Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.040
Cevap
230
Favori
712.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran kartını güncelleyebildiniz mi yoksa cd den gelen driverı mı kullanıyorsunuz ? Sorun ondan kaynaklı olabilir belki ?
  • __Özgür__ kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum fakat bir türlü güncelleyemedim hocam siz güncelleyebildiniz mi Teamwiewerden falan bir şekilde yardımcı olursanız çok mutlu olurum.. Bilgisayar benim de değil kız arkadaşımın 2 gündür kaldım burada sorunu çözeceğim diye
  • kemertasadem kullanıcısına yanıt
    Yok bende cd den gelen sürümü kullanıyorum yalnız kafama takıldı hiç hdmi ı denemedim eve gidince bir deniyim bende sorun varmı yokmu bildiririm...
  • __Özgür__ kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam muhakkak bekliyorum bildiriminizi
  • beyler bilgisayarı normal bi şekilde ayarlar>güç>bilgisayarı kapat şeklinde kapatıp sol attaki tüm ışıklar sönene kadar beklememe rağmen pc en fazla 5 saniyede açılıyıor sorun hızlı açılması değil , sanki uyku modundan çıkarılmış gibi açılıyor görev yöneticisinden baktığımda pc 1 gün 18 saat çalıştığını gösteriyor , bu bi sorun mudur ? başka yaşayan var mı ?varsa çözümünü bilen var mıdır ?

• umuttyalcnkaya U kullanıcısına yanıt
    Sorun değil hocam benim lenovo y510p de aynı şekilde gösteriyor bazen 2 günü bulduğu oluyor.. Asus x550jk'da hiç HDMI bağlantısı denediniz mi ses çıkışında sorun var mı HDMI bağlantıda ?
  • Hocam yeni aldınız sanırım sizde benim gibi yeni kurulum yapıyorsunuz daha imkanınız varsa HDMI bağlantısı deneyip ses çıkışında sorun var mı bakabilir misiniz ?
  • Herhangi bir uprage olmadan bf4 bf3 gibi oyunlarda kaç fps veriyor laptop?Oynanır mı yanı.Donma yaşanıyor yazılmışta
  • kemertasadem kullanıcısına yanıt
    Tamam biraz eksik söyledim sanırım. Daha SSHD elime geçmedi. Bilgisayarımı düzene koysam bile sana yardımcı olamam. Öğrenci evinde hdmi destekli TV nerde gezer :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    HDMI problemimi 2 gün uğraşmama rağmen çözen şey 10 saniye içinde Driver Booster 2 programı oldu. Daha yeni kurmuş olmama rağmen bütün driverları meğer 7 sürücü güncel değilmiş ses driverı için de aşırı kötü diyordu program velakin güncelle dedikten sonra halloldu. İlk mesaja Driver Booster 2 programını öneri olarak koyarsanız bazı arkadaşların benim gibi günlerini harcamasını engellemiş olabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRHe4D

Tabii ki HDD'de ucuza gitmişler, geçenlerde bilgisayarım açıkken diz hizasından halıya düşürdüm. HDD mekaniği yanmış, şaka gibi. Herneyse garantiye vermek yerine gittim sağlam markadan SSHD aldım.

Hocam aldığınız sshd nin linki atabilir misiniz ve sshd takılırken nasıl bir işlem uygulanıyor.Aslında SSD düşünüyordum ama fiyatları tuzlu biraz

• Arkadaşlar laptop i aldim listeye benide ekletin sira ram de en uygun ram nerdebln bulabilrim?

• Az önce crysis 2 den çıktım canavar gibi oynatiyor 45 dakika oynadım çok nadir saliselik donmalar oldu oda ramden olabilir ekletme yaptirmadim ama çarpışma sahnelerinde kesinlikle sıkıntı yaşamadım

• Ben de listeye ekleyebilirsiniz. 8 gb lı olarak 9 taksitle 1864 TL (+ 10 TL kargo) siparişi verdim.

• Ebrar bilgisayardan 12 gb lı halini sipariş verdim bende şimdi windows 8.1 yükleyeceğim bu konuda yardımcı olabilicek biri varmı acaba nerden nasıl temin edebilirim windows 8.1 i
  • Orijinal alacaksan Ebrar Bilgisayara siparişine ekletebilirsin 260 tl falan civarıydı sanırım en son
  • Vatan bilgisayarda Seagate ST500LM000 modeline bakın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRHe4D -- 23 Ekim 2014; 15:12:15 >
  • Arkadaşlar genel bir sorum olacak bu bilgisayarı ekran kartı için aldık hepimiz bu bir gerçek.. Peki ekran kartı sürücüsü güncellenmezken bu ekran kartı bizi ne kadar götürecek bu sorun nasıl çözülecek ? Geforce Experience en son sürücü bu diye eski sürücüyü gösteriyor 344.11 olan bilgisayarlar daha bugün GameReady sürücüsünü yükledi bir sürü şeyin çok gerisinde kalacağız bu problemle.. Ddr3 Gtx850m bir bilgisayar aldığımız için başımıza geliyor bence bunlar ve Asus'un hiç umrunda değil.. Sorunu kesin bir şekilde çözebilen otomatik güncellemeleri alabilen var mı varsa tekrardan adam akıllı anlatılsın lütfen.. Çünkü ilk mesajdaki yöntemlerin ikisi de işe yaramıyor
  • Asus x550jk wireless driver sorunu acil yardım !!!!! Cd deki 4 driverı da yükledim hiçbiri olmadı acil cevap win8 64bit yüklü

• asus44 A kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayarda Seagate ST500LM000 modeline bakın hocam.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.