Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.040
Cevap
230
Favori
712.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bilgisayari alabilecegimiz buyuk magaza var mi ben goremedimde internetten almaya karsiyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu bilgisayara 500 GB HDD + 8GB SSD alsak uyumlu olur mu sizce? Düşündüğüm model Seagate ST500LM000.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kwelia

Bu bilgisayari alabilecegimiz buyuk magaza var mi ben goremedimde internetten almaya karsiyim :)

Internetteki firmaların dükkanlarına gideceksin ben öyle elden aldım guvenemedim kargoya. Ya da asus toptancısı filan bulman lazım herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1345

Arkadaşlar bilgisayara pes 13 kurdum. Oyun bir türlü ikinci ekran kartını görmüyor. Denetim masasından tüm ayarları yapıyorum ama olmuyor. Acaba güncelleme mi yapmam gerekiyor?

arkadaşım aynı sorunla bende karşılaştım ama çözemedim bir türlü çözen varsa yardımcı olursa çok iyi olur teşekkürler

• Bu bilgisayara 8gb ram taksam 12 gorur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

quote:

Bu bilgisayari alabilecegimiz buyuk magaza var mi ben goremedimde internetten almaya karsiyim :)

Internetteki firmaların dükkanlarına gideceksin ben öyle elden aldım guvenemedim kargoya. Ya da asus toptancısı filan bulman lazım herhalde :)

Hocam neden magazalarda yok bu pc mesela media markt , vatan felan sebebi nedir

• __Özgür__ kullanıcısına yanıt
    Baktım ama pek bir şey anlayamadım. Problemi çözmek için başka çözüm yolları yok mu acaba?
  • İlk gün ilk sorun.. Bütün driverlar tamam fakat HDMI çıkışında ses bi türlü etkin olmuyor.. HDMI aygıtı takılı değil gösteriyor takılı olduğu ve görüntü aldığım halde kayıttan yürütme aygıtlarına tıkladığımda.. Nvidia denetim masasında ise sese dair hiç bir sekme yok sizde de öyle mi ?
  • Arkadaşlar makina iyi güzel hoşta sanki oyunlarda fazla ısınıyor gibi altında dandik bi soğutucu olmasına rağmen Call of duty ghost ta ayarlar high 90 dereceyi gördü speedfan tabi biraz evin sıcaklığı da var dün oynadım ev fazla sıcak değildi bugün ev fazla sıcak laptop 90 dereceyi görünce kapattım kasma çok nadir high da medium ayarda sıfır donma takılma. Şahsi görüşüm logitech f710 konsol ile oyunların canına okursunuz çok hoş oldu tavsiye ederim tuş kombinasyonu otomatik olarak algılaması da bi başka güzel enyakın zamanda ssd + 4 gb ram takmak zira başka bi eksiği yok ha birde altına sağlam bi soğutucu lazım thermaltake veya zalman olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluetsman -- 21 Ekim 2014; 21:02:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluetsman

Arkadaşlar makina iyi güzel hoşta sanki oyunlarda fazla ısınıyor gibi altında dandik bi soğutucu olmasına rağmen Call of duty ghost ta ayarlar high 90 dereceyi gördü speedfan tabi biraz evin sıcaklığı da var dün oynadım ev fazla sıcak değildi bugün ev fazla sıcak laptop 90 dereceyi görünce kapattım kasma çok nadir high da medium ayarda sıfır donma takılma. Şahsi görüşüm logitech f710 konsol ile oyunların canına okursunuz çok hoş oldu tavsiye ederim tuş kombinasyonu otomatik olarak algılaması da bi başka güzel enyakın zamanda ssd + 4 gb ram takmak zira başka bi eksiği yok ha birde altına sağlam bi soğutucu lazım thermaltake veya zalman olabilir

turbo fan varmı birde ölü piksel çıkma olasılığı varmı led mi ekran yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

quote:

Hocam neden magazalarda yok bu pc mesela media markt , vatan felan sebebi nedir

Markalar freedos ürün satmıyor çünkü hocam

Isınma konusunda katılıyorum. bilgisayarın sağ kısmıısınıyor. Ayrıca boşluktuşu sıkıntılı

• HDMI sorununu çözeyim derken şimdi de pc başlarken yeniden legacy moda döndü biosa load default yaptım nasıl format atmadan yeniden uefi yapabiliriz ?
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    Ben yeni aldım Call of Duty Ghost oynarken işlemci 86 derece, ekran kartı 76 derece yı görüyor. Normal mi sizce ? Ayrıca 8 gb ram eklemesi de yapmıştım buna rağmen ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesaret1 -- 21 Ekim 2014; 22:25:47 >
  • bende de pes 13 de çıkardı minimum gereksinimi karşılamıyor diyor ne yapmak lazım
  • Ayrıca Ebrar Bilgisayar dan aldım 8 gb ram ekledim Kingston 1600 mhz çalışıyor sıkıntı yok. Ama her sitenin farklı olabilir.
  • Arkadaşlar en son ekran kartı driverını yüklemek için ne yapmak lazım kurmuyor bir türlü asusun sitedekini sadece çalıştırıyor.. HDMI ses çıkışında bu yüzden sorun yaşadığım düşünüyorum yardımcı olabilecek var mı ?
  • hiç bu kadar hızlı yükselen batarya yıpranmasına sahip laptop kullanmamıştım. Laptop'un en büyük dezavantajı.
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartı son güncellemesini yükleyebildiniz mi ? Bir de hdmı'dan ses çıkışı alabiliyor musunuz ?
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    Hocam upload ettiğiniz dosyayı aynen attım ama değişen bir şey olmadı en son ekran kartı driverını yükleyebilme olayında başka öneriniz var mı ya da eksik bir şey yapmış olabilir miyim lütfen yardımcı olunuz kendime almadım kız arkadaşıma aldım yaşanılan bu bi kaç sorunla ürün beni mahçup ediyor şu an.. Artı HDMI çıkışında ses alamıyorum varsayılan olarak yapılmıyor takılı olduğu halde takılı değil diye gösteriyor ve nvidia denetim masasında da ses ile alakalı bir seçenek dahi yok sadece 3d ayarları var.. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
  • kemertasadem kullanıcısına yanıt
    Son sürümü bende yükleyememiştim, yine verdiğim yöntemle yapanlar olmuş fakat ben yapamamıştım o yüzden 340.xx versiyonunu kullanıyorum hala. PC ile gelen DVDnin içinde 333.xx versiyonu bulunuyor herhangi bir sorun olmadanda kurması gerekiyor onu deneyin isterseniz
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.