Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21.037
Cevap
230
Favori
728.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de 8 liği var impact ın. Cl9 ile 12 arası çalışıyor demişsiniz yani 11 ile kusursuz mu çalışıyor? Çok sevindim hocam ben de sanıyorum cl9 çalışması gerekiyor ama zorla 11 e düşürüyor. :D
    Çok teşekkürler bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama senin pil ışığı kırmızı mı ? Yoksa yeşil mi yanıyor ?

Benim ki 7/24 kırmızı

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Benimde %86.

Ama senin pil ışığı kırmızı mı ? Yoksa yeşil mi yanıyor ?

Benim ki 7/24 kırmızı

benimki de 7/24 kırmızı. hatta bazen kırmızı olarak yanıp sönüyor. o zamanlarda sanırım şarj almıyor. çıkartıp takıyorum batarayayı falan düzeliyor.
    Yaşa öl
  • CD-Rom u söküp harddisk takmayı düşünüyorum.

7200 rpm 1-2 TB disk bulabileniniz var mı acaba ? (2.5") [sanıyorum 3.5 olmuyor caddy'lere]

Ben en fazla 750 gb bulabildim.

Bir de bir sorum daha olacaktı: Cache mi daha önemlidir Rpm mi? 5400 rpm 1 Tb (2.5") var ama 7200 rpm yok. Eğer cache , rpm'den önemli bir değerse yüksek cache'li 5400 almak daha mantıklı.

• Arkadaşlar bende bir kaç gün önce Asus X550JX-XX171D freedos şeklinde aldım.. içinde win 8.1 dvd çıktı fakat ben uefiyi bilmediğim için (bios ayarlarınıda bilmiyordum) normal kurmayı denedim kurulum aşamasında güncellemeler yükleniyor derken hata verip iptal etti bir kaç kez farklı win 8.1 ile denedim olmadı sonra bir arkadaşa yükletmeye çalıştım yine açılışta hata verdi bıraktım bilgisayarı ertesi gün win 10 yüklemiş ama nasıl yükledi bilmiyorum bu kez bilgisayarda acayip kasılma ve veri aktarmalarında windows çalışmayı durduruyor vs hatalar alıyorum sorduğumda bios güncelledim başka bişey yapmadım dedi....bu yüzden çok rahatsız olup tekrar win 8.1 yüklemeyi denedim fakat yükle butonuna tıkladığımda driver cd takın diye hata alıyorum... bunun kurulumunu nasıl yapacağız uefi ile mi yapmamız gerekir tekrar.. boot ayarları vs nasıl oluyor aydınlatacak ve yardımcı olacak bir arkadaş lütfen yanıtlarsa çok memnun olurum.. şimdiden teşükkür ederim arkadaşlar..

• Merhabalar bayadır bu olay oldu yazamadım. Batarya calısmıyor bıttımı bozuldumu anlamadım. Pcyı fıse takıp bataryayı cıkarınca calısıyor dıger turlu sarja takıp batarya takılı olunca acılıp bı sure sonra kapanıyo batarya sarj bıle olmuyor . Garantıyle ugrasmak ıstemıyorum bunun bataryasını nerden alabılırım cok pahalımıdır fıyatlar nasıl bana bı yardımcı olurmusunuz bunun ıcın tesekkurler sımdıden

15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | "Kullanılan İşletim Sistemi"
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermeyelim hocam asus batarya değiştiriyor.

Orijinalden alıntı: BilgiFakiri

Yanlış bilgi vermeyelim hocam asus batarya değiştiriyor.

Değiştiriyor evet ama bahsettiğim sorundan dolayı değişim yapmıyor.

Orijinalden alıntı: BilgiFakiri

Aynı sorun bende de vardı garantiye yolladım ucretsiz değiştirdiler.

Hocam ne kadar surdu ? Yanı 1 ay falan bekleyemem pnun yerıne kendımde alabılırım para verıp ona bıle razıyım

15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | "Kullanılan İşletim Sistemi"
  • berfuemre kullanıcısına yanıt
    2 hafta içinde kargoyla gönderdiler.
  • türkiyenin yarısı bu laptopu aldı heralde. :) bildirimler hiç bitmiyor.

garantisi bittimi acaba benim bu makinenin ssd ram güncellemesi yapalım ?=
  • Beyler bende kullancısıyım bu pc nin Rainbow Six Siege almayı düşünüyorum fakat akıcıda oynamak istiyorum , oyunda çok deneme yanılmalık oyun değil biraz pahalı deneyen arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim
    Ben oynadım hocam 40-50 fps high da alıyorsunuz. Multide çok iyi internet gerekıyor benim internet vasat kotadan dolayı 3 mbit :(( onun dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım ( not :4 gb ram ile oynadım )

• Heronin kullanıcısına yanıt
    Bir şey degil
    Sıngle ı bes para etmez ama online güzel oluyor. Ancak onda da tek başınıza oynayacaksınız hiç tat almazsınız söyleyim. Grup çalışması olmadan herkes farklı bir yere gidiyor. Arkadaslarınızla oynamak için güzel sadece

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.