Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.037
Cevap
230
Favori
728.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ak47rep

Arkadaşlar sandığınız kadar zor değil. Dikkatli olun halletmek kolay. Ben termal macun alıp sıkı bir temizlik yapacağım şimdi.

Alıntıları Göster
    Beyler bu bilgisayarda connectify kullanan var mı ? Ben açamıyorum hata veriyor acaba bizim bilgisayarımızda connectify açılamıyor mu ?

Orijinalden alıntı: hakikidaredevil

Hocam youtube videolarına bakarak açabilirsiniz bilgisayarı. Wi-fi kartı klavyenin altında güç düğmesinin olduğu kısımdaydı

Ram sökme videoları vardı bulamadım. Eski HP laptop'ım gibi açıldığını fark edince sökmeyi başardım. Bıçak ile açmayın bu arada. Ufak çizikler meydana geldi. Vidaları fazla sıkmayın kasada ufak çıkıntılar oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: hakikidaredevil

Hocam youtube videolarına bakarak açabilirsiniz bilgisayarı. Wi-fi kartı klavyenin altında güç düğmesinin olduğu kısımdaydı

Ram sökme videoları vardı bulamadım. Eski HP laptop'ım gibi açıldığını fark edince sökmeyi başardım. Bıçak ile açmayın bu arada. Ufak çizikler meydana geldi. Vidaları fazla sıkmayın kasada ufak çıkıntılar oluyor.

Alıntıları Göster
    h1z1 oynamak gün geçtikçe zorlaşıyor. 4gb ram ssd yok. bazı arkadaşlar 70-80fpsden bahsediyor bazıları performansı çok kötü diyor anlayamadım.ben de ise 40-50fps medium ayarlarda ve sürekli fps düşüşleri oluyor oyun donuyor tekrar yükseliyor. açıkçası oynanmaz bir durumda şu an. user optionstan da birkaç ayarlamalar yaptım ama maalesef. bir önerisi olan var mı ?

• yolcu4020 Y kullanıcısına yanıt
    Donanım almak lazım. O hdd ile fps drop çok oluyor. Benim de gta5 de öyleydi ssd aldım sabitlendi fpa gayet güzel bir de 12 ram yaptım cillop :D Eğer ssd hafızası küçük geliyorsa 7200rpm bir hdd alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir de bu hdd uyumlu olur mu?http://www.vatanbilgisa...ache-notebook-disk.html

• hakikidaredevil kullanıcısına yanıt
    SSD var zaten de hafıza yeterli gelmiyor ben de 750 gb harddisk ekleyim diyordum :D Hem 7200 olursa daha düzgün çalışır.

Link :http://www.vatanbilgisayar.com/wd-2-5-750gb-scorpio-black-sata-3-0-7200rpm-16mb-cache-notebook-disk.html

Orijinalden alıntı: black1211

quote:

Orijinalden alıntı: erkutk84

quote:

Orijinalden alıntı: gewa

bilgisayar windows 10'da çok kasılıyor.harddisk yüzde 99 genelde.internette gösterilen zamazingoları da yaptım güncelleştirmeleride kapattım ama pek bir faydası olmadı.var mıdır bir çözümü eğer herkeste böyleyse win 7 yüklemeyi düşünüyorum.en azından win 10'dan daha stabil bir sistem.veya 1tb'lık bizim notebook için olan harddisk falan taksam kurtulur muyum bu donmalardan kasılmalardan.

win 10 kullanıyorum 8gb ram orjinal harddisk 8.1 den yükselttim 10 a kasma yapıyordu format atıp 0 dan kurulum yaptım win 10 gayet akıcı kasma hiç yok güncelleştirmeler açık bence 0 dan kurulum yapıp deneyin win 10 u

kardeş 4 gb ram eklesem dahamı ii olur oyunlarda fln bide biosu 303 e yüksetiyim mi 302 suan

bios olayına hiç girmedim orjinal bios a windows 10 u eufi kurdum ram in oyunlarda katkısı oluyor anlık takılmalar gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: black1211

quote:

Orijinalden alıntı: gewa

win 10 a yükselttikten sonra usb diskten temiz uefi kurulumu yaptım zaten.en son hizmetlerden windows search'ü kapalı duruma getirdim şimdilik iyi gibi.tekrar kasarsa win 7'ye geçerim heralde.

kardeş uefi kurulumu nası yaptın ben flashı takınca uefi gözükmüyor

https://www.technopat.net/2015/08/03/windows-10-usb-yazma/
    buradan bakarak yaptım kardeş ilk seferde oldu buradaki adımları takip et olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

Ben kullanıyorum wifi açık olsun buna dikkat et wifi nin bağlanabileceği ağ olmasın hem paylaşım hem bir yere bağlanmaya çalışınca paylaşımda sorun oluyor
    teşekkür ettim.
  • _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: concortt

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-120gb-hyperx-fury-sata-30-cache-ssd-okuma-500mb-yazma-500mb.html

http://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-8gb-1600mhz-ddr3-notebook-ram-kvr16ls11-8-p-BD304580
    Arkadaşlar win 8.1 kullanıyorum, Win 10'a geçmeyi düşünüyorum ama burda baya sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş.
    Tavsiye eder misiniz yoksa 8.1'e devam mı edeyim?

Sorunsuz Alışverişlerim: AjanHaKaN; 27fatih, fırsatkampanya, Etlik, B3htin, isolayn007, Rebelyus, mesaybelf, PES_21_Murat, Erdil790, Eser- , sonerakgun, yebozkurt, hsnkrc, steinbeck0635

• Zeus_Ferre kullanıcısına yanıt
    Gerek yok bence. Bir güncelleme geliyor bir sabah kalktığınızda bilgisayar açılmıyor ( başıma geldi ve 7 ye döndüm :(( )

Yalan olmasın ama ben 1 yıldır kullanıyorum galiba. Tarihleri çok aklımda tutamam ben zaman anlayışım pek kötüdür ekleyeyim. Ben hiç bir sorun yaşamadım bence gayet güzel. Kaymak gibi kullanıyorum pc'yi. Bir alakası var mı bilmiyorum ama hdd bozulduğu için wd 7200rpm bir hdd taktım pc'ye. Onun da alakası olabilir. Ama win10 ile hiçbir problem yaşamadım.

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Yalan olmasın ama ben 1 yıldır kullanıyorum galiba. Tarihleri çok aklımda tutamam ben zaman anlayışım pek kötüdür ekleyeyim. Ben hiç bir sorun yaşamadım bence gayet güzel. Kaymak gibi kullanıyorum pc'yi. Bir alakası var mı bilmiyorum ama hdd bozulduğu için wd 7200rpm bir hdd taktım pc'ye. Onun da alakası olabilir. Ama win10 ile hiçbir problem yaşamadım.

Bende ilk hdd takılı ve ilk çıktığı gibi Windows 10 yükledim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım ancak aynı pc'deki arkadaşım Windows 10'a lanet okuyup duruyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Bende ilk hdd takılı ve ilk çıktığı gibi Windows 10 yükledim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım ancak aynı pc'deki arkadaşım Windows 10'a lanet okuyup duruyordu.

Alıntıları Göster
    Selamlar arkadaşlar. Ben bilgisayarı ssd ile kullanıyorum. Geçenlerde hdd caddy aldım. Bugün de optik sürücüyü söküp yerine laptoptan çıkan hardiski bağladım ama sanki bir yavaşlama oldu. Herhangi bir ayar falan mı yapmam gerekiyor acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.