tabi herhangi bir kullanici hatasi durumunda bilgisayar cop. Temiz kullanirim diyosan bu fiyata alabilecegin en saglam pc diyebilirim. Ucuz olmasida bundan kaynakli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oseduzcan -- 18 Ocak 2016; 22:35:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memur çocuğu olarak ve yazın çalıştığımızı ekleyerek aldığımız için mecbur f/p ürün bakıyoruz ve en mantıklı seçim bu önümüzdeki hafta bende sipariş geçiceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.