Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.040
Cevap
230
Favori
712.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YouTube
    https://www.youtube.com/watch?

v=XBBDH3cTpNY#t=99

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainarc R kullanıcısına yanıt
    Tabii ki HDD'de ucuza gitmişler, geçenlerde bilgisayarım açıkken diz hizasından halıya düşürdüm. HDD mekaniği yanmış, şaka gibi. Herneyse garantiye vermek yerine gittim sağlam markadan SSHD aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRHe4D -- 22 Ekim 2014; 12:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterofSpears

şöyle diyeyim . prize takılı olarak verim artıyor. örneğin prize taktıgımda bf4 ü ultra açayım dedim ilk 5-10 dk hic takılma vs. olmadı sonra yavaş yavaş başladı takılmalar. ha takılma dedigim öyle 3-4 sanıye takılmıyor minik minik takılmalar. bunlar siz de de oluyor mu yani olası mı böyle bir durum?

hiç mi okumadın önceki sayfaları o dediklerinin hepsi hdd den kaynaklı git bi ssd al bakalım hiç kasma olacak mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Özgür__

Sadece batarya ile kullandığınızda performansın düşmesi normal, sürekli prize takılı kullanmaya çalışın. Ufak donmalar konusunda da öncelikle oyunları nvidia ekran kartı ile açtığınızdan emin olun, eğer nvidia ile açılmıyorsa nasıl yapıldığını anlatmıştım birkaç sayfa önce.

Ama genel olarak bana sorunun prize takılı olarak kullanmadığın için oluyor gibi geldi aynı sorunları prizdede yaşıyormusun ?

hocam bende sorunuma cevap bulamadım. pes 13 açarken hata veriyor minumum özellikleri karşılamıyor diye nvidia ile aç diyorum yine aynı şeyi diyr oyunu açamadım bir türlü diğer oyunlarda sıkıntı yok. arkadaşta var aynı oyun farklı bir laptop onda sıkıntısız açıyor
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabiniz icin tesekkur ederim ama oyle basit bir problem degil.. Varsayilan aygit olarak isaretlenmiyor kablo takili hatta goruntu aldigim halde hdmi icin kablo takili degil diyor..

• Hocam hdmi ile baglanti kurmaya calistiniz mi bir sikinti var mi ?

• WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    Hocam hdmi baglantisi yapabildiniz mi ?

• Selamlar. Harddisk degisimi yapsak, garantide bi sikinti olur mu?

• kemertasadem kullanıcısına yanıt
    tv kabloya bağlıyken yeniden başlat bilgisayarı
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Yılmaz Koçukyoutube
    PES 2013 VRam 128 MB Hatası % 100 Çözümü (Güncel Link) (İntel ve Diğer Ekran Kartları İçin)
    http://www.youtube.com/watch?v=yXvnaH_Xkzw
    bu videodakileri uygula 1 sayfa önce yazdım her sorunun cevabı arka sayfalarda var okursanız bide bilgisayar şarja takılıyken alttan yüksek performansı seçin pil seçeneklerinden

• __Özgür__ kullanıcısına yanıt
    ultra bu ekran kartına yüksek zaten süper bir oyun canavar aldığınızı düşünmeyin arkadaslar hangi oyunu hangi ayarlarda açar burdan bakabilirsiniz
  • Ebrar 8 ve 12 RAM olarak satışa başlamış. Kendileri 4 ve 8Gb ram ekleyerek satmaya başlamış. Aynı şekilde PCdepo'da da 12Gb model görünüyor. Ebrar'ın fiyatları daha ucuz
  • kemertasadem kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka yapıyorsun değil mi? Benim HDD yanmış diyorum sen bana HDMI ses sorunundan bahsediyorsun. Yazıları okumanı tavsiye ederim

• pcdepo dan 8 gb modelini arkadaşa aldık, win 7 kurduk. Az önce arayıp mavi ekran hatası aldığını söyledi. Hdd de mi problem var acaba diye hd tune ile baktım. Normal görünüyor.

Başka bir forumda Ram den kaynaklı olduğundan bahsetmişler.

Benzer şekilde 8GB lık modelde sıkıntı yaşayan, sorunun kaynağını çözebilen var mı?

quote:

Normalde bu modelin 4 gb rame sahip. Fakat site kendileri 4 gb daha takarak satıyorumuş ve ben bu modeli aldım. Fakat işletim sistemini kurduktan sonra sürekli mavi ekran ve uygulamalarda çalışmayı durdurdu hatası alıyordum.Sonra eklenmiş 4 gb rami çıkardığımda sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım.
    Şimdi merak ettiğim eklenmiş ram bu laptopa uyumsuz mu ? Yoksa ram mi arızalı ?

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    1,35V low profile Ram kullanmak gerekiyor. Herhangi bir Ram takılırsa hata vermesi normal. Ram takılı şekilde aldığınıza göre uyumlu ram takılmıştır. Ram sıfır bile olsa arızalı olma ihtimali de var.

Bu bilgisayar windows 8.1 ile uyumlu. 7 kurduğunuzda sürücü hataları oluşabiliyor. İlk seçenek ram i çıkartıp denemek. Sorun devam ederse windows 8.1 kurmak
  • bende bu makineyi satın aldım. ASUS X550JK-XO012D

pcdepodan 1730 liraya. yarın bende sizlere görüşlerimi aktarırım.

umarım pişman olmayız.
  • Arkadaşlar bende ebrarbilgisayar'dan 2 adet aldım . Bugün elime geçti . 1 günde ulaştı yani . Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin . Kullanıcı listesine ekleyebilirsiniz
  • WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    Hocam almışsın işte SSHD daha da iyi olmuş senin için HDMI çıkışı diyip geçme 24 saattir uğraşıyorum sonuç yok
  • Denemediğim şey kalmadı hocam olmuyor bi türlü Dijital output driverı gibi bir şey var mıdır acaba belki o şekilde çözülür diye düşünmekteyim
  • makine çok yeni sanırsam. freedos olduğundan driverler oturmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.