Şimdi Ara

asus x550jx site tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop almak istiyorum ve asus x550jx tercih ettim ama hangi siteden alıcağıma karar veremedim
    Novabilgisayar, teknoloji kapında, pcdepo gibi sitelerde fiyatları diğerlerine göre çok uygun (özellikle son 2si) birde bunlar artı olarak 8 gb ram takıp veriyorlar.

Ne tavsiye edersinizbu siteler guvenlimi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhee -- 2 Eylül 2015; 17:07:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardesim aynı pcnin 12 gb versiyonu var çok guzel bi bilgisayar ve pcdepo tercihimdir

• evet kardeşim zaten bu sitelerde 12 gb hemde daha uygun diye tercih ettim. aslında ben nova bilgisayardan almak istiyordum ama pazartesi gününe kadar kapalıymış. diğerlerine güvenebilir miyim sence?
  • Pcdepo ve novabilgisayar güvenilir diğerlirini bilmiyorum sitenin yorumlarina bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: akhee

evet kardeşim zaten bu sitelerde 12 gb hemde daha uygun diye tercih ettim. aslında ben nova bilgisayardan almak istiyordum ama pazartesi gününe kadar kapalıymış. diğerlerine güvenebilir miyim sence?

sıkıntı yaşamazsın
  • Teşekkür ederim pcdepo Dan almaya karar verdim : )

• sıkıntı yaşamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: polianacismile

sıkıntı yaşamazsın

İnşallah öyle olur teşekkür ederim :D

• Pcdepo da elden alım varmı ? Ofis gibi bi yeri varmı acaba yoksa bildiğimiz deposu mu var? Ben ebrar bilgisayar dan almayı düşünüyorum da güvenilir mı orası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop almak istiyorum ve asus x550jx tercih ettim ama hangi siteden alıcağıma karar veremedim
    Novabilgisayar, teknoloji kapında, pcdepo gibi sitelerde fiyatları diğerlerine göre çok uygun (özellikle son 2si) birde bunlar artı olarak 8 gb ram takıp veriyorlar.

Bu fiyata şu aletleri tavsiye edebilirim.

Lenovo 15 inç 3649 Lira Fiyatı var stok yok diyor ama var mağazalarda.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LENOVO-Y50-70-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4710HQ-2-5-GHz-16-GB-1-TB-SSHD-GeForce-GTX-860M-4-GB-Win-8-1-Notebook-Siyah,103452,1925964.html?langId=-14

Acer 17 inç

http://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx

Acer 15 inç gtx950 4 gb

http://www.bimeks.com.tr/urun/147998/acer-vn7-571g-52zy-nx-muxey-005-.aspx

Gtx 950m yerine 860m tavsiye ederim internete karşılaştırma yaz aralarındaki farkı görüceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hkn22

quote:

Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop almak istiyorum ve asus x550jx tercih ettim ama hangi siteden alıcağıma karar veremedim

Bu fiyata şu aletleri tavsiye edebilirim.

Lenovo 15 inç 3649 Lira Fiyatı var stok yok diyor ama var mağazalarda.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LENOVO-Y50-70-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4710HQ-2-5-GHz-16-GB-1-TB-SSHD-GeForce-GTX-860M-4-GB-Win-8-1-Notebook-Siyah,103452,1925964.html?langId=-14

Acer 17 inç

http://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx

Acer 15 inç gtx950 4 gb

http://www.bimeks.com.tr/urun/147998/acer-vn7-571g-52zy-nx-muxey-005-.aspx

Gtx 950m yerine 860m tavsiye ederim internete karşılaştırma yaz aralarındaki farkı görüceksin.

Hocam bilgisayarlar güzel de ben okadar para veremem alabileceğim en iyi bilgisayar bu şimdilik. Ama teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

• akhee kullanıcısına yanıt
    Bütçen ne kadardı ona göre yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hkn22

Bütçen ne kadardı ona göre yardımcı olalım.

En fazla 2.500 hocam :)
    Zaten ben aslında alıcağım bilgisayara karar verdim konuda hangi siteden almam daha iyi olur diye sormuştum ama açıklayamadım sanırım

• Söylediğin aleti ben karıştırmışım 3500 civarı biliyordum pardon

• ebrarbilgisayar da daha ucuz
  • akhee kullanıcısına yanıt
    Bu bölümden gitmiştim ama öylesine bakayım dedim. Yine türemiş pcdepo öven üyeler. Sıkıntı yaşamayan kişiler mevcut ama yaşayanlar da bir hayli fazla. İnternete pcdepo şikayetleri yazarsan çok sayıda şikayet bulabilirsin. Yine de göze alıp pcdepodan alıcam diyorsan, senin bileceğin iş. Ben insanlık görevimi yapıp uyardım. Kolay gelsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikara123 A kullanıcısına yanıt
    hocam aslında internette hangi siteyi araştırırsak şikayetler bulabiliriz her neyse ben yinede işi riske atmıyım nova bilgisayardan alıcam. pcdepo dan sorun yaşamıyanlar var ama ne ben nede çevremde alışveriş yapan olmadığından pek risk almak istemiyorum :)

birde biraz daha bekliyim dolar biraz daha düşsün şimdi çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhee -- 4 Eylül 2015; 12:36:56 >
  • ebrar bilgisayar güvenli ve ilgililer
  • İstanbulbilişim den almaya karar verdim

• notebookadresi de uygun ve farkettimki pcdepo ile notebookadresi ayni adrese sahip ikiside umraniyede.Ben elden almayi dusunuyorum.Tabi varsa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.