Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21.041
Cevap
230
Favori
712.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla ben bir problem yok, son güncellemeyi de yükledim, en son olan 333.02 sürüm yüklü..
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dvd'den çıkanı yükleyebildim sadece ama bu sorun ddr3 gddr5 farkından nvdianın bizim ekran kartını unutmuş olması olabilir mi ? Nvidia sitesinde yazan şey otomatik bulunca üreticinin sitesinden indiriniz orada da dvddeki eski sürüm var.. Asıl sorum şu hocam HDMI çıkışından ses alamıyorum nvdia denetim masasında ses ile alakalı sekme bile yok nedenini biliyor musunuz ve ya siz de var mı bu sorun ? Conextant la alakalı bir sorun olabilir mi ?
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam en son sürüm 344.11 zaten yani sizde de eski.. Ne nvdia experience buluyor ne elle yükleyebiliyoruz.. HDMI konusunda da bana fotoğraf atabilir misiniz hdmı bağlıyken kayıttan yürütme aygıtlarının ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemertasadem -- 22 Ekim 2014; 1:49:53 >
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin işlemciye neden OK demiş ? ekran kartı neden böyle
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu
  • arkadaşlar battlefield 4 , grid 2 gibi oyunları yükledim ultra görüntü seçeneğinde açayım dedim . minik minik donmalar yaşanıyo 3-4 saniyede bir. böyle birşey yaşayan var mı?
    örnek olarak rardan bir dosya çıkartıyorum ya da bi oyun yüklüyorum diyelim o kadar donuklaşıyor ki eski hp bu kadar yapmıyordu yükleme yaparken. ayrıca sırf bataryayla kullandığımda bilgisayarın performansı epeyce düşüyor.bu sorunları yaşayan veya yaşamış ve çözüm bulmuş bi arkadaş var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterofSpears -- 22 Ekim 2014; 3:54:49 >
  • MasterofSpears kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı driverınız hangi sürüm hocam ?
  • Şu hdmi ses sorununu ve olursa ekstradan son ekran kartı driverını güncelleyebilecek gerekirse teamwiwerden bağlanabilecek biri var mı lütfen yardım edin sıtkım sıyrıldı 12 saattir başından kalkmadım çözemedim ?
  • kemertasadem kullanıcısına yanıt
    İnternette gördügüm kadarıyla Denetim Masasında, Ses bölümünde HDMİ'a baglı oldugunuzda onu varsayılan yaparsanız düzelebilirmiş deneyin isterseniz.
  • artık herkes bilgisayardan şikayet eder olmuş.

mesela biri oyun yüklerken çok yavaşlıyor demiş, ben de katılıyorum ama onun dışında pek bir kasma olmuyor. mevcut HDD'de bu normal değil mi? Yani olay bilgisayarın dandikliği mi yoksa ucuz olması için bazı parçalardan feragat edilmesinin bir getirisi mi?
  • kemertasadem kullanıcısına yanıt
    333.02 . Ben de update edemedim baştaki arkadaşın dediklerini yaptım fakat olmadı.
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    dostum nvami.inf dosyasının değişmemiş hali varmıdır sende? senin verdigin dosyayla degistirmıstım ama upgrade yapamadım bir sorun olusturur mu?
    Sadece batarya ile kullandığınızda performansın düşmesi normal, sürekli prize takılı kullanmaya çalışın. Ufak donmalar konusunda da öncelikle oyunları nvidia ekran kartı ile açtığınızdan emin olun, eğer nvidia ile açılmıyorsa nasıl yapıldığını anlatmıştım birkaç sayfa önce.

Ama genel olarak bana sorunun prize takılı olarak kullanmadığın için oluyor gibi geldi aynı sorunları prizdede yaşıyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

quote:

Orijinalden alıntı: Kwelia

quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

quote:

Orijinalden alıntı: Kwelia

Bu bilgisayari alabilecegimiz buyuk magaza var mi ben goremedimde internetten almaya karsiyim :)

Internetteki firmaların dükkanlarına gideceksin ben öyle elden aldım guvenemedim kargoya. Ya da asus toptancısı filan bulman lazım herhalde :)

Hocam neden magazalarda yok bu pc mesela media markt , vatan felan sebebi nedir

Markalar freedos ürün satmıyor çünkü hocam

Isınma konusunda katılıyorum. bilgisayarın sağ kısmıısınıyor. Ayrıca boşluktuşu sıkıntılı

Hocam gelir mi peki buyuk magazalara felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• __Özgür__ kullanıcısına yanıt
    şöyle diyeyim . prize takılı olarak verim artıyor. örneğin prize taktıgımda bf4 ü ultra açayım dedim ilk 5-10 dk hic takılma vs. olmadı sonra yavaş yavaş başladı takılmalar. ha takılma dedigim öyle 3-4 sanıye takılmıyor minik minik takılmalar. bunlar siz de de oluyor mu yani olası mı böyle bir durum?
  • biraz önce pcdepo dan siparişi verdim.. beni de ekleyin gruba.. freedosa windows 8.1 kurduktan sonra driverleri full nasıl tanıtırım arkadaslar. bilgisayarcıya gitsek yaparmı hepsini ?
  • ben de ekleneyim mi gruba
    Ben BF4 kurmadım ama ultrada oynarken minik minik takılmalar bana normal geldi. Oynayan arkadaşlar daha net cevap verebilirler nasıl oynadıkları konusunda ...
  • arkadaşlar ya ben bi de bu cooler master U 3 aldım soğutma paneli ama bir faydası oldu mu emin değilim. test yaptım 1-2 ama herhangi bir sıcaklık düşüşü gözlemleyemedim. 3 fanlı olan bu soğutma sistemini bilgisayarın altına en iyi nerelere yerleştiririm? Birini ekran kartı olduğunu düşündüğüm orta kısma, diğerini ana fan çıkışına birini de touchpad'in altındaki mazgallara doğru iliştirdim.

önerisi olan var mı?

Bilgisayarın işlemcisi, ekran kartı vs tam olarak nerdedir gösteren bir şema yok mu internette?

teşekkür ederim.
  • ismailkaya27 İ kullanıcısına yanıt
    Eğer 8.1 kuracaksan PC ile gelen CD yi tak, tüm driverleri işaretle, hepsini kendisi otomatik kuracak, çok basit hiçbirşey yapmana gerek yok başla
  • bu bilgisayara bir türlü içim ısınmadı. Bence fiyatına göre muamele yapmışlar.Yani kötü yapmışlar.Bir sorun oluyor mutlaka.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.